7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Slotenmaker Maarssen

Bent u op zoek naar een slotenmaker in Maarssen en omgeving? Slotenmaker LockTight is een bekend en gewaardeerd bedrijf in deze omgeving. U kunt ons inschakelen voor alles wat te maken heeft met hang- en sluitwerk en inbraakpreventie. Hierbij werken we met de best mogelijke materialen. Dat doen we volledig in eigen beheer, waardoor we de kwaliteit kunnen leveren die we voor ogen hebben.

Slotenmaker Maarssen

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
148 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  Sleutel verloren Maarssen

  Bent u uw sleutel verloren of is uw sleutel in het slot afgebroken en staat u voor een dichte deur? Geen probleem! Wij staan 7 dagen per week klaar om u te helpen. Onze monteur geeft in het telefoongesprek aan binnen hoeveel minuten hij bij u is. Met onze kennis en tools staat u binnen een mum van tijd weer binnen, zonder waarneembare schade aan uw deur. Een prijsopgave krijgt u vooraf.

  Slotenmaker Maarssen

  Nieuwe sloten Maarssen

  Ongeacht welk sluitsysteem u wilt hebben, Slotenmaker LockTight heeft een oplossing. Of u nu op zoek bent naar cilindersloten, meerpuntssluiting of slimme elektrische sloten, wij regelen het. We zijn bovendien een erkend PKVW-bedrijf. Dat wil zeggen dat al onze sloten voldoen aan de eisen voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

  Slotenmaker Maarssen inbraakpreventie

  Maarssen-Dorp, Maarsenbroek, Op Buuren: waar in Maarssen u ook woont, inbrekers komen overal. Een inbraak kan enorm veel invloed hebben op uw gevoel van veiligheid. Onze sloten zijn allemaal voorzien van het SKG-keurmerk, een van de verplichtingen voor een PKVW-certificaat. U kunt dus met een gerust hart de deur uit. Woont u niet in Maarssen maar in een omliggend dorp zoals Vleuten of Tienhoven? Ook dan helpen wij u graag!

  Hang- en sluitwerk Maarssen

  Een slotenmaker in de buurt van Maarssen nodig die een veiliger sluitsysteem kan installeren? Bij ons heeft u de keuze uit diverse sloten, die elk op hun eigen wijze beschermen tegen ongewenste bezoekers.

  Cilindersloten

  Een cilinderslot is het traditionele slot dat we allemaal kennen. Het bestaat uit twee onderdelen: de cilinder waar de sleutel ingaat en de behuizing die eromheen zit. Samen vormen ze het slot.

  Meerpuntssluiting

  Een meerpuntssluiting sluit uw deur af op meerdere punten met slechts één handeling van de sleutel. Voor inbrekers wordt het met zo’n slot een flink karwei om binnen te komen. De kans is groot dat alleen het zien van meerpuntsbeveiliging ze al afschrikt.

  Elektrische sloten

  Wilt u moderniseren? Kies dan voor elektrische sloten. U opent uw deuren dan voortaan met uw smartphone, tag of een RFID-kaart en bepaalt zelf wie u toegang geeft.

  Contact opnemen

  Slotenmaker in Maarssen nodig?

  Als u een slotenmaker in Maarssen of omgeving nodig heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. We voorzien u graag vrijblijvend van advies.

  Contact
  PKVW certificaat