Inbraakpreventie, laat inbrekers buiten de deur.

Beveilig uw huis en zorg dat inbrekers moeilijker binnenkomen.

Advies op maat

Gratis advies op maat

Wij komen vrijblijvend bij u langs

politie-keurmerk-locktight

Politiekeurmerk

Erkend met Politiekeurmerk veilig wonen

A-merk hang en sluitwerk

Betrouwbaar sluitwerk

Wij plaatsen uitsluitend A-merken

Een greep uit onze merken Ami Dom HMB Hoppe lips Axa hang en sluitwerk

Inbraakpreventie - SKG

Inbraakpreventie, zorg ervoor dat uw woning goed beveiligd is en voorkom inbraken door gebruik te maken van betrouwbare en geteste SKG-producten. Een inbraak behoort tot de high impact crimes. Mensen die te maken hebben gehad met een inbraak ondervinden daar, naast materiële schade, voornamelijk emotionele schade van. In de praktijk horen we vaak dat de vergoeding van de gestolen goederen minimaal is en dat sieraden of familiestukken nooit te vervangen zijn. In veel gevallen gebeurt het dat mensen zich niet meer veilig voelen in hun eigen huis en soms zelfs besluiten te verhuizen, maar LockTight zorgt voor inbraakpreventie bij u thuis.

SKG Keurmerk

SKG is een onafhankelijke certificatie organisatie die sloten keurt tegen inbraak. De sterren geven de mate van 'inbraakwerendheid' aan:

SKG keurmerken

1 SKG ster: standaard, 3 minuten inbraakwerend
2 SKG sterren: zwaar, 3 minuten zelfstandig inbraakwerend
3 SKG sterren: extra zwaar, 5 minuten zelfstandig inbraakwerend

Een aantal minuten inbraakvertraging lijkt misschien weinig, maar dat is het niet. Uit de praktijk blijkt dat een gelegenheidsinbreker niet binnen zal komen als er SKG-producten zijn toegepast en daardoor zal besluiten een andere woning te zoeken.

Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Tips tegen inbraak

Maak het inbrekers niet makkelijk. Lees hier tips om een inbraak in uw woning te voorkomen. Slotenmaker LockTight adviseert klanten om inbraken te reduceren. Wij doen dit geheel vrijblijvend.

Tip 1: Sluit altijd alle ramen en deuren wanneer u weggaat
Tip 2: Laat geen waardevolle spullen in het zicht liggen

Gratis meer tips ontvangen? Vul snel u e-mail adres in!


  Honderd procent uitsluiten dat er niet meer bij u wordt ingebroken, kunnen we uiteraard niet. Lukt het inbrekers op een of andere manier toch? Schakel dan ook one hulp in, want dan komen wij langs voor herstel van inbraakschade, waarbij we onder andere uw sloten vervangen.

  Inbraakpreventie

  Weet u hoe vaak er bij u in de buurt wordt ingebroken?

  Inbrekers keren vaak terug in een wijk waar ze succesvol zijn geweest. Per buurt verschilt het aantal inbraken, via de onderstaande link kunt u kijken hoe vaak er in uw buurt wordt ingebroken. Wellicht vraagt u zich af hoe veilig uw woning nou daadwerkelijk is. Dit wordt bepaald door een aantal factoren zoals sloten en verlichting. Het is belangrijk om voor een slotenmaker te kiezen met het PKVW keurmerk. Slotenmaker LockTight is gecertificeerd met het Politiekeurmerk veilig wonen. Wij adviseren en helpen onze klanten graag. Wordt er bij u in de wijk vaak ingebroken? Wij komen graag eens bij u langs om de situatie gratis te bekijken en wij adviseren u over de mogelijkheden voor inbraakpreventie, daarna krijgt u van ons een duidelijke offerte op maat.

  Bekijk hoe vaak er bij u in de buurt wordt ingebroken:

  www.politie.nl/misdaad-in-kaart

  Bekijk hoe vaak er in uw buurt wordt ingebroken?

  Inbraakpreventie

  Advies inbraakpreventie

  Voorkomen is beter dan genezen. Houdt u inbrekers liever buiten de deur? Een inbraak behoort tot de High Impact Crimes; vaak is de emotionele schade groter dat de materiële schade. Slotenmaker LockTight is een erkend bedrijf met Politiekeurmerk Veilig Wonen en kan u ontzorgen als u het certificaat Veilige Woning wilt bemachtigen. Tijdens een vrijblijvend bezoek beoordelen wij uw woning en bespreken we samen met u welke mogelijkheden er zijn om de woning op het gewenste niveau te krijgen. Na dit bezoek ontvangt u binnen een week een prijsopgave van ons en is de keuze aan u of u de werkzaamheden door ons wilt laten uitvoeren.

  Inbraakpreventie

  Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Is uw woning veilig? Een goede indicator is het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit keurmerk is voor woningen die voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van inbraakpreventie en veiligheid. Een inbreker heeft langer de tijd nodig om binnen te komen bij een huis dat een Politiekeurmerk Veilig Wonen heeft. Normaal gesproken duurt het slechts 30 seconden om binnen een slecht beveiligde woning te komen. De extra maatregelen die genomen zijn om een huis te keuren met het Politiekeurmerk zorgen ervoor dat de kans op een geslaagde inbraak tot wel 90% verminderd wordt.

  Locktight Inbraakpreventie Met Politiekeurmerk Veilig Wonen

  De eisen voor een Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Een woning komt in aanmerking voor het Politiekeurmerk als het aan de volgende eisen voldoet:

  • Uw ramen en deuren hebben gecertificeerd hang-en-sluitwerk
  • Uw huis heeft verlichting bij de buitendeuren
  • U heeft zich vanuit uw hal op iemand die bij de deur staat
  • Uw huis heeft rookmelders op iedere etage en op de juiste plek

  Voordelen van een PKVW-certificaat

  Waarom een PKVW certificaat? De kans op succesvolle inbraak verminderd met 90% indien het huis aan alle eisen voldoet. Laat u uw huis keuren? Dan wordt uw huis ook gecontroleerd op brandveiligheid en verlichting. Tot slot krijgt u korting op uw inboedelverzekering bij meerdere verzekeraars. Slotenmaker Locktight is een gecertificeerd bedrijf en wij mogen dus ook woningen keuren met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Onze specialisten weten waar uw huis aan moet voldoen en wij hebben alle benodigdheden in huis zoals SKG-gekeurde sloten. Wilt u meer weten over het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Kijk dan op www.politiekeurmerk.nl

  Inbraakpreventie

  Hoe wordt er het meest ingebroken?

  De meeste gebruikte methoden bij inbraken zijn het openbreken van een raam en kerntrekken. Het is dus belangrijk om dit te onthouden als je bezig bent met inbraakpreventie. Bij een inbraak via een raam wordt met veel geweld, vaak met een koevoet of grote schroevendraaier, het raam opengebroken. Door de grendels op uw raam te vervangen voor grendels die voorzien zijn van een sluithaak en een sleutel, wordt er een significante inbraakvertraging gerealiseerd.

  Bij kerntrekken wordt er een schroef in de cilinder gedraaid en met een trekmechanisme wordt er zodanig veel kracht op de cilinder uitgeoefend dat deze breekt en uit het slot komt. Daarna is de deur zeer eenvoudig te openen middels een bouwsleutel of schroevendraaier. Het huidige veiligheidsbeslag dat op de meeste buitendeuren is gemonteerd is niet bestand tegen deze manier van inbreken. De oplossing is gelukkig vrij eenvoudig: vervang het beslag voor beslag met kerntrekbeveiliging.

  Inbraakpreventie: Bekijk hoe snel een inbreker binnen is:

  Inbraakpreventie

  Laat uw woning beter beveiligen

  Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw situatie bekijken

  06 - 22 73 73 88

  Wij zijn 24/7 bereikbaar.

  sluiten

  9 gratis inbraakpreventietips!

  Vul uw e-mailadres in en ontvang direct 9 tips in uw mailbox.