Slotenmaker Utrecht

Sleutel verloren in Utrecht?

Sleutel verloren in Utrecht? Dat is niet zo mooi! Zeker niet als dit de enige sleutel was. Dat betekent namelijk dat je het huis niet in komt. En nu? Slotenmaker LockTight bellen! Wij zijn 24/7 dagen bereikbaar voor noodgevallen als deze. In Utrecht zijn wij altijd binnen 30 minuten ter plaatse. En uiteraard kunt u ook bij ons aankloppen als er geen sprake is van een noodsituatie, maar u wel de sloten wilt laten vervangen. Onze adviseurs helpen graag met elke vraag!

Nieuwe sloten Utrecht

LockTight is dé slotenmaker in Utrecht en omgeving. Sinds onze oprichting in 2004 hebben wij met de juiste prijs-kwaliteit-verhouding en goede en snelle service. U kunt bij ons terecht voor complete service in slotenhang-en sluitwerk en inbraakpreventie. Alle diensten die wij aanbieden worden vanuit eigen beheer gedaan. Dit betekent dat we u altijd snel en accuraat van dienst kunnen zijn en persoonlijk klantcontact voorop staat.

Inbraakpreventie Utrecht

In Nederland wordt gemiddeld 240 keer per maand ingebroken. Met inbraakpreventie houd je ongenodigde gasten buiten de deur. Inbraakpreventie kan op verschillende manieren: met een alarmsysteem, speciale sloten en verlichting bijvoorbeeld. Om zeker te weten dat je de juiste expert in huis haalt, is het altijd goed om te letten op een Politiekeurmerk Veilig Wonen. Slotenmaker LockTight is jouw partner in inbraakpreventie Utrecht. Je kan bij ons terecht voor al het hang- en sluitwerk. op dit gebied. Als extra service geven wij tijdens het plaatsen gratis advies

Hang- en sluitwerk Utrecht

LockTight biedt diverse sloten die het inbrekers zo moeilijk mogelijk maken. Zo zijn er sloten met kerntrekbeveiliging. Inbrekers maken van gebruik van de kerntrekmethode als ze een huis proberen binnen te komen. Hierbij wordt het complete cilinder uit het slot getrokken en staan de ongewenste gasten in no time binnen. Met een slot met kerntrekbeveiliging is dit onmogelijk. Daarnaast zijn er ook meerpuntssloten. Hiermee wordt de deur op meerdere punten afgesloten, wat binnenkomen een lastige klus maakt. Alle sloten van Slotenmaker Locktight hebben het SKG keurmerk. Één van de eisen van het PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen).

Subsidie Utrecht

Woont u in een koopwoning? Dan kunt u subsidie aanvragen voor het beveiligen van uw woning volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De gemeente Utrecht hanteert hiervoor een speciale procedure, waarbij uw woning ook bezocht wordt. Zorg ervoor dat u in ieder geval de offerte en het preventieadvies, het certificaat (of de verklaring) Veilig Wone en de facturen voor het plaatsen bij de hand heeft. Op de website van de gemeente vindt u meer informatie over de voorwaarden en hoe u de aanvraag doet.

Sleutel verloren in Utrecht?

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten

Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak

Contact opnemen