Digitaal sluitsysteem voor bedrijven

Wij werken voor bedrijven door heel Nederland

onderhoudscontract

Maatwerk

Een digitaal sluitsysteem dat bij uw bedrijf past

Merken

Betrouwbaar sluitwerk

Wij plaatsen uitsluitend A-merken

Advies

24/7 bereikbaar

Voor spoedgevallen

Digitaal sluitsysteem

De huidige technologie maakt dat gebruikers en eigenaren van gebouwen een stap verder gaan in hun beveiliging. De veiligheidsrisico’s worden steeds groter. Een normaal slot is gekraakt voor u het doorheeft en een ouderwetse sleutel is binnen een mum van tijd gedupliceerd. De komst van het digitale sluitsysteem heeft de beveiliging van gebouwen sterk verbeterd. Een digitaal sluitsysteem beschikt over programmeerbare passen/sleutels. Met deze sleutels kan gecontroleerd worden wie toegang heeft tot welke deur en op welk moment diegene wel of geen toegang heeft. Een verloren sleutel kan bovendien direct worden geblokkeerd zonder uw pand volledig te voorzien van nieuwe infrastructuur. U hoeft zich geen zorgen te maken, want Locktight zorgt ervoor dat uw pand is beveiligd.

Waarom heb ik dit nodig voor mijn bedrijf?

De belangrijkste reden om een digitaal sluitsysteem aan te schaffen voor uw bedrijf is samen te vatten in slechts één woord en dat is: veiligheid.
Digitale toegangscontrole is de meest veilige en gemakkelijke manier om uw bedrijfspand te beschermen. Een aantal voordelen van digitaal sluitsysteem zijn:

  • Gemakkelijk te installeren en onderhouden
  • Zowel online op afstand als offline te beheren
  • De software geeft de gebruiker direct een overzicht van de toegangsrechten, toegangscodes, sleutels en cilinders
  • Gemakkelijk en snel nieuwe sleutels of toegangsrechten programmeren en verloren sleutels op de zogenaamde zwarte lijst zetten

Het is ook mogelijk om uw digitale sluitsysteem te verbinden met andere digitale apparaten of apparatuur, bijvoorbeeld een alarmsysteem. Wilt u vreemde gebeurtenissen opnemen op video? Laat gewoon uw videosysteem activeren als iemand probeert toegang te krijgen tot uw pand met een ongeautoriseerde sleutel. LockTight biedt - naast sloten - namelijk ook allerlei elektronische beveiligingsoplossingen. Bent u benieuwd wat Locktight voor u kunt betekenen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze werknemers staan u graag te woord.

Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Digitaal sluitsysteem van iLOQ

De elektronische cilinders van iLOQ zijn zeer geschikt voor zakelijke locaties, zoals kantoorcomplexen, scholen, gemeentehuizen en ziekenhuizen. Met de elektronische sluitsystemen van iLOQ heeft u een duurzaam digitaal slot in de deuren van uw bedrijfspand. De unieke elektronische iLOQ cilinders wekken zelf de benodigde energie op wanneer u de sleutel in de cilinder steekt. Met de energie die de iLOQ cilinder zelf opwekt, kunnen de geprogrammeerde toegangsrechten in de sleutel gecontroleerd worden. U heeft dus geen batterijen of bekabeling nodig om de cilinder op te laden.

LockTight kan twee verschillende iLOQ sluitsystemen voor u installeren: de iLOQ S10 en de iLOQ S50 NFC. Het verschil is dat de iLOQ S50 NFC energie uit een NFC smartphone haalt in plaats van de cilinder. De telefoon fungeert als sleutel én als energiebron. Dit is een perfecte oplossing voor sluitsystemen op meerdere of ver uit elkaar gelegen locaties.

Digitaal sluitsysteem

Digitaal sluitsysteem van ISEO Libra

Met elektronische cilinders van ISEO Libra openen alle deuren met behulp van een smartphone of RFID kaart. Het is een gemakkelijke en veilige knopcilinder voor uw deur. Houd simpelweg uw smartphone voor de lichtgevende indicator om de deur te openen of bedien de deur op afstand met de speciale app. De ISEO Libra elektronische cilinders zijn ideaal voor bedrijven. Zo krijgt iedereen alleen toegang tot de deuren van de ruimtes waar ze naar binnen mogen. Wanneer een werknemer uit dienst gaat dan deactiveert u de toegangskaart via de app.

De knopcilinder is te plaatsen op nieuwe en bestaande deuren. De deur moet wel beschikken over een Europees cilindergat. Een ander voordeel is dat er geen bedrading is, waardoor de ISEO cilinder gemakkelijk te installeren is. Naast de standaard Libria Smart variant is er ook een Heavy Duty versie. Bij dit model wordt hoge weerstand tegen zware weersomstandigheden gecombineerd met anti-boorbeveiligingen en anti-breukbeveiligingen die voldoen aan de hoogste internationale classificatie. Dit is de enige elektronische cilinder met een IP66-, IP67- en IP69- classificatie.

Mocht een slot met een digitale knopcilinder niet aansluiten bij uw wensen of behoeften, geen probleem! We bieden ook een digitaal codeslot aan als optie. Hiermee krijgt u alsnog de extra laag beveiliging van een digitaal sluitsysteem, zonder dat u hoeft in te leveren aan het risico van het kwijtraken van druppels of badges.

 

Heeft u vragen over het aanschaffen van een digitaal sluitsysteem? Neem dan gerust contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in om u vrijblijvend te voorzien van advies.

Digitaal sluitsysteem

Op zoek naar een digitaal sluitsysteem voor uw bedrijf?

Plan een adviesgesprek met een van onze vakkundige medewerkers

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.