Services

LockTight voor alles rondom sloten, hang- en sluitwerk en inbraakpreventie

Garantie

Professioneel

Bel direct met onze monteur

politie-keurmerk-locktight

Politiekeurmerk

Erkend met Politiekeurmerk veilig wonen

Merken

Betrouwbaar sluitwerk

Wij plaatsen uitsluitend A-merken

Services

Bent u uw sleutels kwijt? Of is er schade door een inbraak? Bij Slotenmaker LockTight bieden wij verschillende services rondom  slotenhang-en sluitwerk en inbraakpreventie. Wij helpen u bij spoed en bij advies.

24- uurs service

Wij geloven in goede service en voor u klaar staan wanneer dat nodig is. In geval van nood kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week inschakelen. Onze monteurs zorgen dat uw situatie zo snel mogelijk is opgelost. Wij proberen altijd zo snel mogelijk bij u op locatie te zijn. U wordt telefonisch op de hoogte gesteld van de verwachte aankomsttijd van onze monteur. U kunt ons 24 uur per dag bereiken voor onder andere:

  • Als u zichzelf per ongeluk heeft buitengesloten
  • Als u uw sleutel kwijt bent en u komt uw huis niet meer in
  • Als uw deur of het raam na een inbraak niet meer open of dicht kan
  • Als u uw sloten met spoed vervangen wilt hebben
  • Als uw sleutel in het slot is afgebroken
  • Als uw slot kapot is

 

 

Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Sleutels verloren

Het overkomt iedereen wel een keer: sleutels kwijt zijn. In sommige gevallen kan dit er voor zorgen dat u uw huis niet meer binnenkomt. Om deze vervelende situatie op te lossen kunt u professionals inschakelen. Met de juiste gereedschap zorgen onze medewerkers dat u binnen no-time weer binnen bent. Uiteraard zonder waarneembare schade aan uw deur.

Sloten vervangen

Net als de meeste producten zijn ook sloten van tijd tot tijd aan vervanging toe. Het kan zijn dat ze versleten zijn en niet meer naar behoren werken. Of misschien wilt u een beter systeem om uw woning mee te beveiligen. Bij het vervangen van een slot kiezen de meeste mensen voor het vervangen van het cilinder. Hierdoor passen de oude sleutels niet meer op het slot. Voor een ander slotsysteem moet het volledige slot vervangen worden

Services

Inbraakschade herstellen

Een inbraak is een vervelende situatie om mee te maken. Uw eigen huis hoort een plek te zijn waar iemand niet ongewild binnenkomt. Een inbraak behoort tot de High Impact Crimes, dit betekent dat de emotionele schade vaak groter is dan de materiële schade. Bij Slotenmaker LockTight herstellen wij de inbraakschade en zorgen wij dat de geforceerde deur of het raam weer goed afsluit. Zo hopen bij te dragen aan uw veiligheidsgevoel. Na de spoedafsluiting ontvangt u van ons een prijsopgave om de noodoplossing om te zetten in een definitief nieuw slot. Inbraakschades worden in de meeste gevallen vergoed door uw verzekeraar.

Contact

Bij Slotenmaker LockTight leveren wij kwaliteit en dit doen wij altijd in combinatie met een klantvriendelijke service. Heeft u vragen over onze services? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen.

Services

Heeft u nog vragen over Slotenmaker LockTight?

Neem gerust contact met ons op

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.