Sleutel verloren Utrecht

Bent u uw sleutel verloren in Utrecht of omgeving? Dan bent u bij Slotenmaker LockTight aan het juiste adres. Met onze professionele kennis van zaken en het juiste gereedschap staat u binnen een mum van tijd weer binnen, zonder waarneembare schade aan uw deur. Niets is zo frustrerend als buitengesloten zijn van uw huis, dat begrijpen we bij Slotenmaker LockTight maar al te goed. We zijn daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedgevallen wanneer u uw sleutel verloren bent in Utrecht. In Utrecht en omgeving zijn wij binnen 30 minuten ter plaatse om u weer toegang tot uw woning te verschaffen, mits zich geen uitzonderlijke situaties voordoen in het verkeer. Zo staat u weer snel binnen wanneer u uw sleutel bent verloren in Utrecht.

Slotenmaker Utrecht

Sleutel verloren in Utrecht? Wij raden een nieuw slot aan!

Sinds 2004 zijn wij dé slotenmaker in Utrecht en staan wij bekend om ons betrouwbare advies. Sleutel verloren in Utrecht? Dan helpen wij u uit de brand. Wanneer u weer eenmaal veilig in uw woning bent, is het verstandig om na te denken over het vervangen van uw slot. Wij raden aan om een nieuw goed slot te laten installeren. Er kan namelijk iemand met uw verloren sleutel in Utrecht rondlopen. Met een nieuw slot kunt u inbraak in uw woning of bedrijfspand voorkomen. Tevens eisen verschillende verzekeraars dat u de sloten binnen 24 uur vervangt als de vinder van uw sleutels uw adres kan achterhalen. Dit om de kans op inbraak/insluiping zo klein mogelijk te maken, uiteraard ook in hun eigen belang. Voor het vervangen van uw sloten zijn verschillende oplossingen:

Kerntrekbeveiliging

Inbrekers gebruiken vaak een inbraakmethode die kerntrekken wordt genoemd. De cilinder van uw slot wordt hierbij uitgeboord en eruit getrokken. Er bestaan zelfs kant-en-klare pakken die inbrekers helpen om snel en makkelijk uw woning binnen te dringen. Cilinders met kerntrekbeveiliging drukken dit gevaar de kop in.

Meerpuntsslot

Een meerpuntsslot sluit uw deur op meerdere punten af, waardoor het voor een inbreker een hele klus wordt om binnen te komen. Deze sloten hebben extra contactpunten in het deurkozijn. Dit maakt het voor inbrekers lastiger om de deur open te breken. De aanwezigheid van een dergelijk slot schikt de meeste inbrekers al af.

Slot met SKG-keurmerk

Alle sloten van Locktight hebben het SKG-keurmerk. Dit is één van de vereisten van het PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Wilt u een PKVW-certificaat, dan dient uw huis of pand te voldoen aan de gestelde eisen. Dit kunt u door een erkend preventieadviseur laten controleren. De preventieadviseur is werkzaam voor een PKVW-erkend bedrijf, ofwel een bedrijf dat in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, zoals LockTight.

Oplossing bij sleutel verloren Utrecht

Schakelt u ons in omdat u uw sleutel verloren bent in Utrecht of omgeving? Dan helpen wij u nauwkeurig. Wij werken nauwgezet, schoon en brengen zo min mogelijk schade toe aan de deur bij het openen van uw woning. Nadat wij bij u langs zijn geweest, is er niets van te zien en blijft het veiligheidsgehalte van uw woning gewaarborgd. Als extra service geven wij tijdens het proces gratis advies over uw hang- en sluitwerk. Op deze manier proberen we de kans op inbraken te verlagen. Wij leveren uitsluitend materiaal van hoogwaardige kwaliteit en kunnen u op snelle, doeltreffende wijze verder helpen. Heeft u vragen of wilt u LockTight meteen inschakelen omdat u uw sleutel verloren bent in Utrecht? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u meteen verder!

Bent u op zoek naar een slotenmaker in Utrecht?

Laat u vrijblijvend adviseren door slotenmaker LockTight

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak

Contact opnemen