Inbraakschade herstel

Een inbraak heeft veelal een grote impact op uw privé situatie

LockTight

Welk hang- en sluitwerk heb ik nodig?

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor advies op maat.

Maak een afspraak
Betrouwbare service 24 uursservice

Professioneel

Bel direct met onze monteur

politie-keurmerk-locktight

Politiekeurmerk

Erkend met Politiekeurmerk veilig wonen

A-merk hang en sluitwerk

Betrouwbaar sluitwerk

Wij plaatsen uitsluitend A-merken

Inbraakschade herstel

Op zoek naar een betrouwbare partij betreffend inbraakschade herstel? Een inbraak heeft veelal een grote impact op uw privé situatie, er is tenslotte iemand ongeoorloofd uw huis binnengetreden en heeft aan uw spullen gezeten. Een inbraak behoort dan ook tot de High Impact Crimes en vaak is de emotionele schade groter dat de materiële schade. Zaak voor ons om na een inbraak de geforceerde deur of het raam weer goed af te sluiten, zodat u met een gerust hart de nacht in kunt.

Na de spoedafsluiting doen wij u een prijsopgave toekomen om de schade daadwerkelijk te herstellen. Vaak worden dit soort schades vergoedt door de verzekering. Zodra de verzekering akkoord geeft op onze prijsopgave zullen wij de herstelwerkzaamheden zo spoedig mogelijk uitvoeren.

Over Slotenmaker LockTight

Wie zijn wij?

Slotenmaker LockTight werd in 2004 gevestigd en heeft zich door de jaren heen opgewerkt tot een bekend en gewaardeerd bedrijf in de regio Utrecht.  Voor alles wat met slotenhang-en sluitwerk en inbraakpreventie te maken heeft bent u bij ons aan het juiste adres. We werken altijd met de best mogelijke materialen en wij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar. Heeft u te maken met een inbraak en zoekt u een partner op het gebied van inbraakschade herstel? Neem dan contact op met Slotenmaker LockTight.

Meer over Slotenmaker LockTight

Laat uw woning beter beveiligen

Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw situatie bekijken

030 - 60 36 106

Wij zijn 24/7 bereikbaar.