Slotenmaker in Lopik

Bent u opzoek naar nieuwe sloten? En, bent u woonachtig in Lopik? Dan kunt u terecht bij Slotenmaker LockTight Lopik. Wij geven onze klanten altijd advies op maat en daarnaast komen wij vrijblijvend langs om de situatie te bekijken.

Slotenmaker LockTight, Lopik (24/7 bereikbaar)

Zit de deur goed op slot? Mooi, dan kan de familie met een rustig gevoel gaan slapen. Maar wat als het slot niet meer naar behoren functioneert, stuk is of ontzet bij een inbraakpoging? Dan staan wij direct voor u klaar. Slotenmaker LockTight Lopik staat bekend op het gebied van hang- en sluitwerk. Bent u opzoek naar een slotenmaker in Lopik? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Wanneer schakelt u Slotenmaker LockTight in?

In verschillende gevallen kunt u contact opnemen met Slotenmaker LockTight. Bijvoorbeeld:


Gecertificeerde Slotenmaker in Lopik

Alle sloten die wij aanbieden zijn gecertificeerd met het SKG keurmerk, met deze sloten op uw huis komt in aanmerking voor het Politiekeurmerk veilig wonen (PKVW). Indien uw huis is gecertificeerd met het PKVW keurmerk verkleind u de kans op een geslaagde inbraak tot 90%. Bent u woonachtig in Lopik & omgeving en opzoek naar een goede slotenmaker? Dan bent u bij Slotenmaker LockTight Lopik aan het juiste adres.

Hang en sluitwerk

Kerntrekbeveiliging

Inbrekers gebruiken vaak een inbraakmethode die kerntrekken wordt genoemd. Hierbij wordt de cilinder in het slot uitgeboord en er uit getrokken. Met een anti-kerntrek cilinder drukt u dat gevaar afdoende de kop in. Momenteel is dit soort beveiliging een eis van het Politiekeurmerk Veilig Wonen voor nieuwbouwprojecten.

Meerpuntsbeveiliging

Een meerpuntssluiting sluit uw deur op meerdere punten, waardoor het voor een inbreker een hele klus wordt om binnen te komen. Alleen al de aanwezigheid van een dergelijk slot schrikt veel inbrekers direct af omdat het teveel tijd kost om binnen te komen. Het plaatsen van goed werkende meerpuntsbeveiliging vraagt de nodige kennis. Slotenmaker LockTight helpt u graag verder.

Waarom Slotenmaker LockTight Lopik?

Wij hebben meer dan tien jaar werkervaring en zijn bekend met alle gangbare sloten. Alle sloten die wij leveren zijn gecertificeerd met het SKG keurmerk, daarnaast bieden wij een eén jaar lange garantie op al ons geleverde werk. Slotenmaker LockTight is met het PKVW keurmerk gecertificeerd. Wij komen vrijblijvend langs om de situatie te bekijken en geven advies op maat. U ontvangt bij ons vooraf een offerte zonder verassingen achteraf.

Sloten vervangen in Lopik

Woont u in of nabij Lopik en heeft u een slotenmaker nodig voor het vervangen van u sloten, dan is Slotenmaker LockTight Lopik uw partner. Wij informeren u graag en vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden.

LockTight

Slotenmaker LockTight Lopik

Voor particulieren werken wij in Lopik. Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies.

Lees meer over Slotenmaker LockTight

Bent u op zoek naar een Slotenmaker in Lopik?

030 - 60 36 106

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten

Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak