Kosten Sloten Vervangen

Kosten sloten vervangen

De kosten van het vervangen van sloten zijn afhankelijk van meerdere zaken. Bij LockTight leveren we onze services altijd voor een scherpe prijs. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Wanneer sloten vervangen?

Er kunnen natuurlijk meerdere redenen zijn om uw sloten te vervangen. De kosten voor het vervangen van uw sloten hangen daarmee samen. Wellicht bent u uw sleutel kwijt of is deze afgebroken in het slot. In deze situaties is het zaak om snel te handelen. U kunt ons hiervoor dan ook 24 uur per dag bereiken. Wij zorgen dat u zo snel mogelijk weer naar binnen kunt. Een andere reden om uw sloten te vervangen kan zijn dit u uw huis of bedrijfspand beter wilt beveiligen. Dit kan verstandig zijn, want het kraken van de sloten van uw woning of bedrijfspand is voor inbrekers een koud kunstje als ze niet veilig zijn. Bij vervanging van uw slot volstaat het meestal om de cilinder van het slot te laten vervangen. U krijgt dan nieuwe sleutels die op de geplaatste cilinder passen. Wilt u het gelijk goed aanpakken? Kies er dan voor om ook inbraakwerend hang- en sluitwerk te laten plaatsen. Dan bent u er zeker van dat uw woning goed beveiligd is en dat inbrekers geen schijn van kans meer hebben.

Welke soorten sloten zijn er?

De kosten voor het vervangen van uw sloten hangen natuurlijk ook samen met het soort slot dat u kiest. Denk aan sloten met een kerntrekbeveiliging, een meerpuntsslot of een slot met SKG-keurmerk. Inbrekers gebruiken vaak een inbraakmethode die kerntrekken wordt genoemd. De cilinder van uw slot wordt hierbij uitgeboord en eruit getrokken. Cilinders met kerntrekbeveiliging drukken dit gevaar de kop in. Een meerpuntsslot sluit uw deur op meerdere punten af, waardoor het voor een inbreker flinke uitdaging wordt om binnen te komen. De aanwezigheid van een dergelijk slot is vaak al voldoende om de meeste inbrekers al af te schrikken. Alle sloten van Locktight hebben het SKG-keurmerk, één van de vereisten van het PKVW-certificaat (Politiekeurmerk Veilig Wonen). Wilt u een PKVW-certificaat, dan dient uw huis te voldoen aan de gestelde eisen. Dit kunt u realiseren door een erkend preventieadviseur uw woning te laten controleren.

Zelf uw sloten vervangen en kosten besparen?

Wanneer u zelf uw sloten gaat vervangen bespaart dat kosten. Realiseer u hierbij wel dat de beveiliging van uw huis en uw bezittingen in het geding zijn. Goedkoop is helaas vaak duurkoop en soms is het beter om de zaken door een echte professional te laten aanpakken; in dit geval een professionele slotenmaker. Bij LockTight hebben we jarenlange ervaring. Bovendien werken werken wij snel, schoon en doeltreffend. Bij LockTight zijn betrouwbare vakmannen werkzaam die perfecte kwaliteit leveren en altijd vriendelijk zijn. Wij denken altijd met u mee, want wij streven ernaar méér te doen dan alleen uw sloten vervangen. Samen met u gaan wij aan de slag om uw huis of bedrijfspand zo veilig mogelijk te maken.

Contact 

Wilt u weten wat het in uw geval gaat kosten om uw sloten te vervangen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze vakkundige medewerkers maken graag een prijsopgave voor u. Zodra u daarmee akkoord gaat voeren wij de werkzaamheden op korte termijn uit.

LockTight

Wat kost het om mijn sloten te laten vervangen?

Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies. Wij weten dus wat het kost om sloten te laten vervangen.

Maak een afspraak

Laat uw sloten door ons vervangen

Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak