Sloten voor bedrijven

Bij LockTight kunt u niet alleen als particulier terecht. Wij leveren ook sloten en andere producten en diensten voor bedrijven. Hierbij kunt u denken aan sluitplannen, ontruimingen, onderhoud en reparatie.

Sloten Voor Bedrijven

Sloten voor bedrijven - onderhoud en reparatie

Hang- en sluitwerk moet goed onderhouden worden. Dit onderhoud hoeft niet altijd ingrijpend te zijn. Soms is het niet meer dan het vervangen van een schroefje of het schoonmaken van een mechanisme. Toch is het belangrijk dat dit onderhoud plaatsvindt om te zorgen dat de hang- en sluitwerken optimaal blijven functioneren. Dit komt de veiligheid van uw bedrijf en natuurlijk uw medewerkers ten goede. Wij komen graag bij u langs voor een controle van uw hang- en sluitwerken of de beveiliging van uw gebouw. Voor zakelijke klanten maken wij een onderhoudscontract op maat dat volledig aansluit op de situatie.

Sloten voor bedrijven - sluitplan

Bij een groot bedrijf is het eerder van belang om een professioneel sluitplan op te laten stellen dan bij een klein bedrijf. Met name grote bedrijven gebruiken een sluitplan om te zorgen dat de juiste werknemers toegang hebben tot de juiste ruimtes. Niet iedereen kan zomaar overal naar binnen. Dit komt de veiligheid ten goede. Uiteraard is er altijd een moedersleutel waarmee alle deuren geopend kunnen worden indien nodig.

Codeslot Voor Bedrijven

Sloten voor bedrijven - ontruimingen

Wekelijks vinden er in opdracht van woningcorporaties, politie en justitie veel ontruimingen en beslagleggingen plaats die worden uitgevoerd door deurwaarders en incassobureaus. De vakkundige medewerkers van Slotenmaker LockTight assisteren bij deze ontruimingen en beslagleggingen. Met onze ervaring en technieken krijgen wij elke deur in een mum van tijd open. Wij zorgen dat u uw huis veilig betreed zonder onnodige overlast voor de gedupeerden. Is het pand na het openen vrijgegeven door de politie? Dan vervangen wij alle sloten en kan de eigenaar van het pand deze weer gebruiken.

Sloten voor bedrijven - producten

Onze producten maken uw werk gemakkelijker. Bij Slotenmaker LockTight bieden wij diverse producten die bijdragen aan het gemak en de beveiliging van uw organisatie; van deurautomaten tot toegangssystemen. Geef werknemers uitsluitend toegang tot de ruimtes waar ze in moeten kunnen, open deuren met een RFID kaart en bedien deuren op afstand. Alle producten die wij leveren voldoen aan hoge veiligheidseisen. In ons assortiment vindt u onder andere de Maasland deurautomaat, de Maasland Flexeria en de ISEO Libra elektrische cilinder.

Contact over sloten voor bedrijven

Heeft u vragen over sloten voor bedrijven? Moet u een hang-en sluitwerk repareren of vervangen? Of heeft u een slotenmaker nodig voor een andere klus? Neem gerust contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord.

 

LockTight

Wat kan LockTight doen voor mijn bedrijf?

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor advies op maat. Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies.

Maak een afspraak

Wij maken uw bedrijf veilig

Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak