7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Slotenmaker in Vianen

Zoekt u met spoed een slotenmaker in Vianen? Bel dan direct naar 06 – 22 73 73 88. Onze slotenmaker is zéker binnen dertig minuten op locatie en zal uw deur openmaken in Vianen.

LockTight doet niet alleen dienst als u bent buitengesloten in Vianen, maar biedt een breed scala aan diensten. We vervangen allerlei soorten sloten, voorzien u van inbraakbeveiliging en verzorgen volledige sluitsystemen voor bedrijven.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
151 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  Slot openen Vianen

  Bent u uw sleutels kwijt en kunt u op geen enkele manier meer uw huis in? Dan sturen wij snel onze slotenmaker naar Vianen. Eenmaal aangekomen, zal hij eerst om uw identificatie vragen. Schrik daar niet van: dit is routinewerk. U kunt zich voorstellen dat criminelen regelmatig misbruik maken van een slotenmaker in Vianen, door zich voor te doen als huis- of pandeigenaar.

  De slotenmaker analyseert uw slot en maakt dan een plan om het slot te openen in Vianen. Vanzelfsprekend gaat hij eerst alle niet-destructieve methoden langs (methoden die uw slot niet beschadigen). In veel gevallen lukt het hem om uw slot op een van deze manieren te kraken. Raakt het slot tijdens het openen toch beschadigd, dan adviseert onze slotenmaker uit Vianen direct over eventuele reparatie of vervanging van het slot.

  Slot openen Vianen
  Rick vervangt slot in Vianen

  Slot vervangen Vianen

  Soms komt het voor dat u uw slot wilt vervangen in Vianen. U wilt uw huis bijvoorbeeld beter beveiligen door betere sloten te laten zetten of u bent uw sleutels kwijt en wilt geen risico lopen. In die gevallen komt onze slotenmaker naar Vianen om uw slot te vervangen. Daarbij adviseert hij in drie (alle met SKG-keurmerk gecertificeerde) keuzes:

  Cilinderslot

  Het gros van de deuren en ramen beschikt over een traditioneel cilinderslot. Dit slot bestaat uit een cilinder en een behuizing, waarbij stiften, kogels en plaatjes sleutels blokkeren, die niet voor het slot bedoeld zijn. Als een cilinder slot kapot gaat in Vianen, kan onze slotenmaker deze eenvoudig vervangen.

  Meerpuntssluiting

  Een meerpuntssluiting leidt tot een betere inbraakbeveiliging in Vianen, doordat dit sluitwerk een deur of raam op meerdere punten afsluit. Uw deur openmaken in Vianen wordt zodoende lastig voor inbrekers: ze zijn immers twee, drie of wél vier keer zo lang bezig (afhankelijk van het soort meerpuntssluiting).

  Elektrisch slot

  Elektrische sloten hebben de toekomst! Ze kennen twee fantastische voordelen: u kunt de sleutel niet kwijt raken én u kunt te allen tijde de toegang tot het slot blokkeren. Nadat onze slotenmaker uit Vianen het elektrische slot heeft geprepareerd, kunt u deze met een smartphone, RIFD-kaart of een tag bedienen.

  Inbraakbeveiliging Vianen

  Onder het mom van ‘voorkomen is beter dan genezen’ verzorgt onze slotenmaker uit Vianen ook inbraakbeveiliging. Dat doet hij op twee manieren.

  Advies tijdens (ver)bouw

  Tijdens de ver- of nieuwbouw van uw huis of pand in Vianen is inbraakbeveiliging misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar het is wel degelijk een belangrijk onderdeel van het bouwproces. De slotenmaker komt naar Vianen om uw bouwplannen te analyseren en op basis daarvan een advies uit te brengen. Indien nodig brengt hij zijn advies tot realisatie en bent u verzekerd van een PKVW gecertificeerde woning.

  Verlenen van Politiekeurmerk Veilig Wonen

  Een woning die beschikt over het Politiekeurmerk Veilig Wonen heeft 80% minder kans om door inbrekers betreden te worden. Dat komt niet alleen doordat uw sloten aan bepaalde eisen voldoen, maar het keurmerk schrikt inbrekers ook af. Uiteraard voldoen de sloten van onze slotenmaker uit Vianen aan de eisen van het PKVW. Daarnaast is onze slotenmaker ook bevoegd om uw woning te controleren en een PKVW te verlenen.

  Slotenmaker in Vianen nodig?

  Heeft u met spoed een slotenmaker in Vianen nodig omdat u buitengesloten bent? Of bent u juist op zoek naar een geheel nieuw elektronisch sluitsysteem voor uw bedrijfspand? Slotenmaker LockTight komt graag naar Vianen om een kapot slot te vervangen of u, op wat voor manier dan ook, te helpen. Bel ons, mail ons of vul het contactformulier in om een offerte op te vragen of gebruik te maken van onze noodservice.

  Neem contact op