Slotenmaker in Vianen

Als slotenmaker zijn we veel actief in Vianen en de rest van de regio Utrecht. Daar helpen we mensen die hun sleutel kwijt zijn, hun slot willen vervangen of inbraakschade willen herstellen – of nog beter – voorkomen. En nee, dat doen we niet doordeweeks van negen tot vijf, maar 24 uur lang en zeven dagen in de week. Het is immers verdomd vervelend om uw huis of bedrijfspand niet meer in te kunnen, omdat u bijvoorbeeld uw sleutel bent verloren. In die gevallen staat onze slotenmaker binnen 30 minuten in Vianen voor uw deur.

Sleutels kwijt?

Bent u uw sleutels kwijt of kunt u – op wat voor manier dan ook – uw huis of bedrijfspand niet meer in? Dan sturen wij onze slotenmaker zo snel mogelijk naar Vianen. Eenmaal aangekomen, zal hij eerst om uw identificatie vragen. Schrik daar niet van: dit is routinewerk. U kunt zich voorstellen dat criminelen regelmatig misbruik maken van slotenmakers in Vianen, door zich voor te doen als huis- of pandeigenaren.

De slotenmaker analyseert uw (type) slot en maakt dan een plan voor het openen. Vanzelfsprekend gaat hij eerst alle niet-destructieve methoden langs (methoden uw slot niet beschadigen). Daaronder vallen bijvoorbeeld (e-)lockpicking, bypass tools, tension wrench en haak en impressie. In veel gevallen lukt het ons om uw slot om een van deze manieren te kraken. Raakt het slot tijdens het openen toch beschadigd, dan adviseert onze slotenmaker uit Vianen direct over eventuele reparatie of vervanging van het slot.

Nieuwe sloten van onze slotenmaker in Vianen

Een andere service die onze slotenmaker in Vianen levert, is het vervangen of installeren van nieuwe sloten. Neem daarvoor zo snel mogelijk contact op, zodat uw huid zo snel mogelijk weer beveiligd is.

Er bestaan ontzettend veel verschillende sloten. Denk dan aan kerntrekbeveiliging, meerpuntsbeveiliging of elektronische beveiliging. Door onze jarenlange ervaring en up-to-date kennis zijn wij gelukkig op de hoogte van ieder hang- en sluitwerk dat bestaat om uw woning of pand te beveiligen – ook elektrisch. Al onze sloten zijn gecertificeerd met het SKG keurmerk. Dit keurmerk (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) bewijst dat sloten inbraakwerend zijn en bescherming bieden op een bepaald niveau.

SKG keurmerk

Inbraakpreventie Vianen

Oude Stad, Zederik, De Hagen, Vijfheerenlanden, Hagestein, Everdingen: in welke wijk van Vianen u ook woont, onze slotenmakers komen overal! Inbrekers kijken niet naar hoe u woont, maar naar hoe gemakkelijk ze binnen kunnen komen. Alle sloten die Slotenmaker LockTight aanbiedt zijn voorzien van het SKG keurmerk. Indien al uw sloten zijn gecertificeerd met het SKG keurmerk komt u in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit keurmerk zal inbrekers sneller afschrikken. Met de sloten van Slotenmaker LockTight kunt u dus met een gerust hart de deur uit, inbrekers zijn namelijk geen vrienden van hang-en sleutwerk met een SKG keurmerk.

LockTight

Slotenmaker LockTight Vianen

Voor particulieren werken wij in Vianen. Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies.

Lees meer over Slotenmaker LockTight

Bent u op zoek naar een Slotenmaker in Vianen?

Laat u vrijblijvend adviseren door een professional

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak