Slotenmaker in Vianen

Slotenmaker in Vianen

Op zoek naar een slotenmaker in Vianen? Dan bent u bij Slotenmaker LockTight aan het goede adres. Wij staan in Vianen bekend als de beste slotenmaker voor het plaatsen van hang en sleutelwerk. Wij geven u advies op maat en komen vrijblijvend langs om om de situatie te bekijken. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor noodgevallen in Vianen en omgeving.

Seutels verloren Vianen

Bent u uw sleutel verloren en staat u voor een dichte deur? HELP! Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer binnenstaat en dat uw sloten worden vervangen. U weet maar nooit wie nu met uw sleutel rondloopt! Voor spoedgevallen als deze kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen. Onze monteur rijdt meteen naar u toe en maakt de deur open zonder waarneembare schade aan te richten.

Nieuwe sloten Vianen

Ongeacht naar welk systeem u op zoek bent, Slotenmaker LockTight heeft een oplossing. Of u nu op zoek bent naar kerntrekbeveilig, meerpuntsbeveiliging of een mechanische sluitsysteem. Slotenmaker LockTight is een ervaren slotenmaker in Vianen en omgeving. Dus zijn uw sloten aan vervanging toe of wilt u een betere beveiliging op uw ramen en deuren? Wij hebben meer dan tien jaar ervaring en zijn bekend met alle gangbare sluitsystemen. Al onze sloten zijn gecertificeerd met het SKG keurmerk en wij bieden een jaar garantie op al ons werk. U kunt ons dag en nacht bereiken, wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat. U ontvangt een duidelijke offerte zonder verassingen achteraf en u heeft één aanspreekpunt.

Inbraakpreventie Vianen

Oude Stad, Zederik, De Hagen, Vijfheerenlanden, Hagestein, Everdingen: in welke wijk van Vianen u ook woont, inbrekers komen overal! Ze kijken niet naar hoe u woon, maar naar hoe gemakkelijk ze binnen kunnen komen. Alle sloten die Slotenmaker LockTight aanbied zijn voorzien van het SKG keurmerk. Indien al uw sloten zijn gecertificeerd met het SKG keurmerk komt u in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Met de sloten van Slotenmaker LockTight kunt u met een gerust hart de deur uit, inbrekers zijn namelijk geen vrienden van hang-en sleutwerk met een SKG keurmerk.

Hang- en sluitwerk Vianen

LockTight biedt diverse systemen om uw woning te beveiligen. Inbrekers gebruiken namelijk bepaalde trucjes om sloten open te breken, waar wij u tegen weren.

Kerntrek beveiliging

Zo is er een inbraakmethode die kerntrekken wordt genoemd. Dieven boren hierbij het cilinder van uw slot uit, om vervolgens het complete sluitwerk open te breken. Onze kerntrekbeveiliging beschermt uw cilinders tegen dergelijke inbraakpogingen.

Lees meer over kerntrek beveiliging.

Meerpuntsbeveiliging

Een meerpuntsslot - de naam zegt het eigenlijk al - sluit uw deur op meerdere punten. Zo moeten dieven niet 1, niet 2, maar 3, 4 of nog meer sloten openbreken. Zo'n karwei dat ze al gauw een deurtje verder gaan kijken.

Lees meer over meerpuntsbeveiliging.

LockTight

Slotenmaker LockTight Vianen

Voor particulieren werken wij in Vianen. Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies.

Lees meer over Slotenmaker LockTight

Bent u op zoek naar een Slotenmaker in Vianen?

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten

Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak