7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven
Noodservice Sloten vervangen Inbraakbeveiliging

Particulier

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging helpt om u veilig te voelen in uw eigen huis. Bij Slotenmaker LockTight hebben we zo’n 20 jaar ervaring met het verzorgen van inbraakbeveiliging, voor zowel particuliere woningen als bedrijfspanden. Dit doen we met kwalitatief hoogstaand hang- en sluitwerk. Ook voor uw woning gaan we graag na welke maatregelen we toe kunnen passen om de veiligheid te verhogen. We kunnen u bijvoorbeeld helpen om het Politiekeurmerk Veilig Wonen te behalen. Hiermee verlaagt u de kans op een geslaagde inbraak tot wel 80 procent.

Particuliere inbraakbeveiliging

7 dagen in de week bereikbaar

Erkend Politiekeurmerk

Maatwerk voor bedrijven

Optimale veiligheid

Advies tijdens het (ver)bouwen

Als u uw woning gaat verbouwen of een nieuwe woning laat bouwen is het belangrijk om ook na te denken over de veiligheid. Welke maatregelen zijn er nodig om inbrekers op afstand te houden? En hoe kunt u die (laten) implementeren? Bij Slotenmaker LockTight hebben we jarenlange ervaring met inbraakbeveiliging. Wij voorzien u dan ook graag van praktische adviezen, die we indien wenselijk ook gelijk voor u in de praktijk brengen.

Meer informatie

Houd inbrekers op afstand

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Als u zeker wilt weten dat uw woning veilig is, biedt het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) uitkomst. Dit is een keurmerk voor woningen die voldoen aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Hiermee houdt u inbrekers op afstand. LockTight is een PKVW-erkend bedrijf. Dit houdt in dat we voldoende en bewezen kennis hebben van de veiligheid in en om een woonhuis. U kunt ons dan ook inschakelen, zodat wij u kunnen helpen om het PKVW-keurmerk te behalen. Woont u in de gemeente Utrecht? Dan heeft u recht op subsidie.

Meer informatie

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
151 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  Sjors van Heel 1 week geleden

  Volgens afspraak, alles snel geregeld en een nette prijs!

  Ewoud B 1 week geleden

  Uitstekend geholpen door Rick. Slot wilde niet meer open, Rick heeft het met minimale schade gerepareerd. Aanrader!

  Ad Rebel 5 weken geleden

  Ik ben zeer te spreken over de vakkundige wijze waarop Rick Baan, slotenmaker LockTight, mij geholpen heeft om mij weer toegang te geven toen ik mijzelf per ongeluk buitengesloten had. Hij heeft de moeite genomen om mij zsm te helpen, met vooraf duidelijke afspraken over de kosten. Zonder verdere schade aan slot en deur is de toegang naar de woning weer mogelijk! Daarnaast goed advies over een aanpassing die ik zou kunnen doen om herhaling te voorkomen. Ik kan deze slotenmaker voor 100% aanbevelen! Hij heeft ook tot volle tevredenheid een tweetal sloten vervangen, geadviseerd over het politie keurmerk veilig wonen, aanpassingen hiertoe gerealiseerd en de aanvraag verzorgd. Prettige wijze van communiceren, adviseren en uitvoeren. Zeer aan te bevelen!!

  Lees meer

  Ruben De Wit 15 weken geleden

  Slotenmaker LockTight is een hele fijne partij om het werk door uit te laten voeren. Ik heb met Rick meerdere malen contact gehad over meerdere sloten en hij was altijd snel met de juiste oplossingen vinden. Aanrader!

  Carola Borgstein 20 weken geleden

  Zeer goede en snelle services

  Pascal Greuter 21 weken geleden

  Snelle en kwalitatief hoogwaardige slotenmaker

  Goffe-jan Mellema 21 weken geleden

  Frank Blom 21 weken geleden

  Erg tevreden over de snelle hulp en zeer vriendelijk personeel

  Tim van Werkhoven 21 weken geleden

  Rick heeft ons huis beveiligd volgens de PKVW-norm, waaronder driepuntsluitingen en bijbehorend beslag op twee bestaande deuren en anti-inbraakbalken bij de schuifpui. Hij is flexibel, duidelijk en snel in communicatie, denkt met je mee, en heeft ook uitmuntende nazorg geleverd. Ons huis kwam voor subsidie in aanmerking, maar er waren wat onduidelijkheden bij de aanvraag en ook daar heeft Rick ons erg bij geholpen. Top! We zoeken nu een schilder om alles netjes af te werken, hopelijk levert die ook dezelfde service als Rick :)

  Lees meer

  Stefan Miltenburg 21 weken geleden

  'S morgens gebeld vanwege een defect aan een voordeurslot (mogelijk poging inbraak), vriendelijk en kundig te woord gestaan, prijsindicatie genoemd. Afspraak gemaakt in de middag. Mooi op tijd, netjes te werk gegaan, cilinder verwijderd en nieuwe geplaatst. Betaling per pin en prijs zoals vooraf afgesproken. Aanrader!

  Lees meer

  Jan van Zeijts 21 weken geleden

  Voor twee opdrachten contact gehad met Rick. Hij is snel en helder in de communicatie, geeft vooraf een duidelijke & eerlijke prijsopgave en goede service staat bij hem hoog in het vaandel. Echt een aanrader.

  Remco Brink 21 weken geleden

  Binnen no-time had Rick een kapot slot vervangen. Heldere communicatie over wat er gedaan moest worden en super snelle service.