LockTight Houtreparatie staat 24 uur per dag voor u klaar.

24/7 service, altijd bereikbaar

Betrouwbare service 24 uursservice

1 Jaar garantie

Fabrieksgarantie op hang- en sluitwerk

politie-keurmerk-locktight

Politiekeurmerk

Erkend met Politiekeurmerk Veilig Wonen

Merken

A-merken sloten

Getest en voorzien van SKG keurmerk

Houtreparatie van LockTight

Goed onderhoud voorkomt vervanging. Naast services als sloten vervangen en inbraakschade herstel, kunt u bij LockTight ook terecht voor houtreparatie en -onderhoud. Onderhoud en reparatie kunnen vervanging voorkomen. Onze duurzame methode heeft vele voordelen, voor het milieu maar ook met oog op de kosten. Wij zijn gecertificeerd met het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Wanneer schakelt u Locktight in?

Scheuren in deuren, kozijnen en trappen? Gaten, afgebroken hoeken, schade na een inbraak? Na houtreparatie van LockTight ziet al uw houtwerk er weer als nieuw uit. Strak houtwerk dat nog jaren meegaat. En van de reparatie ziet u na een likje verf niets terug. Onze duurzame materialen kunnen zowel op houtwerk binnen, als buiten worden gebruikt. Zodra het hout volledig droog is heeft het alle eigenschappen van echt hout, u kunt het dus probleemloos schuren en schilderen. Het krimpt niet en is blijvend flexibel. Hierdoor zal het niet gaan scheuren als het hout gaat werken, bijvoorbeeld bij warme of koude weersomstandigheden.

Duurzame houtreparatie

Met de duurzame houtreparatie van LockTight voorkomt u dat de schade erger wordt en alleen nog complete vervanging mogelijk is. De duurzaamheid zit daarnaast ook in de kwaliteit van de producten waarmee wij werken. Het resultaat spreekt voor zich: na houtreparatie van LockTight gaan onze producten nog zeker tien jaar mee. Langer gebruiken betekent minder produceren.

Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Houtonderhoud

Naast houtreparatie, kunt u bij ons ook aankloppen voor houtonderhoud.  Ziet u de eerste tekenen van een scheur of van slijtage ontstaan, twijfel niet en schakel ons in. Voorkomen is beter dan herstellen en zeker ook voordeliger.

Repair Care

Om herstel en onderhoud van hout aan te kunnen bieden, heeft LockTight een opleiding gevolgd bij Repair Care, een erkend bedrijf in de branche die gecertificeerde opleidingen aanbiedt in het behandelen van houtrot en -schade. Met deze certificering bieden wij onze klanten totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud. Een toevoeging aan onze services, die nu tezamen een complete oplossing voor schadeherstel vormen.

Houtreparatie Nodig

Houtreparatie bij houtrot

Houtrot is één van de grootste boosdoeners als het gaat om houtschade. In geval van houtrot is houtreparatie zeer noodzakelijk. Deuren, kozijnen en sloten worden door houtrot ernstig verzwakt, waardoor inbrekers eenvoudig binnen kunnen komen. Slotenmaker LockTight helpt u om houtrot te herstellen in onder andere Utrecht, Woerden en Zeist.

Houtreparatie bij overige houtschade

Heeft u een vorm van houtschade in Utrecht, Woerden, Zeist of Nieuwegein? Slotenmaker LockTight helpt u om de houtschade te herstellen. Dit is noodzakelijk om uw deuren, kozijnen en sloten zo stevig mogelijk te houden. Bovendien kan beginnende houtschade verder verergeren tot onomkeerbare schade aan uw deur, kozijn of slot. Laat daarom altijd een expert kijken naar uw houtschade in de regio Utrecht, Woerden en Zeist.

Houtreparatie

Heeft u nog vragen over LockTight Houtreparatie?

Neem gerust contact met ons op

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.