7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Slotenmaker Utrecht

Op zoek naar een slotenmaker in Utrecht? Slotenmaker LockTight staat bekend als de beste en meest complete slotenmaker in de omgeving van Utrecht voor het monteren van hang- en sluitwerk. We voorzien onze klanten van advies op maat. We kunnen eerst vrijblijvend langskomen om de situatie te bekijken, maar vaak hebben we aan een foto per mail of app ook voldoende. Daarnaast beschikken wij over het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Staat u voor een dichte deur in Utrecht of omstreken? Voor spoedgevallen kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen. Een prijsopgave krijgt u vooraf.

24-uurs service

Direct contact

Sleutel verloren in Utrecht?

Schakel LockTight in voor nieuw hang- en sluitwerk en beveilig uw huis!

Bel direct met onze monteur

06 - 22 73 73 88

7 dagen in de week bereikbaar

Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  Dé slotenmaker in Utrecht helpt

  U komt thuis en steekt uw hand in uw broekzak, maar voelt uw sleutels niet. De schrik slaat toe. Nadat u alles binnenstebuiten heeft gekeerd komt u tot de vervelende conclusie: u bent ergens in Utrecht uw sleutels kwijtgeraakt. Wat nu? Simpel! U belt dé slotenmaker van omgeving Utrecht, LockTight. Wij bieden naast professionele kennis en adviezen een spoeddienst die ervoor zorgt dat u snel weer binnen bent.

  Nieuwe sloten nodig?

  U bent gelukkig binnen. Maar de kans bestaat dat uw sleutels zijn gestolen of per toeval in verkeerde handen zijn beland. Dan is het zaak dat u uw sloten laat vervangen. Dit kunt u ook laten doen door dé slotenmaker van Utrecht en omstreken. Wij bieden een snelle en passende oplossing. Gelukkig is inbraakpreventie een van onze specialiteiten. Wij bieden onze klanten namelijk sterke sloten met kerntrekbeveiliging. Al ons hang- en sluitwerk is kwalitatief hoogwaardig en sterk. Dit geld helaas niet voor alle sloten. Bij klanten zien we vaak verouderde sloten. Het is belangrijk om uw sloten regelmatig te controleren. Daardoor ziet u het snel als ze niet meer goed zijn. Slotenmaker LockTight regelt in no time nieuwe sloten in Utrecht en omgeving. Zo verzekert u uzelf van een veilig gevoel.

  Inbraakschadeherstel Utrecht

  Een inbraak heeft een grote impact op uw leven. Naast het materiële verlies en emotionele schade is er vaak ook materiële schade waardoor ramen of deuren niet goed meer sluiten. Onze monteur komt na een inbraak zo snel mogelijk naar u toe om de geforceerde deur of het raam goed af te sluiten. Voordat we deze werkzaamheden verrichten maken we een offerte voor u op. Na uw akkoord voeren we de werkzaamheden zo snel mogelijk uit. Hierbij kunt u ook denken aan het vervangen van uw sloten als de inbrekers gebruik hebben kunnen maken van een (kopie)versie van uw eigen huissleutel. Na een inbraak wilt u natuurlijk voorkomen dat het nog een keer gebeurt. Is er bij u ingebroken en bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor inbraakpreventie in Utrecht? Als slotenmaker in Utrecht en omstreken helpen wij u graag met een spoedafsluiting en het plaatsen van extra veilige sloten.

  Contact LockTight, slotenmaker Utrecht

  Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen met alle kwesties rondom hang- en sluitwerk en inbraakbeveiliging? Neem dan contact met ons op. We gaan graag voor u aan de slag om uw huis veiliger te maken!

  Contact opnemen