Inbraakschade herstel

Een inbraak heeft veelal een grote impact op uw privésituatie

LockTight

Welk hang- en sluitwerk heb ik nodig?

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor advies op maat.

Maak een afspraak
Betrouwbare service 24 uursservice

Professioneel

Bel direct met onze monteur

politie-keurmerk-locktight

Politiekeurmerk

Erkend met Politiekeurmerk Veilig Wonen

A-merk hang en sluitwerk

Betrouwbaar sluitwerk

Wij plaatsen uitsluitend A-merken

Inbraakschade herstel

Een inbraak behoort tot de High Impact Crimes.

Op zoek naar een betrouwbare partij voor inbraakschade herstel? Een inbraak heeft vaak een grote impact op uw privésituatie, er is tenslotte iemand ongewild uw huis binnengetreden en heeft aan uw spullen gezeten. Een inbraak behoort dan ook tot de High Impact Crimes en vaak is de emotionele schade groter dat de materiële schade. Zaak voor ons om na een inbraak de geforceerde deur of het raam weer goed af te sluiten, zodat u met een gerust hart de nacht in kunt.

Sloten vervangen

Na de spoedafsluiting ontvangt u van ons een prijsopgave om de noodoplossing om te zetten in een definitief nieuw slot. Inbraakschades worden in de meeste gevallen vergoed door uw verzekeraar. Zodra de verzekeraar akkoord geeft op onze prijsopgave zullen wij de herstelwerkzaamheden zo spoedig mogelijk uitvoeren.

Het juiste slot

Voorkomen dat inbrekers uw woning kiezen? Dat doe je met het juiste slot. Een slot met een SKG keurmerk, één van de vereisten voor een Politie Keurmerk Veilig Wonen. Alle sloten van LockTight hebben dit keurmerk. En één die extra bescherming biedt tegen indringers. Er zijn verschillende oplossingen:

Kerntrek beveiliging

Inbrekers gebruiken vaak een inbraakmethode die kerntrekken wordt genoemd. De cilinder van uw slot wordt hierbij uitgeboord en er uit getrokken. Cilinders met kerntrekbeveiliging drukken dit gevaar de kop in.

Meerpuntsslot

Een meerpuntsslot sluit uw deur op meerdere punten af, waardoor het voor een inbreker een hele klus wordt om binnen te komen. De aanwezigheid van een dergelijk slot schikt de meeste inbrekers al af.

Nieuwe deur

Slachtoffer geworden van een inbraak en ook schade aan uw deur? Ook in zo’n geval kunnen wij helpen. Valt de schade mee, dan kunnen wij helpen met houtreparatie. Is de schade onherstelbaar, dan helpen wij u aan een nieuwe deur: inclusief het juiste hang- en sluitwerk. Wij maken uw deur helemaal op maat en naar wens. Hiervoor gebruiken we mallen voor een mooi eindresultaat. In dit mallensysteem worden ook de scharnieren gefreesd, waardoor de deur perfect sluit.

Slotenmaker LockTight

Slotenmaker LockTight werd in 2004 opgericht en heeft zich door de jaren heen opgewerkt tot een bekend en gewaardeerd bedrijf in de regio Utrecht. Voor alles wat met slotenhang-en sluitwerk en inbraakpreventie te maken heeft bent u bij ons aan het juiste adres. We werken altijd met de best mogelijke materialen en zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar. Heeft u te maken gehad met een inbraak en zoekt u een partner op het gebied van inbraakschade herstel? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Laat uw woning beter beveiligen

Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw situatie bekijken

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.