Ontruiming - assistentie door slotenmaker

Assistent bij ontruimen en beslaglegging

LockTight

Assistent nodig bij ontruimingen?

Neem contact met ons op. We zijn 24/7 bereikbaar om te assisteren bij ontruiming!

Bel 030 - 60 36 106
Advies op maat

Assistent ontruiming

Wij helpen bij de entree

A-merk hang en sluitwerk

Slotenmaker bij beslaglegging

We breken en vervangen sloten zorgvuldig

Betrouwbare service 24 uursservice

Een betrouwbare partner

Altijd bereikbaar

Een greep uit onze merken Nemef CISA hang en sluitwerk Axa Yale sluitwerk Fuhr sluitwerk Buva sluitwerk

Assistent ontruiming

Een slotenmaker als assistent bij ontruiming: hoe zit dat? Een ontruiming of een beslaglegging is vaak het gevolg van (particulier) wanbeleid. Dat leidt er toe dat de eigenaar van de te ontruimen woning of het te ontruimen gebouw, niet wil dat deze ontruiming plaatsvindt. In sommige gevallen zodanig, dat hij of zij de deuren gesloten houdt. In dat geval is LockTight er om jouw bedrijf of overheidsinstantie te helpen. Wij zorgen er namelijk voor dat de sloten op verantwoorde manier worden gebroken of geopend, zodat er geen andere maatregelen genomen moeten worden om binnen te treden. Bovendien zijn we in staat om kort na de assistentie bij de ontruiming de sloten te repareren of te vervangen.

Vervangen

Bij dit soort opdrachten, assistentie bij een ontruiming, is het van groot belang de kosten voor de gedupeerde zo laag mogelijk te houden. Het snel openen van de deur en het voorkomen van onnodige schade is dus essentieel. Na het openen en het vrijgeven van het pand door de politie worden alle sloten vakkundig vervangen. Zodoende kan de eigenaar van het pand deze weer in gebruik nemen. Voor alle partijen wordt er zodoende gewerkt aan een gepaste oplossing voor en na de ontruiming.

Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Assistent ontruimen beperkt schade

Slotenmaker LockTight assisteert wekelijks bij een ontruiming en/of een beslaglegging voor deurwaarders en incassobureaus in opdracht van woningbouwcorporaties, huiseigenaren, politie en justitie. Bij een ontruiming of beslaglegging dient de politie altijd aanwezig te zijn. Deze komt in naam van de burgemeester en is er voor de veiligheid van zowel de deurwaarder en zijn team als voor die van de gedupeerde. Het team van een deurwaarder bestaat bij een ontruiming uit een groot aantal personen welke allemaal afhankelijk zijn van hoe snel en vakkundig de deur wordt geopend. Locktight is tijdens zo een situatie dé specialist en assistent bij ontruiming. Met onze ervaring en officiële technieken maken wij binnen no time een deur open. Hierdoor kan een huis veilig betreden zonder onnodige overlast voor de gedupeerde.

Hulp slotenmaker bij beslaglegging

Een beslaglegging is iets anders dan een ontruiming. Een slotenmaker kan bij een beslaglegging niet altijd uitkomst bieden, doordat een beslaglegging ook betrekking kan hebben op bijvoorbeeld een rekening of een auto. Het doel van een beslaglegging is om de schuldenaar zijn schuld te laten betalen (door bijvoorbeeld de verkoop van zijn eigendommen). Een ontruiming zou dus het gevolg kunnen zijn van een beslaglegging, doordat de eigendom van de woning of het gebouw wordt overdragen. Pas dan kunt u LockTight inschakelen. Wij bieden assistentie bij het ontruimen! Bekijk ook gerust onze andere services.

Contact

Bent u opzoek naar assistentie bij een ontruiming of heeft u een slotenmaker nodig voor een andere klus? Dan bent u bij LockTight aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ontruiming

Op zoek naar professionele assistent bij ontruimingen?

Wacht dan niet en bel direct met Slotenmaker LockTight!

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Contact opnemen