7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Slotenmaker Meerkerk

Heeft u een slotenmaker nodig in Meerkerk? Schakel Slotenmaker LockTight in! Wij zijn gevestigd in Nieuwegein, maar werkzaam in de hele regio. U kunt een beroep op ons doen voor alles wat te maken heeft met hang- en sluitwerk en inbraakpreventie. Hierbij werken we altijd met de best mogelijke materialen. Daarnaast hebben we alles in eigen beheer, waardoor we de kwaliteit kunnen leveren die we voor ogen hebben.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
152 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  Nieuwe sloten Meerkerk

  Soms hebben nieuwe sloten geen spoed, maar wilt u ze wel vervangen. Omdat ze al heel wat jaren dienst hebben gedaan of omdat er een nieuw, veiliger systeem op de markt is bijvoorbeeld. Alle sloten van Locktight zijn voorzien van het SKG keurmerk, één van de eisen van het PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Er zijn verschillen vormen sluitwerk en wij voorzien u graag van advies op maat!

  Slotenmaker Meerkerk

  Hang- en sluitwerk Meerkerk

  Soms hebben nieuwe sloten geen spoed, maar wilt u ze wel vervangen. Bijvoorbeeld omdat ze al heel wat jaren dienst hebben gedaan of omdat er een nieuw, veiliger systeem op de markt is. Alle sloten van LockTight zijn voorzien van het SKG-keurmerk, één van de eisen van het PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Er zijn verschillende systemen op de markt, die uw woning elk op een andere manier beschermen tegen inbrekers en ander ongewenst bezoek.

  Cilindersloten

  Een cilinderslot is het traditionele slot dat we allemaal kennen. Deze sloten bestaan uit twee onderdelen: de cilinder waar u de sleutel in steekt en de behuizing die eromheen zit. Samen vormen ze het slot.

  Meerpuntssluiting

  Met een meerpuntssluiting sluit u een deur of raam op meerdere punten af. Met één draai met de sleutel opent of sluit de deur op al deze punten. Voor inbrekers vormt een meerpuntsslot of driepuntssluiting een flinke uitdaging, waar ze vaak liever niet aan beginnen.

  Elektrische sloten

  We installeren steeds vaker elektrische sloten. Sleutels zijn hiermee verleden tijd. U opent uw deuren voortaan met uw smartphone, tag of een RFID-kaart en bepaalt zelf wie u toegang geeft.

  Inbraakpreventie Meerkerk

  Waar in Meerkerk u ook woont, inbrekers komen overal. Met een goed slot van LockTight op de deur kunt u er met een gerust hart een paar dagen tussenuit. Inbrekers zijn geen fan van hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk. Alle sloten van Slotenmaker LockTight hebben dit keurmerk. Dit is een vereiste als u een PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen) wilt aanvragen. We kunnen u hier uitgebreid over adviseren, dus bel gerust!

  Elektronische beveiliging

  Slotenmaker in Meerkerk nodig?

  Wij zijn een ervaren slotenmaker en zijn werkzaam in Meerkerk en omgeving. Zijn uw sloten aan vervanging toe of wilt u een betere beveiliging van uw ramen en deuren? Wij weten er wel raad mee. Woonachtig in een omliggend dorp zoals Ameide of Lexmond? Ook dan helpen we u graag!

  Contact