Slotenmaker Maarssen

Slotenmaker Maarssen
 

Bent u op zoek naar een slotenmaker in Maarssen? Dan bent u bij Slotenmaker LockTight aan het juiste adres. Wij geven onze klanten advies op maat, dat wil zeggen dat wij eerst vrijblijvend langs komen om de situatie te bekijken, maar vaak hebben wij aan een foto per mail of WhatsApp ook al voldoende. Buitengesloten? Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar. In Maarssen zijn we binnen 30 minuten ter plaatse, mits zich geen uitzonderlijke situaties in het verkeer voordoen.

Sleutel verloren Maarssen

Bent u uw sleutel verloren of is uw sleutel in het slot afgebroken en staat u voor een dichte deur? Geen probleem! Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om u te helpen. Onze monteur geeft in het telefoongesprek aan binnen hoeveel minuten hij bij u is. Met onze kennis en tools staat u binnen een mum van tijd weer binnen, zonder waarneembare schade aan te richten aan uw deur.

Nieuwe sloten Maarssen

Ongeacht welk sluitsysteem u wilt hebben, LockTight heeft een oplossing. Bij ons vindt u elk sluitsysteem dat op de markt verkrijgbaar is. Of u nu op zoek bent naar kerntrekbeveiliging, meerpuntsbeveiliging of mechanische sluitsystemen. Slotenmaker LockTight is een erkend PKVW bedrijf. Dat wil zeggen dat al onze sloten voldoen aan de eisen voor het Politiekeurmerk veilig wonen.

Inbraakpreventie Maarssen

Nieuw-Maarsseveen, Oud-Zuilen, Tienhoven, Bloemstede en Boomstede: in welke wijk van Maarssen u ook woont, inbrekers komen overal. Een inbraak wordt gezien als een high impact crime, het kan enorm veel invloed hebben op uw gevoel van veiligheid. Sloten van LockTight zijn allemaal voorzien van het SKG keurmerk. U kunt dus met een gerust hart de deur uit. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen garandeert veilig wonen. Wij zijn een erkend PKVW-expert.

Hang- en sluitwerk Maarssen

Een veiliger sluitsysteem op uw deuren en ramen? Bij ons heeft u de keuze uit diverse sloten, die elk op hun eigen wijze beschermen tegen ongewenste bezoekers.

Kerntrekbeveiliging

Kerntrekbeveiliging beveiligt uw pand tegen de bekende 'kerntrek-inbraakmethode'. Hierbij boren dieven een gat in uw cilinder om vervolgens het complete slot open te breken.

Lees meer over kerntrek beveiliging

Meerpuntsbeveiliging

Een meerpuntsslot sluit uw deur op meerdere punten, waardoor het voor inbrekers een heel karwei wordt om binnen te komen. Een dergelijk slot schikt de meeste inbrekers al af.

Lees meer over meerpuntsbeveiliging

LockTight

Slotenmaker LockTight Maarssen

Voor particulieren werken wij in Maarssen. Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies.

Lees meer over Slotenmaker LockTight

Bent u op zoek naar een Slotenmaker in Maarssen?

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten

Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak