Slotenmaker Maarssen

Slotenmaker Maarssen is dag en nacht bereikbaar
Bent u op zoek naar een slotenmaker in Maarssen en omgeving? Dan bent u bij Slotenmaker LockTight aan het juiste adres. Wij geven onze klanten advies op maat, dat wil zeggen dat wij eerst vrijblijvend langs komen om de situatie te bekijken, maar vaak hebben wij aan een foto per mail of WhatsApp ook al voldoende. Buitengesloten? Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.

Sleutel verloren Maarssen

Bent u uw sleutel verloren of is uw sleutel in het slot afgebroken en staat u voor een dichte deur? Geen probleem! Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om u te helpen. Onze monteur geeft in het telefoongesprek aan binnen hoeveel minuten hij bij u is. Met onze kennis en tools staat u binnen een mum van tijd weer binnen, zonder waarneembare schade aan te richten aan uw deur.

Sleutels kwijt Maarssen

Nieuwe sloten Maarssen - slotenmaker Maarssen

Ongeacht welk sluitsysteem u wilt hebben, Slotenmaker LockTight heeft een oplossing. Bij ons vindt u elk sluitsysteem dat op de markt verkrijgbaar is. Of u nu op zoek bent naar kerntrekbeveiliging, meerpuntsbeveiliging of mechanische sluitsystemen. Slotenmaker LockTight is een erkend PKVW bedrijf. Dat wil zeggen dat al onze sloten voldoen aan de eisen voor het Politiekeurmerk veilig wonen.

Politiekeurmerk Utrecht

Slotenmaker Maarssen Inbraakpreventie

Nieuw-Maarsseveen, Oud-Zuilen, Tienhoven, Bloemstede en Boomstede: in welke wijk van Maarssen u ook woont, inbrekers komen overal. Een inbraak wordt gezien als een high impact crime, het kan enorm veel invloed hebben op uw gevoel van veiligheid. Sloten van LockTight zijn allemaal voorzien van het SKG keurmerk. U kunt dus met een gerust hart de deur uit. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen garandeert veilig wonen. Wij zijn een erkend PKVW-expert. Woont u niet in Maarssen maar in een omliggend dorp zoals Meerkerk? Ook dan helpen wij u graag!

Slotenmaker Maarssen Met Skg Keurmerk

Hang- en sluitwerk Maarssen

Een veiliger sluitsysteem op uw deuren en ramen? Bij ons heeft u de keuze uit diverse sloten, die elk op hun eigen wijze beschermen tegen ongewenste bezoekers. U kunt bij ons ook terecht voor elektronische beveiligingssystemen van onder andere Ring en Google Nest.

Kerntrekbeveiliging

Kerntrekbeveiliging beveiligt uw pand tegen de bekende 'kerntrek-inbraakmethode'. Hierbij boren dieven een gat in uw cilinder om vervolgens het complete slot open te breken. Wij van Slotenmaker LockTight hebben jaren ervaring met het plaatsen van sloten met een kerntrekbeveiliging.

Lees meer over kerntrek beveiliging

Meerpuntsbeveiliging

Een meerpuntsslot sluit uw deur op meerdere punten, waardoor het voor inbrekers een heel karwei wordt om binnen te komen. Een dergelijk slot schikt de meeste inbrekers al af. Bent u benieuwd naar de voordelen van een meerpuntsbeveiliging of de kosten voor het plaatsen van een slot in Maarssen?

Lees meer over meerpuntsbeveiliging

LockTight

Slotenmaker LockTight Maarssen

Voor particulieren werken wij in Maarssen. Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies.

Lees meer over Slotenmaker LockTight

Bent u op zoek naar een Slotenmaker in Maarssen?

Laat u vrijblijvend adviseren door een professional

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak