De assistent bij ontruimingen

Slotenmaker LockTight assisteert wekelijks bij ontruimingen en beslagleggingen voor deurwaarders en incassobureaus in opdracht van woningbouwcorporaties, huiseigenaren, politie en justitie.

Bij een ontruiming of beslaglegging dient de politie altijd aanwezig te zijn. Deze komt in naam van de burgemeester en is er voor de veiligheid van zowel de deurwaarder en zijn team als voor die van de gedupeerde. Het team van een deurwaarder bestaat bij een ontruiming uit een groot aantal personen welke allemaal afhankelijk zijn van hoe snel en vakkundig de deur wordt geopend. Locktigt is tijdens zo een situatie dé specialist en assistent bij ontruiming. Met onze ervaring en officiële technieken maken wij binnen no time een deur open. Hierdoor kan ene huis veilig betreed worden zonder onnodige overlast voor de gedupeerde.

Na assistentie bij ontruiming worden de sloten snel vervangen

Bij dit soort opdrachten, assistentie bij ontruimingen, is het van groot belang de kosten voor de gedupeerde zo laag mogelijk te houden. Het snel openen van de deur en het voorkomen van onnodige schade is dus essentieel. Na het openen en het vrijgeven van het pand door de politie worden alle sloten vakkundig vervangen. Zodoende kan de eigenaar van het pand deze weer in gebruik nemen. Voor alle partijen wordt er zodoende gewerkt aan een gepaste oplossing voor en na de ontruiming.

Schade beperken tot het minimum als assistent bij ontruimingen

De kennis en het gereedschap dat gebruikt wordt in deze situatie is van wezenlijk belang. Slotenmaker LockTight heeft deze kennis in combinatie met professioneel gereedschap om de schade zo beperkt mogelijk te houden als assistent bij ontruimingen. Het gaat er dus om met zo min mogelijk onnodige schade een deur te openen en weer af te sluiten. Door deze werkwijze kan je alle betrokkenen tot dienst zijn. Er is natuurlijk een gegronde reden voor een ontruiming, echter is het voor een gedeputeerde toch zo netjes om de overlast beperkt te houden.

Contact - assistent bij ontruimingen

Bent u opzoek naar assistentie bij een ontruiming of heeft u een slotenmaker nodig voor een andere klus? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.