7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven
Noodservice Sloten vervangen Inbraakbeveiliging

Particulier

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging helpt om u veilig te voelen in uw eigen huis. Bij Slotenmaker LockTight hebben we zo’n 20 jaar ervaring met het verzorgen van inbraakbeveiliging, voor zowel particuliere woningen als bedrijfspanden. Dit doen we met kwalitatief hoogstaand hang- en sluitwerk. Ook voor uw woning gaan we graag na welke maatregelen we toe kunnen passen om de veiligheid te verhogen. We kunnen u bijvoorbeeld helpen om het Politiekeurmerk Veilig Wonen te behalen. Hiermee verlaagt u de kans op een geslaagde inbraak tot wel 80 procent.

Particuliere inbraakbeveiliging

7 dagen in de week bereikbaar

Erkend Politiekeurmerk

Maatwerk voor bedrijven

Optimale veiligheid

Advies tijdens het (ver)bouwen

Als u uw woning gaat verbouwen of een nieuwe woning laat bouwen is het belangrijk om ook na te denken over de veiligheid. Welke maatregelen zijn er nodig om inbrekers op afstand te houden? En hoe kunt u die (laten) implementeren? Bij Slotenmaker LockTight hebben we jarenlange ervaring met inbraakbeveiliging. Wij voorzien u dan ook graag van praktische adviezen, die we indien wenselijk ook gelijk voor u in de praktijk brengen.

Meer informatie

Houd inbrekers op afstand

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Als u zeker wilt weten dat uw woning veilig is, biedt het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) uitkomst. Dit is een keurmerk voor woningen die voldoen aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Hiermee houdt u inbrekers op afstand. LockTight is een PKVW-erkend bedrijf. Dit houdt in dat we voldoende en bewezen kennis hebben van de veiligheid in en om een woonhuis. U kunt ons dan ook inschakelen, zodat wij u kunnen helpen om het PKVW-keurmerk te behalen. Woont u in de gemeente Utrecht? Dan heeft u recht op subsidie.

Meer informatie

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
148 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  Ruben De Wit 6 weken geleden

  Slotenmaker LockTight is een hele fijne partij om het werk door uit te laten voeren. Ik heb met Rick meerdere malen contact gehad over meerdere sloten en hij was altijd snel met de juiste oplossingen vinden. Aanrader!

  Carola Borgstein 11 weken geleden

  Zeer goede en snelle services

  Pascal Greuter 12 weken geleden

  Snelle en kwalitatief hoogwaardige slotenmaker

  Goffe-jan Mellema 12 weken geleden

  Frank Blom 12 weken geleden

  Erg tevreden over de snelle hulp en zeer vriendelijk personeel

  Tim van Werkhoven 12 weken geleden

  Rick heeft ons huis beveiligd volgens de PKVW-norm, waaronder driepuntsluitingen en bijbehorend beslag op twee bestaande deuren en anti-inbraakbalken bij de schuifpui. Hij is flexibel, duidelijk en snel in communicatie, denkt met je mee, en heeft ook uitmuntende nazorg geleverd. Ons huis kwam voor subsidie in aanmerking, maar er waren wat onduidelijkheden bij de aanvraag en ook daar heeft Rick ons erg bij geholpen. Top! We zoeken nu een schilder om alles netjes af te werken, hopelijk levert die ook dezelfde service als Rick :)

  Lees meer

  Stefan Miltenburg 12 weken geleden

  'S morgens gebeld vanwege een defect aan een voordeurslot (mogelijk poging inbraak), vriendelijk en kundig te woord gestaan, prijsindicatie genoemd. Afspraak gemaakt in de middag. Mooi op tijd, netjes te werk gegaan, cilinder verwijderd en nieuwe geplaatst. Betaling per pin en prijs zoals vooraf afgesproken. Aanrader!

  Lees meer

  Jan van Zeijts 12 weken geleden

  Voor twee opdrachten contact gehad met Rick. Hij is snel en helder in de communicatie, geeft vooraf een duidelijke & eerlijke prijsopgave en goede service staat bij hem hoog in het vaandel. Echt een aanrader.

  Remco Brink 12 weken geleden

  Binnen no-time had Rick een kapot slot vervangen. Heldere communicatie over wat er gedaan moest worden en super snelle service.

  Dyon Verkruijssen 12 weken geleden

  Wat een goede ervaring bij LockTight. Het moest er ooit eens van komen dat ik mijzelf buitensloot met de sleutel nog aan de andere kant van de deur. Binnen het uur was Rick aanwezig en heeft hij mij geholpen om weer binnen te komen. Rick is betrouwbaar en kundig in zijn vak. En was transparant aan de telefoon over bijvoorbeeld de geldende tarieven, afhankelijk hoe hij het zou aantreffen. De prijs die hij vroeg is niet goedkoop, maar wel marktconform. Zit je dus ooit eens met een accuut slotenprobleem, bel LockTight dan op voor een snelle en goede dienstverlening!

  Lees meer