Slotenmaker in Vianen

Als slotenmaker zijn we veel actief in Vianen en de rest van de regio Utrecht. We helpen mensen die hun sleutel kwijt zijn, hun slot willen vervangen of inbraakschade willen herstellen. Vanwege onze all-round kennis en toekomstgerichte visie, kunnen we u voorzien van de juiste oplossingen en de modernste sloten. Bovendien kunt u voor noodgevallen in Vianen onze slotenmakers 24/7 bereiken!

Sleutels verloren?

Soms komt het voor dat u uw sleutel verliest, terwijl u zich buitenshuis bevindt. Daarom is het altijd goed om een reservesleutel bij de hand te hebben of deze te stallen bij uw buren of bekenden. Is dat niet het geval? Dan heeft u wel een klein probleem. Daarom kunt u ons te allen tijde bereiken. Onze slotenmaker komt zo snel mogelijk naar Vianen om - zonder waarneembare schade aan te richten - de deur van uw woning of pand te openen.

Nieuwe sloten van onze slotenmaker in Vianen

Door onze jarenlange ervaring en up-to-date kennis zijn we op de hoogte van ieder hang- en sluitwerk dat bestaat om uw woning te beveiligen. Een kerntrekbeveiliging, meerpuntbeveiliging een mechanisch sluitsyteem: wij hebben de kennis en bieden deze sloten ook aan. Al onze sloten zijn gecertificeerd met het SKG keurmerk en wij bieden een jaar garantie op al ons werk. Neem gerust contact op als uw woning of bedrijf toe is aan nieuwe sloten. U ontvangt een duidelijke offerte zonder verassingen achteraf en u heeft één aanspreekpunt.

SKG keurmerk

Inbraakpreventie

Oude Stad, Zederik, De Hagen, Vijfheerenlanden, Hagestein, Everdingen: in welke wijk van Vianen u ook woont, onze slotenmakers komen overal! Inbrekers kijken niet naar hoe u woont, maar naar hoe gemakkelijk ze binnen kunnen komen. Alle sloten die Slotenmaker LockTight aanbiedt zijn voorzien van het SKG keurmerk. Indien al uw sloten zijn gecertificeerd met het SKG keurmerk komt u in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit keurmerk zal inbrekers sneller afschrikken. Met de sloten van Slotenmaker LockTight kunt u dus met een gerust hart de deur uit, inbrekers zijn namelijk geen vrienden van hang-en sleutwerk met een SKG keurmerk.

Slotenmaker Vianen Met Politiekeurmerk

Hang- en sluitwerk

LockTight biedt diverse systemen om uw woning te beveiligen. Inbrekers gebruiken namelijk bepaalde trucjes om sloten open te breken, waar wij u tegen weren.

Kerntrek beveiliging

Lees meer over kerntrek beveiliging.

Meerpuntbeveiliging

Lees meer over meerpuntsbeveiliging.

Elektronische beveiliging

Lees meer over elektronische beveiliging.

Slotenmaker Vianen

Contact slotenmaker Vianen

Staat u momenteel voor dichte deur of heeft u behoefte aan vervanging (of überhaupt plaatsing) van uw slot? Neem dan snel contact op met onze slotenmaker in Vianen. Ons team staat paraat voor uw veiligheid!

LockTight

Slotenmaker LockTight Vianen

Voor particulieren werken wij in Vianen. Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies.

Lees meer over Slotenmaker LockTight

Bent u op zoek naar een Slotenmaker in Vianen?

Laat u vrijblijvend adviseren door een professional

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak