Sluitplan voor bedrijven

Wij werken voor bedrijven ook buiten de regio Utrecht

LockTight

Op zoek naar een partner voor uw sluitplan op maat?

Bij Slotenmaker LockTight hebben we veel ervaring met het opstellen van sluitplannen. Laten we eens afspreken?

Maak nu een afspraak
onderhoudscontract

Sluitplan op maat

Volledig aansluitend bij uw bedrijf

A-merk hang en sluitwerk

Veiliger

Minder sleutels verhoogt de veiligheid

Advies op maat

24/7 bereikbaar

Voor spoedgevallen

Een sluitplan van Slotenmaker LockTight

Een sluitplan is vaak de ideale oplossing om verschillende deuren binnen één organisatie te openen voor alleen die personen die daar het toegangsrecht hebben. In de praktijk wil dat zeggen dat er veel minder sleutels nodig zijn om de relevante deuren te openen. Zo kan er eenvoudig worden bepaald wie er toegang heeft tot welke ruimten, zonder een grote hoeveelheid extra sleutels. Een sluitplan is praktisch, kostenbesparend en veilig.

Waarom Slotenmaker LockTight inschakelen?

Slotenmaker LockTight heeft reeds lang ervaring met het leveren van een goed werkend sluitplan. Wij kennen de markt en zijn bekend met de valkuilen en de veel voorkomende systeemfouten. Wij bespreken met u de beste mogelijkheden en zetten een plan in nauwe samenwerking met u op zodat u precies weet hoe het werkt en wat u er van mag verwachten. Door deze persoonlijke benadering bundelen we ervaringen met kennis en zorgen we dat er een plan wordt gemaakt waarop u kunt bouwen.

Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Voordelen van een sluitplan

  • Minder sleutels verhoogt de veiligheid
  • Makkelijk in het gebruik. Slechts één sleutel nodig voor de relevante deuren
  • Sleutelbeheer is eenvoudig
  • Goede controle over wie er waar de toegang heeft

Sluitplan opstellen door een professional met ervaring

Vooral bedrijven maken nogal eens gebruik van een sluitplan om er zo voor te zorgen dat de juiste medewerkers toegang hebben tot de juiste ruimtes. Met een sluitplan kan dus niet iedereen zomaar overal naar binnen, wat de veiligheid ten goede komt.
Hierbij is er als vanzelfsprekend altijd een moedersleutel waarmee alle deuren geopend kunnen worden. Hoe groter een bedrijf hoe eerder de noodzaak om een professioneel sluitplan op te laten stellen.

Sluitplan door LockTight

Sluitplan voor VvE’s

Voor VvE’s is een sluitplan ook een ideale maatregel om bewoners een stukje gebruiksvriendelijkheid te bieden.

Na plaatsing van een sluitplan kunnen bewoners naast hun eigen woning en berging, ook algemene deuren als de algemene toegangsdeuren en container ruimte openen met 1 en dezelfde sleutel. Uiteraard is deze sleutel persoonlijk en kunnen bewoners niet bij elkaar naar binnen. Hier wordt dan ook geen gebruik gemaakt van een “master” sleutel. 

Kiest de VvE ervoor alleen algemene ruimtes te voorzien van een sluitplan dan kunnen we hier een groot aantal sleutels voor aanleveren zodat elke woning meerdere sleutels kan ontvangen. In een sluitplan kunnen we een veelvoud van sloten opnemen. Denk bijvoorbeeld aan postkast sloten, hangsloten, sloten t.b.v. elektrische deuren of parkeerbeugels.

Sluitplan op maat

Meer mogelijk met LockTight

Bij LockTight zijn we trots dat we onszelf mogen positioneren als full-service slotenmakers en beveiligingsspecialisten. Om deze titel kracht bij te zetten hebben we een uiteenlopend aanbod van producten en diensten voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Heeft bent u naast een gedegen sluitplan opzoek naar andere diensten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u uw sleutels kwijt en moet er daarom een slot worden vervangen? Bij LockTight slaat u twee vliegen in één klap. Ook kunt u na een vervelende inbraak bij ons terecht voor inbraakpreventie adviezen en producten zoals een elektronische beveiliging.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze specialisten. Zij voorzien u van gedegen adviezen en passende oplossingen.

Op zoek naar een partner voor uw sluitplan?

Vraag nu een adviesgesprek aan

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.