Slotenmaker Meerkerk

Op zoek naar een slotenmaker in Meerkerk? Dan bent u bij Slotenmaker LockTight aan het goede adres. Wij geven onze klanten advies op maat en komen vrijblijvend langs om de situatie te bekijken, maar in de meeste gevallen in een foto per mail of WhatsApp ook al voldoende om de situatie te kunnen beoordelen. Spoedgeval? Wij zijn 24/7 bereikbaar voor noodgevallen in Meerkerk en omgeving.

Slotenmaker Meerkerk Voorkom Inbraak

Sleutel verloren Meerkerk - slotenmaker Meerkerk

Het gebeurt iedereen wel eens: u bent uw sleutel verloren of uw sleutel is afgebroken in het slot en u staat voor een dichte deur. Wij staan voor u klaar! Binnen mum van tijd helpen wij u om uw huis binnen te komen, zonder waarneembare schade achter te laten. Moeten de sloten vervangen worden? Dan kan dit uiteraard ook.

 

Slotenmaker Meerkerk

Nieuwe sloten Meerkerk

Soms hebben nieuwe sloten geen spoed, maar wilt u ze wel vervangen. Omdat ze al heel wat jaren dienst hebben gedaan of omdat er een nieuw, veiliger systeem op de markt is bijvoorbeeld. Alle sloten van Locktight zijn voorzien van het SKG keurmerk, één van de eisen van het PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Er zijn verschillen vormen sluitwerk en wij voorzien u graag van advies op maat!

 

Inbraakpreventie Meerkerk - slotenmaker Meerkerk

Broekseweg, Ameide, Leerbroek, Lexmond, Achthoven, Kortenhoeven: in welke wijk van Meerkerk u ook woont, inbrekers komen overal. Met een goed slot van LockTight op de deur kunt u er met een gerust hart een paar dagen tussenuit. Inbrekers zijn geen vrienden van hang-en sluitwerk dat is goedgekeurd door het Politiekeurmerk Veilig Wonen, ofwel een PKVW-keurmerk. Alle sloten van Slotenmaker LockTight zijn voorzien van het Politiekeurmerk. Slotenmaker LockTight is een ervaren slotenmaker en werkt in Meerkerk en omgeving. Zijn uw sloten aan vervanging toe of wilt u een betere beveiliging van uw ramen en deuren? Wij weten er wel raad mee. Woonachtig in een omliggend dorp zoals Nieuwegein? Dan helpen we u ook graag!

Slotenmaker Meerkerk Met Politiekeurmerk

Hang- en sluitwerk Meerkerk

Er zijn verschillende systemen op de markt, die uw woning elk op een andere manier beschermen tegen dieven en ander ongewenst bezoek.

Kerntrek beveiliging

Kerntrekken is een veelgebruikte inbraakmethode waarbij dieven een gat in het cilinder van uw slot boren, om vervolgens het complete slot open te breken. Met onze kerntrekbeveiliging bent u dergelijke inbrekers voor. Hierbij wordt het cilinder beschermd en wordt het haast onmogelijk om op die manier binnen te komen. Lees meer over kerntrek beveiliging.

Meerpuntsbeveiliging

Een meerpuntsslot schrikt veel ongenodigde gasten af. Hierbij wordt - de naam zegt het eigenlijk al - uw deur op meerdere punten afgesloten. Lees meer over meerpuntsbeveiliging.

Slot met SKG keurmerk

Alle sloten van Slotenmaker Meerkerk Locktight hebben het SKG keurmerk. Een vereiste als u een PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen) gaat aanvragen. We kunnen u er uitgebreid over adviseren, dus bel gerust!

skg-keurmerk

 

LockTight

Slotenmaker LockTight Meerkerk : Veilig en betrouwbaar

Het gaat er in de eerste plaats natuurlijk om dat wij u naar volle tevredenheid verder kunnen helpen, maar wij willen graag meer dan dat alleen.

Lees meer over Slotenmaker LockTight

Bent u op zoek naar een Slotenmaker in Meerkerk?

Laat u vrijblijvend adviseren door een professional

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak