Welk hang- en sluitwerk heb ik nodig?

Laat uw hang- en sluitwerk plaatsen door Slotenmaker LockTight

Advies op maat

Meerpuntsluitingen

De beste inbraakbeveiliging

Betrouwbare service 24 uursservice

Professioneel

Bel direct met onze monteur

A-merk hang en sluitwerk

Kerntrekbeveiliging

Werkt absoluut preventief

Wat is hang- en sluitwerk?

Met hang- en sluitwerk wordt alles bedoeld wat te maken heeft met het afsluiten of vastzetten van de draaiende onderdelen aan een woning of pand.

Welk hang- en sluitwerk heb ik nodig? Er zijn verschillende manieren waarop u uw woning kunt beveiligen. U kunt denken aan scharnieren, sloten, grendels en schuiven. Maar welk hang- en sluitwerk is nu het meest geschikt voor uw pand? Verschillende afsluitsystemen kunnen uw woning direct beveiligen, ieder met hun eigen unieke voordelen. Hieronder vallen bijvoorbeeld kerntrekbeveiliging en meerpuntsbeveiliging. Slotenmaker LockTight werkt uitsluitend met producten die het Politiekeurmerk Veilig Wonen dragen. U bent dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Producten met het Politiekeurmerk Veilig Wonen voldoen aan de hoogst mogelijke eisen die worden gesteld aan beveiliging en inbraakpreventie.

Welk hang- en sluitwerk je nodig hebt van Slotenmaker LockTight, uw woning is goed beveiligd met deze producten en zo loopt u 90% minder kans op een inbraakpoging. Inbrekers werken snel en (meestal) met klein gereedschap. Daarom maakt het werk met dit certificaat het zeer lastig en onaangenaam om uw deuren open te breken en uw woning te betreden.

Welk hang- en sluitwerk heb ik nodig? Meerpuntsluiting

Met een meerpuntsluiting maakt u het inbrekers drie keer zo moeilijk om uw woning of pand binnen te dringen.

Om uw pand op een juiste manier te beveiligen tegen inbraak, is het verstandig uw deuren te voorzien van een meerpuntsluiting. Dit systeem sluit uw deur in één keer op drie punten tegelijkertijd af. U heeft dus maar één sleutel nodig om uw woning drie keer zo goed te beveiligen en af te sluiten. Eén handeling, drie keer op slot!

De meerpuntsluiting wordt door Slotenmaker LockTight ingefreesd, waardoor de sluiting zeer secuur gemonteerd wordt. Een meerpuntssluiting is, naast gebruiksvriendelijk, ook inbraakwerend. Een inbreker zal zijn handen vol hebben aan deze sluiting, waardoor hij sneller besluit om uw woning over te slaan.

Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Welk hang- en sluitwerk heb ik nodig? Kerntrekbeveiliging

Kerntrekken is één van de meest voorkomende inbraakmethodes. Wees inbrekers voor met de kerntrekbeveiliging van Slotenmaker LockTight.

Bij kerntrekken of cilindertrekken wordt een schroef in het cilinder van uw slot gedraaid en met een speciaal gereedschap kracht op het cilinder uitgeoefend, zodat deze uit het slot breekt. Hierna is het slot eenvoudig te openen met een bouwsleutel of schroevendraaier. Een geoefende inbreker weet op deze manier binnen 25 seconden uw deur te openen. Met kerntrekbeveiliging is uw woning of pand beschermd tegen inbrekers die op deze manier binnen proberen te komen. U kunt uw woning op twee manieren beveiligen tegen kerntrekken: door het cilinder te vervangen voor een cilinder met kerntrekbeveiliging of door het beslag van uw slot te vervangen voor een beslag met kerntrekbeveiliging. Deze laatste optie is vaak de beste optie, omdat dit een duidelijke zichtbare verandering is en een inbreker sneller door zal lopen wanneer hij dit ziet. Zo heeft kerntrekbeveiliging dus ook een preventieve werking.

Welk Hang En Sluitwerk Heb Ik Nodig

Welk hang- en sluitwerk heb ik nodig?

Slotenmaker LockTight adviseert een meerpuntsluiting. Om uw deur op een juiste manier te beveiligen tegen inbraak raden wij u aan deze te voorzien van een meerpuntsluiting.

Met een meerpuntssluiting bent u optimaal beschermt tegen inbraak. Maar u kunt altijd meer doen. Slotenmaker LockTight bevestigt graag uw complete deur- en raambeveiliging, waaronder ook dievenklauwen, veiligheidsscharnieren, mechanische sluitsystemen en elektronische beveiliging. Mocht het u niet gaan om sloten, maar zoekt u sierbeslag, dan kunt u ook bij ons terecht.

Welk Hang En Sluitwerk Heb Ik Nodig Van Locktight

Altijd veilig, welk hang- en sluitwerk u ook kiest

Als er één plaats is waar u zich veilig wilt voelen, dan is dat in uw eigen woning.

En dat begint bij het hang- en sluitwerk van Slotenmaker LockTight. Een inbreker wil snel binnen kunnen komen en als dat niet direct lukt, zal hij zijn poging al snel staken. Daar spelen wij op in met producten van de allerhoogste kwaliteit die het elke dief lastig maken binnen te komen. Wilt u meer advies over welk hang- en sluitwerk je nodig hebt? Heeft u nog vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan snel contact op met Slotenmaker LockTight. Wij helpen u graag verder!

Slotenmaker LockTight, klantvriendelijk en professioneel

  • Wij komen vrijblijvend bij u langs om de situatie persoonlijk met u door te spreken
  • Ook voor professioneel advies over het beveiligen van uw woning kunt u terecht bij Slotenmaker LockTight
  • Wanneer u uw sleutel verloren bent of heeft laten afbreken in het slot, staan wij 24 uur per dag voor u paraat
  • Bij Slotenmaker LockTight weet u precies waar u aan toe bent
Welk Hang En Sluitwerk Heb Ik Nodig Voor Beveiliging

Voorzie uw woning van het juiste hang- en sluitwerk

Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.