7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Zakelijk

Sluitsystemen voor meer veiligheid

Wilt u de veiligheid binnen uw organisatie vergroten door goed te regelen wie toegang heeft tot welke ruimte? Dit kan met de volgende sluitsystemen: een mechanisch sluitplan, digitaal sluitplan of een systeem voor toegangscontrole. Hiermee weet u zeker dat niemand zomaar ergens zonder toestemming naar binnen kan lopen. Dit geeft voor iedereen een veilig gevoel. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de beste optie voor uw bedrijf.

Vrijblijvend advies

7 dagen in de week bereikbaar

Erkend Politiekeurmerk

Maatwerk voor bedrijven

LockTight slotenmaker

Soorten sluitsystemen

De sluitsystemen die wij bieden voor bedrijven brengen op de eerste plaats allemaal extra veiligheid met zich mee. U heeft zelf in de hand wie u toegang geeft tot alle ruimtes in uw pand. Daarnaast hebben de systemen elk hun eigen kenmerken en voordelen.

Zo is toegangscontrole bijvoorbeeld het meest geschikt voor grotere organisaties met veel gebruikers, terwijl een mechanisch of digitaal sluitplan meer geschikt is voor locaties waar geen bouwkundige aanpassingen mogelijk zijn. En waar we bij een mechanisch sluitplan nog werken met reguliere sleutels, werken we bij een digitaal sluitplan of toegangscontrole met pasjes of tags. We kijken graag samen met u naar de huidige situatie en uw wensen. Op basis daarvan bepalen we samen welk sluitsysteem voor u het meest geschikt is.

Vrijblijvend advies

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
148 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  Ruben De Wit 6 weken geleden

  Slotenmaker LockTight is een hele fijne partij om het werk door uit te laten voeren. Ik heb met Rick meerdere malen contact gehad over meerdere sloten en hij was altijd snel met de juiste oplossingen vinden. Aanrader!

  Carola Borgstein 11 weken geleden

  Zeer goede en snelle services

  Pascal Greuter 12 weken geleden

  Snelle en kwalitatief hoogwaardige slotenmaker

  Goffe-jan Mellema 12 weken geleden

  Frank Blom 12 weken geleden

  Erg tevreden over de snelle hulp en zeer vriendelijk personeel

  Tim van Werkhoven 12 weken geleden

  Rick heeft ons huis beveiligd volgens de PKVW-norm, waaronder driepuntsluitingen en bijbehorend beslag op twee bestaande deuren en anti-inbraakbalken bij de schuifpui. Hij is flexibel, duidelijk en snel in communicatie, denkt met je mee, en heeft ook uitmuntende nazorg geleverd. Ons huis kwam voor subsidie in aanmerking, maar er waren wat onduidelijkheden bij de aanvraag en ook daar heeft Rick ons erg bij geholpen. Top! We zoeken nu een schilder om alles netjes af te werken, hopelijk levert die ook dezelfde service als Rick :)

  Lees meer

  Stefan Miltenburg 12 weken geleden

  'S morgens gebeld vanwege een defect aan een voordeurslot (mogelijk poging inbraak), vriendelijk en kundig te woord gestaan, prijsindicatie genoemd. Afspraak gemaakt in de middag. Mooi op tijd, netjes te werk gegaan, cilinder verwijderd en nieuwe geplaatst. Betaling per pin en prijs zoals vooraf afgesproken. Aanrader!

  Lees meer

  Jan van Zeijts 12 weken geleden

  Voor twee opdrachten contact gehad met Rick. Hij is snel en helder in de communicatie, geeft vooraf een duidelijke & eerlijke prijsopgave en goede service staat bij hem hoog in het vaandel. Echt een aanrader.

  Remco Brink 12 weken geleden

  Binnen no-time had Rick een kapot slot vervangen. Heldere communicatie over wat er gedaan moest worden en super snelle service.

  Dyon Verkruijssen 12 weken geleden

  Wat een goede ervaring bij LockTight. Het moest er ooit eens van komen dat ik mijzelf buitensloot met de sleutel nog aan de andere kant van de deur. Binnen het uur was Rick aanwezig en heeft hij mij geholpen om weer binnen te komen. Rick is betrouwbaar en kundig in zijn vak. En was transparant aan de telefoon over bijvoorbeeld de geldende tarieven, afhankelijk hoe hij het zou aantreffen. De prijs die hij vroeg is niet goedkoop, maar wel marktconform. Zit je dus ooit eens met een accuut slotenprobleem, bel LockTight dan op voor een snelle en goede dienstverlening!

  Lees meer