Slotenmaker in IJsselstein

Op zoek naar een slotenmaker in IJsselstein en omgeving? Dan bent u bij Slotenmaker LockTight aan het juiste adres. Wij staan in IJsselstein en omgeving bekend als een van de beste op het gebied van hang-en sluitwerk. Wij komen vrijblijvend langs om de situatie te bekijken en bieden advies op maat.

Slotenmaker in IJsselstein (24/7 bereikbaar)

Bent u uw sleutels verloren of is uw sleutel in het slot afgebroken en staat u voor een dichte deur? Wij van Slotenmaker LockTight IJsselstein staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar. Met de juiste kennis en het beste gereedschap staat u binnen een mum van tijd weer binnen, en dat zonder waarneembare schade aan te richten.

Politiekeurmerk veilig wonen

Alle sloten die Slotenmaker LockTight aanbied zijn voorzien van het SKG keurmerk. Met de sloten van Slotenmaker LockTight kunt u er met een gerust hart een paar dagen tussenuit. Om in aanmerking te komen voor het Politiekeurmerk veilig wonen dienen al u sloten te zijn gecertificeerd met het SKG keurmerk. Wanneer uw huis voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen verlaagd u de kans op een geslaagde inbraak met 90%. Slotenmaker LockTight is een ervaren slotenmaker die al meer als 10 jaar werkzaam is in IJsselstein en omgeving.

Sloten vervangen in IJsselstein

Bent u woonachtig in IJsselstein of omgeving en bent u opzoek naar een slotenmaker om u sloten te laten vervangen? Dan bent u bij Slotenmaker LockTight aan het juiste adres. Of u nou opzoek bent naar een kerntrekbeveiliging, meerpuntsbeveiliging of een mechanische sluitsysteem, wij van Slotenmaker LockTight bieden u de oplossing.

Kerntrekbeveiliging

Een cilinder met een kerntrekbeveiliging voorkomt dat een inbreker een schroef in de cilinder kan schroeven om deze vervolgens samen met de kern uit het slot te trekken. Een kerntrek cilinder moet een trekkracht van 15 Kn kunnen weerstaan.

Meerpuntsbeveiliging

Deuren worden door middel van een meerpuntssluiting op ten minste 3 plekken beveiligd in plaats van 1. Hiermee vergrendelt u de deur optimaal in 1 handeling.

U kunt om meerdere redenen opzoek zijn naar een slotenmaker in IJsselstein en omgeving. U kunt voor de volgende redenen terecht bij Slotenmaker LockTight IJsselstein.Waarom Slotenmaker LockTight IJsselstein?

Wij van Slotenmaker LockTight hebben meer dan tien jaar ervaring en zijn bekend met alle gangbare sluitsystemen. Al het hang-en sluitwerk wat wij aanbieden is gecertifieerd met het SKG keurmerk, daarnaast bieden wij u een 1 jaar lange garantie op al ons werk. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen. U heeft één contactpersoon, en stellen voor u een duidelijke offerte op zonder verrassingen achteraf.

 

LockTight

Slotenmaker LockTight IJsselstein

Voor particulieren werken wij in IJsselstein. Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies.

Lees meer over Slotenmaker LockTight

Bent u op zoek naar een Slotenmaker in IJsselstein?

030 - 60 36 106

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten

Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak