Houtschade herstel

klok 6 december

Bij deze opdracht moest er een deel van de deur gerepareerd worden nadat deze hard was dicht geslagen. Slotenmaker LockTight in schakelen voor houtschade herstel, neem dan direct contact op. Wij zijn namelijk 24/7 bereikbaar.

Op een warme zomer dag had de bewoner de voordeur open gezet en het slot op het nachtslot gedraaid zodat deze niet dicht kon vallen. Door een windvlaag sloeg de deur zo hard dicht dat het slot los brak uit de deur. Resultaat: deur open gebarsten en het slot kapot.

Slotenmaker LockTight houtrot herstel

De bewoner had zelf een tijdelijke reparatie uitgevoerd, maar hier moest echt iets aan gedaan worden. Bij aankomst heb ik eerst het slot los gehaald en het losse hout verwijderd, hierdoor werd goed duidelijk hoe ernstig de situatie was.De herstel werkzaamheden zijn uitgevoerd met een 2 component snel plamuur met een droog tijd van ongeveer 20 minuten. Ideaal voor het snel uitvoeren van dit type werkzaamheden.

In deze 20 minuten heb ik de cilinders van het defecte slot over gezet in een andere behuizing en ervoor gezorgd dat mijn werkplek weer netjes opgeruimd was.
Met het terug plaatsen van het slot was deze opdracht naar tevredenheid afgerond. De deur kan weer gebruikt worden als normaal.

 

Deurschade 2

Geschreven door:
Rick Baan Slotenmaker

Houtschade herstellen?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw situatie bekijken

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.