De assistent bij ontruimingen

Slotenmaker LockTight assisteert wekelijks bij ontruimingen en beslagleggingen voor deurwaarders en incassobureau´s in opdracht van woningbouwcorporaties, huiseigenaren, politie en justitie.

Bij een ontruiming of beslaglegging dient de politie altijd aanwezig te zijn. Deze komt in naam van de burgemeester en is er voor de veiligheid van zowel de deurwaarder en zijn team als voor die van de gedupeerde.Het team van een deurwaarder bestaat bij een ontruiming uit een groot aantal personen welke allemaal afhankelijk zijn van hoe snel en vakkundig de deur wordt geopend.

Na ontruiming worden de sloten snel vervangen

Bij dit soort opdrachten is het van groot belang de kosten voor de gedupeerde zo laag mogelijk te houden. Het snel openen van de deur en het voorkomen van onnodige schade is dus essentieel. Na het openen en het vrijgeven van het pand door de politie worden alle sloten vakkundig vervangen. Zodoende kan de eigenaar van het pand deze weer in gebruik nemen.

Wij beperken de schade tot het minimum

De kennis en het gereedschap dat gebruikt wordt in deze situaties gebruikt Slotenmaker LockTight ook bij de dienstverlening bij particulieren en bedrijven, het gaat er dus om met zo min mogelijk onnodige schade een deur te openen en weer af te sluiten.