Inbraakschade herstel

Een inbraak heeft veelal een grote impact op uw privésituatie

Betrouwbare service 24 uursservice

Professioneel

Bel direct met onze monteur

politie-keurmerk-locktight

Politiekeurmerk

Erkend met Politiekeurmerk Veilig Wonen

A-merk hang en sluitwerk

Betrouwbaar sluitwerk

Wij plaatsen uitsluitend A-merken

Inbraakschade herstel

Een inbraak is een High Impact Crime. Op zoek naar een betrouwbare partij voor inbraakschade herstel? Een inbraak heeft vaak een grote impact op uw privésituatie. Tenslotte is er wel iemand ongewild uw huis binnengetreden en heeft aan uw spullen gezeten. Een inbraak behoort dan ook tot de High Impact Crimes. Vaak is de emotionele schade groter dan de materiële schade. Zaak voor ons om na een inbraak de geforceerde deur of het raam weer goed af te sluiten, zodat u met een gerust hart de nacht in kunt.

Sloten vervangen

Een slot vervangen na een inbraak? Na de spoedafsluiting ontvangt u van ons een prijsopgave om de noodoplossing om te zetten in een definitief nieuw slot (inclusief Politiekeurmerk) en de overige werkzaamheden voor inbraakschade herstel. Inbraakschades worden in de meeste gevallen vergoed door uw verzekeraar. Zodra de verzekeraar akkoord geeft op onze prijsopgave zullen wij de herstelwerkzaamheden zo spoedig mogelijk uitvoeren.

 

Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Kerntrekbeveiliging

Inbrekers gebruiken vaak een inbraakmethode die kerntrekken wordt genoemd. De cilinder van uw slot wordt hierbij uitgeboord en eruit getrokken. Er bestaan zelfs kant-en-klare pakken die inbrekers helpen om snel en makkelijk uw woning binnen te dringen. Cilinders met kerntrekbeveiliging drukken dit gevaar de kop in.

Meerpuntsslot

Een meerpuntsslot sluit uw deur op meerdere punten af, waardoor het voor een inbreker een hele klus wordt om binnen te komen. Voorheen ging vaak de voorkeur naar tweepuntssloten. Tegenwoordig is het echter verstandig om voor een driepuntsslot te kiezen. Deze sloten hebben een extra contactpunt in het deurkozijn. Dit maakt het voor inbrekers lastiger om de deur open te breken. De aanwezigheid van een dergelijk slot schikt de meeste inbrekers al af.

 

Inbraakpreventie

Inbraakschade herstel, een nieuwe deur

Inbrekers houden geen rekening met de schade die zij bij een huis aanbrengen. Voor hen is het enige doel om zo snel mogelijk een woning binnen te komen. Het forceren van ramen of deuren kan dan ook veel schade veroorzaken. Inbrekers gebruiken vaak grove materialen zoals een koevoet, schroevendraaier, beitel of ander soort gereedschap. De schade die uw huis hierdoor oploopt, leidt weer tot extra herstelwerkzaamheden. Bent u slachtoffer geworden van een inbraak en heeft u ook schade aan uw deur? In zo’n geval kunnen wij u ook helpen met ons inbraakschade herstel. In het geval de schade onherstelbaar is, helpen wij u aan een nieuwe deur, inclusief het juiste hang- en sluitwerk. Wij maken uw deur helemaal op maat en naar wens. Hiervoor gebruiken we mallen voor een mooi eindresultaat. In dit mallensysteem worden ook de scharnieren gefreesd, waardoor de deur perfect sluit. Na ons complete inbraakschade herstel heeft u weer een goed sluitende deur.

Inbraakschade herstel en meer bij Slotenmaker LockTight

Slotenmaker LockTight werd in 2004 opgericht en heeft zich door de jaren heen opgewerkt tot een bekend en gewaardeerd bedrijf in de regio Utrecht. Naast inbraakschade herstel kunt u voor alles wat met sloten, hang-en sluitwerk en inbraakpreventie te maken heeft bij ons terecht. We werken altijd met de best mogelijke materialen en zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar. Heeft u te maken gehad met een inbraak en zoekt u een partner op het gebied van inbraakschade herstel? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Inbraakschade herstel

Laat uw woning beter beveiligen

Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw situatie bekijken

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.