Slotenmaker in Woerden

Sleutels kwijt

Slotenmaker Woerden? Woerden behoort tot ons werkgebied. Bij ons kunt u o.a. terecht voor het vervangen van uw slot/sloten. Wij geven u advies op maat, dat wil zeggen dat wij eerst vrijblijvend langs komen om de situatie te bekijken, maar vaak hebben wij aan een foto per mail of Whats-app voldoende.

Slotenmaker in Woerden (24/7 bereikbaar)

Is uw sleutel in het slot afgebroken of bent u uw sleutel verloren en staat u voor een dichte deur? Wij (Slotenmaker LockTight) staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Wij helpen u met onze kennis en het juiste gereedschap. U staat binnen een mum van tijd weer binnen zonder dat er waarneembare schade wordt aangericht. Bij vervanging van uw slot om welke reden dan ook staan wij voor u klaar. Is er bij u ingebroken? Dan kan dit aardig wat narigheid met zich meebrengen. Het is zaak om een betrouwbare slotenmaker in te schakelen om ten eerste de deur op een veilige manier te sluiten als noodoplossing. Daarnaast dienen sloten vervangen/gerepareerd te worden. Slotenmaker LockTight helpt u graag met een spoedafsluiting en volledige herstelwerkzaamheden.

Hang en sluitwerk voorzien van het Politiekeurmerk (PKVW)

Onze sloten zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. U kunt dus met een gericht hart een paar dagen tussenuit. Inbrekers zijn geen fan van hang-en sluitwerk dat is goedgekeurd door het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Slotenmaker LockTight is een ervaren slotenmaker en werkt in Woerden en omgeving. Zijn uw sloten/Is uw slot aan vervanging toe of wilt u een betere beveiliging van uw ramen en deuren? U kunt het aan ons toevertrouwen.

Sleutels kwijt in Woerden?

Bent u uw sleutels kwijt in Woerden? Indien u voor een dichte deur staat kunnen wij hem voor u openen. Wij openen uw deur op een veilige manier dat geen schade aanricht. We zijn snel ter plaatse in Woerden en u bent binnen een mum van tijd binnen. Indien nodig monteren we voor u een nieuw slot.

Lees meer over het openen van uw deur bij verloren sleutels

Sloten vervangen in Woerden

Voor elk sluitsysteem op de markt kunt u terecht bij Slotenmaker LockTight in Woerden. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten beveiliging.

Kerntrekbeveiliging

Bij een kerntrekbeveiliging wordt er een anti kerntrekcillinder geplaatst. Deze vorm van beveiliging is beveiligd tegen het uittrekken van de kern en hebben een extra sterke boorbeveiliging.

Lees meer over kerntrekbeveiliging

Meerpuntsbeveiliging

Deuren en ramen worden door middel van een meerpuntsbeveiliging afgesloten op verschillende plaatsen. Deze sluiting beveiligd uw deur op ten minste drie plekken en wordt met 1 sleutel bediend.

Woont u in Woerden en heeft u een slotenmaker nodig voor het vervangen van uw sloten? Aarzal dan niet en neem direct contact met Slotenmaker LockTight op. Wij informeren u graag en vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer over meerpuntsbeveiliging

Slot met SKG keurmerk

Alle sloten van Slotenmaker Locktight hebben het SKG keurmerk. Één van de eisen van het PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Wilt u graag een PKVW-certificaat behalen dan dient uw huis te voldoen aan de gestelde eisen. Dit kunt u door een erkend preventieadviseur laten controleren. De preventieadviseur is werkzaam voor een PKVW erkend bedrijf, ofwel een bedrijf dat in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, zoals Slotenmaker LockTight.

Wanneer Slotenmaker in Woerden inschakelen?

LockTight

Slotenmaker LockTight Woerden

Voor particulieren werken wij in Woerden. Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies.

Lees meer over Slotenmaker LockTight

Bent u op zoek naar een Slotenmaker in Woerden?

030 - 60 36 106

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten

Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak