Producten

Al onze sloten zijn voorzien van het SKG Keurmerk

Merken

Betrouwbaar sluitwerk

Wij plaatsen uitsluitend A-merken

politie-keurmerk-locktight

Politiekeurmerk

Erkend met politiekeurmerk Veilig Wonen

Garantie

Professioneel

Bel direct onze monteur

Producten

Een goede beveiliging van uw woning begint bij goede sloten. Bij Slotenmaker LockTight werken wij altijd met sloten die voldoen aan de eisen van het politiekeurmerk. Dit betekent dat alle sloten zijn voorzien van het SKG Keurmerk. U kunt bij ons kiezen uit diverse meerpuntsluitingen, kerntrekbeveiligingen en elektronische sloten om uw woning zo goed mogelijk te beschermen.

Meerpuntsluiting

Ons advies voor een goede beveiliging tegen inbraak is uw deuren voorzien van een meerpuntsluiting. Met deze sluiting wordt de deur op drie punten tegelijk afgesloten met slechts één handeling en één sleutel. Wij monteren de meerpuntsluiting. Dit type sluiting is zowel gebruiksvriendelijk als inbraakwerend. In geval van calamiteiten in huis kunt u de deur met één handeling vrijgeven om zo snel mogelijk de woning te kunnen verlaten. Alle meerpunstsluitingen en andere producten van Slotenmaker LockTight zijn voorzien van het SKG Keurmerk. De SKG is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerken test. Om in bezit te zijn van het Politie Keurmerk Veilig Wonen is het hebben van een SKG Keurmerk een vereiste.

Kerntrekbeveiliging

Een van de meest voorkomende inbraakmethodes is kerntrekken. Hierbij wordt met speciaal gereedschap veel kracht uitgeoefend op de cilinder, waardoor deze breekt en uit het slot komt. Zodra de cilinder uit het slot komt is het slot eenvoudig te openen. Bescherm daarom uw woning tegen kerntrekken met kerntrekbeveiliging. Deze beveiliging kan op twee manieren: het vervangen van de cilinder door een cilinder met kerntrekbeveiliging of door het beslag van uw slot te vervangen voor een beslag met kerntrekbeveiliging. De laatste optie heeft vaak de voorkeur. Deze wijziging is namelijk duidelijk zichtbaar en heeft hierdoor direct een preventieve werking.

Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Services van Slotenmaker LockTight

Bij Slotenmaker LockTight hechten wij veel waarde aan goede service. Een goede service leveren wij door naast onze klantvriendelijkheid, producten en materialen te gebruiken van hoge kwaliteit. Op deze manier willen wij uw veiligheid zoveel mogelijk waarborgen. U kunt ons inschakelen voor verschillende situaties, van adviezen tot spoedklussen. Wij kunnen u onder andere helpen bij verloren sleutels, het vervangen van sloten en het herstellen van inbraakschade. Kunt u niet naar binnen, omdat u de sleutels kwijt bent? Dan zorgen wij dat u snel weer binnenstaat. Sluit u deur niet meer goed, omdat deze geforceerd is tijdens een inbraak? Wij herstellen de deur voor u. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Hang en sluitwerk

Elektronische sloten

Tegenwoordig maken bedrijven en particulieren steeds meer gebruik van elektronische sloten. Toegang verkrijgen tot huis of pand door middel van pasjes, tokens en zelfs mobiele apps is geen uitzondering meer. Ook voor elektronische sloten kunt u terecht bij Slotenmaker Locktight. De volgende elektronische sloten kunnen wij voor u monteren:

Bovenstaande sloten zijn allen gecertificeerd met het SKG keurmerk. Hierdoor voldoen sloten aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen voor uw huis.

 

Elektronische iLOQ cilinder

Elektronische beveiliging

Naast de elektronische sloten installeert LockTight ook elektronische beveiligingssystemen. Dit zijn niet de elektronische sloten zoals hierboven benoemd. De elektronische beveiliging maakt van uw woning een slimme en veilige woning. De volgende elektronische beveiliging kunnen wij voor u installeren:

  • Ring video deurbel
  • Ring beveiligingscamera
  • Google Nest

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw huis te voorzien van elektronische beveiliging. U vindt hier meer informatie over de bovenstaande systemen.

Ring home security

Heeft u nog vragen over Slotenmaker LockTight?

Neem gerust contact met ons op

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.