Goede Sloten Utrecht

Goede sloten in Utrecht

Met een goed gevoel uw woning verlaten of juist met een veilig gevoel willen slapen? Goede sloten in Utrecht regelt u via slotenspecialist LockTight: de beste slotenmaker voor het monteren van hang- en sluitwerk. Wij zijn 24/7 bereikbaar, zodat u nooit voor een dichte deur staat. Wij helpen u met goede sloten, als uw oude slot aan vervanging toe is. Ook wanneer u uw sleutel bent verloren, is een goed slot in Utrecht aan te raden.

LockTight - Goede sloten in Utrecht

Wij zijn sinds 2004 slotenmaker in Utrecht en omgeving. LockTight opent, vervangt en plaatst goede sloten bij particulieren in de regio Utrecht. Bovendien zijn wij leverancier van A-merk goedgekeurd hang-  en sluitwerk. LockTight heeft alles in eigen beheer en werkt volledig onafhankelijk. Dit betekent voor u het volgende: persoonlijk contact, korte lijnen en snelle service. Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan altijd voorop. Daarom bent u voor goede sloten in Utrecht bij ons aan het juiste adres!

Wat zijn goede sloten in Utrecht?

Kerntrek beveiliging

Tegenwoordig is een van de meest voorkomende inbraakmethodes cilindertrekken of kerntrekken. Hierbij wordt een schroef in het cilinder van het slot gedraaid en wordt ervoor gezorgd dat binnen het slot iets breek wat weer zorgt dat het slot eruit komt. Daarna kan het slot makkelijk geopend worden en weet een inbreker binnen no time uw woning binnen te komen. Goede sloten met kerntrekbeveiliging in Utrecht en omgeving helpen het voorkomen van een inbraak op deze methode. Meer informatie over kerntrekbeveiliging.

Meerpuntsbeveiliging

Door middel van een meerpuntssluiting wordt de deur op verschillende punten afgesloten. Dit zorgt ervoor dat het voor inbrekers een grote klus is om een deur open te krijgen. Bovendien krijgt u door een meerpuntsslot het voordeel dat u bij een calamiteit de deur met één handgreep open krijgt om de woning snel te kunnen verlaten. Meer informatie over meerpuntsbeveiliging.

SKG-keurmerk

De goede sloten van LockTight in Utrecht hebben het SKG-keurmerk. Hierbij gaat het om een van de eisen van het PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Wanneer u een PKVW-certificaat wilt behalen, dan dient uw huis te voldoen aan de gestelde eisen. Meer informatie over het PKVW-certificaat.

Meer dan alleen goede sloten

Naast het plaatsen van goede sloten in Utrecht helpt Slotenmaker LockTight u ook met het herstel van houtwerk in en om de deur. Houtrot en houtschade kan uw deur, kozijn en slot dermate ernstig aantasten, dat inbrekers vrijbaan naar binnen hebben. Mede daarom helpen wij met houtherstel bij houtrot en houtschade.

Voorkomen van inbraak in Utrecht

Het maakt niet uit waar u woont, overal op de wereld zijn inbrekers. Vaak is de emotionele schade groter dan de materiële schade en daarom behoort een inbraak tot de High Impact Crimes. Wij helpen u graag om na een inbraak in Utrecht en omgeving met goede sloten alles af te sluiten, zodat u met een gerust hart kunt slapen. Is er bij u ingebroken en bent u op zoek naar een betrouwbare slotenmaker met goede sloten in Utrecht? LockTight helpt u graag met een spoedafsluiting en met de volledige herstelwerkzaamheden.

Goede Sloten Utrecht

Voorzie uw woning van het juiste hang- en sluitwerk

Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak