Slotenmaker Houten

Slotenmaker houten

Op zoek naar een slotenmaker in (de omgeving van)  Houten? Dan bent u bij Slotenmaker LockTight aan het goede adres. Wij werken regelmatig in Houten en u kunt bij ons o.a. terecht voor het plaatsen van hang- en sluitwerk. Wij geven onze klanten advies op maat, dat wil zeggen dat wij eerst vrijblijvend langs kunnen komen om de situatie te bekijken, maar vaak hebben wij aan een foto per mail of Whats-app voldoende.

Slotenmaker LockTight, Houten (24/7 bereikbaar)

Bent u uw sleutel verloren of is uw sleutel in het slot afgebroken en staat u voor een dichte deur? Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om u te helpen. Met onze kennis en het juiste gereedschap staat u binnen een mum van tijd weer binnen, zonder dat wij waarneembare schade aanrichten. Wij opereren vanuit Nieuwegein en kunnen zeer snel ter plaatste zijn bij u in Houten.

Hang en sluitwerk voorzien van het Politiekeurmerk

Met een goed slot van Slotenmaker LockTight op de deur kunt u er met een gerust hart een paar dagen tussenuit. Inbrekers zijn geen vrienden van hang-en sluitwerk dat is goedgekeurd door het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Slotenmaker LockTight is een ervaren slotenmaker en is werkzaam in Houten en omgeving. Zijn uw sloten aan vervanging toe of wilt u een betere beveiliging van uw ramen en deuren? Bij Slotenmaker LockTight bent u aan het juiste adres.

Sloten vervangen in Houten

Bij Slotenmaker LockTight kunt u terecht voor elk sluitsysteem op de markt. Of het nu gaat om kerntrekbeveiliging, waarbij wij een anti-kerntrekcilinder plaatsen, meerpuntsbeveiliging waarbij deuren of ramen op verschillende plaatsen afgesloten kunnen worden, of mechanische sluitsystemen, wij kunnen u adviseren en het in orde maken.

Onze services

Sloten vervangen

Sloten vervangen door een professionele slotenmaker in omgeving van Utrecht. Slotenmaker LockTight heeft voor u een snelle en passende oplossing. Ook sloten moeten van tijd tot tijd vervangen worden. Misschien werken ze niet meer naar behoren, zijn ze oud en versleten of wellicht heeft u een beter systeem gezien waarmee u uw woning wilt beveiligen. Sleutel verloren en u kunt niet eens uw huis meer binnen. Erger nog, is uw huis nu nog wel veilig, want wie heeft nu de sleutel? Slotenmaker LockTight heeft voor u een snelle en passende oplossing.

Lees meer over het vervangen van sloten

Verloren sleutels

Als u voor een gesloten deur komt te staan en u realiseert zich met een schok dat de sleutels verdwenen zijn, dan slaat de schrik vaak toe.Wat nu? Onze professionele kennis van zaken en het juiste gereedschap zorgt ervoor dat u binnen een mum van tijd weer binnen bent. U kunt ons op elk uur van de dag bereiken. 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Lees meer

Inbraakschade herstel

Een inbraak behoort tot de High Impact Crimes en vaak is de emotionele schade groter dat de materiële schade. Zaak voor ons om na een inbraak de geforceerde deur of het raam weer goed af te sluiten, zodat u met een gerust hart de nacht in kunt. Is er bij u ingebroken en bent u op zoek naar een betrouwbare partij betreft inbraakschade herstel in Houten? Slotenmaker LockTight helpt u graag met een spoedafsluiting en volledige herstelwerkzaamheden.

Lees meer over inbraakschade herstel

Verzekerd van de juiste sloten

Kerntrek beveiliging

Inbrekers gebruiken vaak een inbraakmethode die kerntrekken wordt genoemd. De cilinder wordt hierbij uitgeboord en er uit getrokken. Cilinders met een anti-kerntrek beveiliging drukt u dat gevaar de kop in.

Lees meer over kerntrek beveiliging.

Meerpuntsbeveiliging

Een meerpuntsslot sluit uw deur op meerdere punten, waardoor het voor een inbreker een hele klus wordt om binnen te komen. De aanwezigheid van een dergelijk slot, schikt de meeste inbrekers al af.

Lees meer over meerpuntsbeveiliging.

Slot met SKG keurmerk

Alle sloten van Slotenmaker Locktight hebben het SKG keurmerk. Één van de eisen van het PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Wilt u graag een PKVW-certificaat behalen dan dient uw huis te voldoen aan de gestelde eisen. Dit kunt u door een erkend preventieadviseur laten controleren. De preventieadviseur is werkzaam voor een PKVW erkend bedrijf, ofwel een bedrijf dat in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, zoals Slotenmaker LockTight.

Lees meer over het PKVW-certificaat

Waarom Slotenmaker LockTight?

  • Meer dan tien jaar ervaring
  • Hang-en sluitwerk met het Politiekeurmerk Veilig Wonen
  • Dag en nacht bereikbaar
  • 1 jaar garantie op al ons werk
  • Wij komen vrijblijvend bij u langs voor advies op maat
  • Duidelijke offerte. Geen verrassingen na afloop
  • Eén aanspreekpunt
LockTight

Slotenmaker Houten

Slotenmaker LockTight, uit Nieuwegein is opgericht in 2004. Wij openen, vervangen en plaatsen sloten bij particulieren Houten. Wij staan bekend om ons persoonlijke benadering.

Lees meer over Slotenmaker LockTight

Op zoek naar een slotenmaker in Houten?

030 - 60 36 106

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten

Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak