Sloten vervangen

Sloten vervangen? Slotenmaker LockTight biedt altijd een snelle en passende oplossing.

Ook sloten moeten van tijd tot tijd worden vervangen. Misschien werken ze niet meer naar behoren, zijn ze oud en versleten of wellicht heeft u een beter systeem gezien waarmee u uw woning wilt beveiligen. Met het vervangen van een slot wordt vaak het vervangen van de cilinder bedoeld, zodat oude sleutels niet langer op het slot passen. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een compleet nieuw systeem.

Sleutels kwijt?

Gaat het om een spoedgeval? Omdat u uw huissleutel verloren bent en voor een dichte deur staat? Ook dan kunt u ons inschakelen. LockTight is in Utrecht en omgeving binnen 30 minuten ter plaatse, mits zich geen uitzonderlijke situaties voordoen in het verkeer. U weet immers maar nooit wie de sleutel heeft gevonden! Wij werken nauwgezet, schoon en zonder waarneembare schade aan uw deur.

Het juiste slot

Kerntrek beveiliging

Inbrekers gebruiken vaak een inbraakmethode die kerntrekken wordt genoemd. De cilinder van uw slot wordt hierbij uitgeboord en er uit getrokken. Cilinders met kerntrekbeveiliging drukken dit gevaar de kop in.

Meerpuntsslot

Een meerpuntsslot sluit uw deur op meerdere punten af, waardoor het voor een inbreker een hele klus wordt om binnen te komen. De aanwezigheid van een dergelijk slot schikt de meeste inbrekers al af.

Slot met SKG keurmerk

Alle sloten van Slotenmaker Locktight hebben het SKG keurmerk. Eén van de vereisten van het PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Wilt u een PKVW-certificaat, dan dient uw huis te voldoen aan de gestelde eisen. Dit kunt u door een erkend preventieadviseur laten controleren. De preventieadviseur is werkzaam voor een PKVW erkend bedrijf, ofwel een bedrijf dat in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, zoals Slotenmaker LockTight.

Zelf uw sloten vervangen?

Dat kan natuurlijk. Alles is mogelijk, u heeft het natuurlijk wel over de beveiliging van uw huis en uw kostbare bezittingen! Goedkoop is vaak duurkoop en soms is het beter om de zaken door een echte professional te laten aanpakken. In dit geval een professionele slotenmaker. Slotenmaker LockTight heeft reeds jaren ervaring. Wij werken vlot, schoon en doeltreffend. Wij nemen uw gemoedsrust uiterst serieus en geven dieven geen kans.

Advies op maat

U kunt bij ons terecht voor hulp en vrijblijvend advies. Wij leveren uitsluitend materiaal van hoogwaardige kwaliteit en kunnen u op snelle, doeltreffende wijze verder helpen. Is onze monteur bij u thuis om een slot te vervangen, dan bekijkt hij ter plekke de situaties en geeft u passend advies. Uw slot vervangen of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!