Hang- en sluitwerk van de hoogste kwaliteit

Geplaatst door de beste slotenmaker in omgeving Utrecht

Advies op maat

Meerpuntsluitingen

De beste inbraakbeveiliging

Betrouwbare service 24 uursservice

Professioneel

Bel direct met onze monteur

A-merk hang en sluitwerk

Kerntrekbeveiliging

Werkt absoluut preventief

Wat is hang- en sluitwerk?

Met hang- en sluitwerk wordt eigenlijk alles bedoeld wat te maken heeft met het afsluiten en vastzetten van de draaiende onderdelen aan een huis of gebouw. Dit kan onder meer met scharnieren, sloten, grendels of schuiven en heeft direct te maken met de veiligheid van uw woning. Er zijn ook verschillende afsluitsystemen op de markt, allemaal met hun eigen unieke voordelen. Denk hierbij aan kerntrekbeveiliging, meerpuntsbeveiliging of mechanische beveiliging.

Wij werken uitsluitend met producten die het Politiekeurmerk Veilig Wonen dragen en dan bent u dus verzekerd van top kwaliteit. Mocht het u niet gaan om sloten, maar zoekt u sierbeslag, dan kunt u bij ons ook terecht.

Hang- en sluitwerk voor buiten

Zoals u begrijpt is het meeste hang- en sluitwerk voor buiten bedoeld. Zodoende kunt u immers ongewenste gasten te weren. Hang- en sluitwerk voor uw voordeur of achterdeur zijn dan ook het beste middel op inbrekers buiten te houden – en een van onze expertises.

Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Veilig met hang- en sluitwerk van Slotenmaker LockTight in Utrecht

Als er één plaats is waar u zich veilig wilt voelen dan is het wel lekker thuis op de bank. Dat begint met het hang- en sluitwerk van Slotenmaker LockTight. Een inbreker wil snel binnen kunnen komen en als dat niet direct lukt zal hij zijn poging spoedig staken. Daar speelt Slotenmaker LockTight op in met producten van de allerhoogste kwaliteit die het iedere dief erg moeilijk maken.

Slotenmaker LockTight, klantvriendelijk en professioneel

  • Wij komen vrijblijvend bij u langs om de situatie persoonlijk met u door te spreken.
  • Zoekt u professioneel advies over het beveiligen van uw woning? Dat kan bij Slotenmaker LockTight.
  • Sleutel verloren of is-ie afgebroken in het slot? Wij staan 24 uur per dag paraat.
  • Duidelijke prijsopgave en één aanspreekpunt.
  • Bij Slotenmaker LockTight weet u precies waar u aan toe bent.
Hang en sluitwerk

Politiekeurmerk hang en sluitwerk

Het Politiekeurmerk voor Veilig Wonen (PKVW) toont aan dat uw woning voldoet aan alle nodige eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Hang en sluitwerk is onderdeel van dit Politiekeurmerk. Het verkrijgen van een PKVW kent dan ook een aantal voordelen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw woning zo veilig mogelijk is. Het keurmerk schrikt bovendien potentiële inbrekers af, omdat zij weten dat er in uw huis weinig te halen valt! Sterker nog, onderzoek wijst uit dat woningen met een PKVW 90% minder gevaar lopen op een inbraakpoging. Tot slot hanteren de meeste verzekeraars korting op woningen met een PKVW.

Met ons hang en sluitwerk is een Politiekeurmerk een garantie. LockTight is door het KIWA beoordeeld, met als resultaat dat ons hang en sluitwerk aan het politiekeurmerk voldoet. Zo weet je dat u bij LockTight goed zit.

Hang en sluitwerk

Slotenmaker LockTight adviseert een meerpuntssluiting

Om uw deur op een juiste manier te beveiligen tegen inbraak raden wij u aan deze te voorzien van een meerpuntssluiting. Met dit systeem gaat, met 1 handeling van de sleutel, de deur op 3 punten tegelijk op slot. Het voordeel hiervan is dat u maar 1 sleutel nodig heeft en u vergeet nooit meer een slot op slot te draaien.
Dit is naast gebruiksvriendelijk ook absoluut inbraak werend. Een inbreker met een koevoet zal hier zijn handen vol aan hebben. Een bijkomend voordeel is dat ook in geval van een calamiteit in huis de deur met 1 handeling vrij te geven is om zodoende de woning spoedig te kunnen verlaten. Daarnaast valt een meerpuntssluiting ook onder het hang en sluitwerk politiekeurmerk.

De meerpuntssluiting wordt met behulp van diverse freesmallen en freesmachines ingefreesd, hierdoor wordt het zeer secuur gemonteerd en kan het haarscherp op elkaar worden afgesteld.

Door gebruik te maken van een professionele stofzuiger, welke wordt aangesloten op de freesmachines, kan overlast door stof zoveel mogelijk worden beperkt en voor de oplevering wordt alles netjes opgeruimd.

Hang en sluitwerk

Kerntrekbeveiliging bij Slotenmaker LockTight

Kerntrekken of cilindertrekken is momenteel een van de meest voorkomende inbraakmethodes. Deze inbraakmethode wordt er een schroef in de cilinder gedraaid en met een speciaal stuk gereedschap wordt er dusdanig veel kracht op de cilinder uitgeoefend dat deze breekt en uit het slot komt. Hierna is het slot eenvoudig te openen met een bouwsleutel of schroevendraaier. Een geoefende inbreker weet op deze manier binnen 30 seconden uw deur te openen.
Door kerntrekbeveiliging te realiseren beschermt u zicht tegen deze manier van inbreken. We kunnen dit doen door óf de cilinder te vervangen voor een cilinder met kerntrekbeveiliging óf door het beslag te vervangen voor beslag met kerntrekbeveiliging. Dit laatste heeft de voorkeur omdat dit een duidelijk zichtbare verandering is en daarmee een preventieve werking heeft. Een inbreker ziet dat kerntrekken bij uw deur niet mogelijk is en zal zijn geluk ergens anders beproeven.

Via deze link ziet u hoe snel een inbreker binnen kan zijn zonder de juiste voorzorgsmaatregelen.
Wat is kerntrekken cilindertrekken? Binnen 25 seconden zijn ze binnen!

Hang en sluitwerk

LockTight, de hang- en sluitwerk specialist in Utrecht

Wanneer u hang- en sluitwerk in de regio Utrecht wilt laten plaatsen, dan is LockTight uw specialist. Met de ervaring in het plaatsen van meerpuntsluitingen, kerntrekbeveiliging en elektronische beveiliging bent u verzekerd van kwaliteit. Wilt u bijvoorbeeld de elektronische ILOQ cilinder plaatsen? Geen probleem, wij werken vanuit onze service uitsluitend op maat voor u. Ook de Maasland Flexeria Motorcilinder en de Maasland Deurautomaat installeren wij met de beste expertise. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Slotenmaker LockTight? Neem dan vrijblijvend contact op met onze hang- en sluitwerk specialisten.

Voorzie uw woning van het juiste hang- en sluitwerk

Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.