Iloq S5

ILOQ S5

ILOQ speelt op de nieuwe kansen die ontstaan door de digitalisering met een slim vergrendelingsplatform dat voldoet aan alle behoeften op het gebied van toegangsbeheer. Met de nieuwe iLOQ S5-serie van iLoq zetten wij een stap in de revolutie van de hang- en sluitwerkbranche. De serie is namelijk meer dan alleen een cilinder en een sleutel. Het is ontworpen om op een intelligente manier toegang te verlenen voor toegangsbeheer. De iLOQ S5-serie deelt een gemeenschappelijk platform met de iLOQ S50 voor mobiel toegangsbeheer.

Duurzame oplossing met de iLOQ S5

De iLOQ S5 is de meeste duurzame oplossing voor digitaal toegangsbeheer. De cilinder en sleutels worden namelijk aangedreven door de kinetische energie. Deze energie wordt geproduceerd door de insteekbeweging van de sleutel of energie uit de batterij van uw smartphone. Hierdoor zijn er geen batterijen of kabels nodig waardoor onderhoudstijd en - kosten verminderen. In 2019 elimineerde iLOQ alleen al 28.000 kilogram batterijafval en, in vergelijking met mechanische vergrendelingsoplossingen, 8.000 kilogram metaalafval.

Veilig en slim

Wat ook nieuw is aan de digitaal toegangsbeheer is D2D communicatie tussen de verschillende apparaten binnen het systeem. Doordat alle apparaten verbonden zijn en met elkaar communiceert, houdt iLOQ S5 informatie over toegangsrechten voortdurend actueel. Dit verhoogt de veiligheid en neemt de noodzaak weg om handmatig gegevens naar cilinders en sleutels op locatie te importeren of exporteren. Ook vermindert dit de uitgaven voor systeembedrading en komen de levenscycluskosten flink lager uit.

Andere mogelijkheden met iLOQ

Met de iLOQ 5-serie platform kun je gemakkelijk kiezen welke sleutel te gebruiken. Hierbijheeft u de keuze uit:

- ILOQ S5 digitale sleutel
- NFC-compatibele iLOQ S50 mobiele telefoonsleutel (iOS of Android)
- ILOQ S50 keyfob
- ILOQ S5 RFID-tag
- Pincode

Bij alle iLOQ-oplossingen zijn er geen batterijen of extra kabels nodig. De open application programming interface (API) maakt integratie mogelijk met systemen van derden, waardoor men automatisch toegangsrechten kan toekennen aan personen. In de iLOQ S5-serie is de smartphone straks ook een communicatiekanaal om toegangsrechten van S5-sleutels en S50-fobs via de S5-app te actualiseren.

Contact met LockTight

ILOQ is een snelgroeiend Fins bedrijf dat de technologische doorbraak in de slotensector leidt. De door het bedrijf ontwikkelde en gepatenteerde technologie, maakt elektronische en mobiele sluitsystemen zonder kabels of batterijen mogelijk. ILOQ zet mechanische sluitsystemen om in digitaal en mobiel toegangsmanagement. Ons bedrijf vervangt mechanische en elektromechanische systemen met milieuvriendelijke oplossingen en lost problemen met verloren of gekopieerde sleutels op terwijl onderhouds- en levensduurkosten afnemen. Wanneer er nog vragen zijn, kan er contact op worden genomen met ons.

LockTight

Meer weten over de iLoq S5?

LockTight helpt u verder met vragen en installatie. Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Beveilig uw woning of bedrijf met de iLoq S5

Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak