Slotenmaker Nieuwegein

Slotenmaker Nieuwegein

Op zoek naar een Slotenmaker in Nieuwegein? Slotenmaker LockTight is sinds 2004 in Nieuwegein gevestigd en werkt in en om de stad. Voor het openen, leveren en plaatsen van sloten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag vrijblijvend advies op basis van uw situatie. Wij zijn 24/7 bereikbaar bij noodgevallen.

Sleutel verloren Nieuwegein - slotenmaker Nieuwegein

Bent u uw sleutels verloren of is uw sleutel in het slot afgebroken en staat u voor een dichte deur? Kortom: sleutel bijmaken in Nieuwegein? Wij van Slotenmaker LockTight Nieuwegein staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Met de juiste kennis en het beste gereedschap staat u binnen een mum van tijd weer binnen - zonder schade!

sleutel-gebroken Nieuwegein

Nieuwe sloten Nieuwegein - slotenmaker Nieuwegein

Al onze sloten zijn voorzien van een SKG keurmerk. Dit houdt in dat het veilige sloten zijn die voldoen aan de eisen die worden gesteld voor een Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zijn uw sloten aan vervanging toe of wilt u betere beveiliging van uw ramen en deuren? Dan is het aan te raden om te kiezen voor sloten met een SKG keurmerk. Onze klanten zeggen vaak: “Bij ons in de buurt wordt nooit ingebroken” of “Hier valt toch niets te halen”. Een inbraak behoort tot de high impact crimes, zowel emotioneel als materieel richt het grote schade aan. Ons advies: schaf de juiste sloten aan en gebruik deze op de juiste manier om de kans op inbraak tot een minimum te beperken.

Slotenmaker Nieuwegein Met Skg Keurmerk

Inbraakpreventie Nieuwegein

Galecop, Batau Noord, Fokkesteeg, Vreeswijk: in welke wijk u ook woont, een veilig gevoel hebben willen we allemaal. Doet u de deur altijd op slot? Zo ja, top! Maar wat als uw sloten kapot zijn of niet voldoen aan de eisen die gesteld zijn voor het Politiekeurmerk? Binnenkomen kost in een slecht beveiligde woning vaak nog geen 30 seconden. Indien u voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk wordt de kans op een succesvolle inbraak al met 90% verminderd. Als uw sloten vervangen moeten worden kunt u terecht bij Slotenmaker LockTight in Nieuwegein. Wij bieden u sloten in diverse varianten, allemaal gekeurd met een SKG keurmerk. Woonachtig in een omliggende stad zoals Utrecht? Dan helpen we u ook graag!

Slotenmaker Nieuwegein Met Politiekeurmerk

Hang- en sluitwerk Nieuwegein

Kerntrekbeveiliging

Inbrekers gebruiken tegenwoordig vaak een inbraakmethode die kerntrekken of cilindertrekken wordt genoemd. Hierbij wordt de cilinder uit het slot getrokken. Met kerntrekbeveiliging drukt u dat gevaar afdoende de kop in. Momenteel is dit soort beveiliging een eis van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, voor nieuwbouwprojecten en in de bestaande bouw.

Meerpuntsluiting Nieuwegein

Een meerpuntssluiting sluit uw deur op meerdere punten, waardoor het voor een inbreker een hele klus wordt om binnen te komen. Alleen al de aanwezigheid van een dergelijk slot schrikt veel inbrekers direct af omdat het teveel tijd kost om binnen te komen. Het plaatsen van goed werkende meerpuntssluiting vraagt de nodige kennis en specialistisch gereedschap. Slotenmaker LockTight is gespecialiseerd op het gebied van meerpuntssluitingen.

LockTight

Slotenmaker LockTight Nieuwegein

Slotenmaker LockTight, uit Nieuwegein is opgericht in 2004. Wij openen, vervangen en plaatsen sloten bij particulieren Houten. Wij staan bekend om ons persoonlijke benadering.

Lees meer over Slotenmaker LockTight

Sleutels kwijt in Nieuwegein?

Laat u vrijblijvend adviseren door een professional

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak