Slotenmaker Utrecht

Slotenmaker Utrecht Door Locktight

Op zoek naar een slotenmaker in Utrecht? Dan bent u bij Slotenmaker LockTight aan het juiste adres. Wij staan bekend als de beste slotenmaker in Utrecht voor het monteren van hang- en sluitwerk en we geven onze klanten advies op maat. Dat wil zeggen: wij kunnen eerst vrijblijvend langskomen om de situatie te bekijken, maar vaak hebben wij aan een foto per mail of app ook voldoende. Daarnaast beschikken wij over het Politiekeurmerk veilig wonen. Staat u voor een dichte deur in Utrecht of omstreken? Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.

Locktight - dé slotenmaker in Utrecht helpt

Sleutel verloren in Utrecht of omgeving? U staat voor een gesloten deur en realiseert zich ineens dat de sleutels verdwenen zijn. Dan slaat de schrik toe! Wat nu? Bij LockTight, de slotenspecialist in Utrecht en omgeving, hebben we professionele kennis van zaken. Het juiste gereedschap zorgt ervoor dat u in een mum van tijd weer binnen bent. U kunt ons op elk uur van de dag bereiken. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Nieuwe sloten nodig?

Buitengesloten in Utrecht? Slotenmaker Utrecht LockTight biedt u een snelle en passende oplossing. Ook sloten moeten van tijd tot tijd worden vervangen. Misschien werken ze niet meer naar behoren, zijn ze oud en versleten of wellicht heeft u een beter systeem gezien waarmee u uw woning wilt beveiligen. Sleutel verloren en u kunt uw huis niet meer binnen? En is uw huis nu nog wel veilig, want wie heeft nu de sleutel? Slotenmaker Utrecht LockTight regelt in no time nieuwe sloten in Utrecht.

 

Slotenmaker Utrecht Vakwerk

Inbraakpreventie Utrecht

West, Noordwest, Overvecht, Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern: in welke wijk van Utrecht u ook woont, inbrekers komen overal! Een inbraak behoort tot de High Impact Crimes en vaak is de emotionele schade groter dat de materiële schade. Zaak voor ons om na een inbraak de geforceerde deur of het raam weer goed af te sluiten, zodat u met een gerust hart de nacht in kunt. Is er bij u ingebroken en bent u op zoek naar een betrouwbare partij betreft inbraakpreventie Utrecht? Onze slotenmaker in Utrecht helpt u graag met een spoedafsluiting en de volledige herstelwerkzaamheden.

Hang- en sluitwerk door een professionele slotenmaker Utrecht

LockTight biedt diverse systemen en goede sloten, die uw woning beveiligen tegen ongewenst bezoek:

Kerntrekbeveiliging

Inbrekers gebruiken vaak een inbraakmethode die kerntrekken wordt genoemd. De cilinder wordt hierbij uitgeboord en uit het slot getrokken. Cilinders met een anti-kerntrekbeveiliging drukt u dat gevaar de kop in. Wij raden daarbij de kerntrekbeveiligingssloten ten zeerste aan. Deze sloten zorgen voor goede inbraakpreventie.

Lees meer over kerntrekbeveiliging

Meerpuntsbeveiliging

Een meerpuntsslot sluit uw deur op meerdere punten, waardoor het voor een inbreker een hele klus wordt om binnen te komen. De aanwezigheid van een dergelijk slot schrikt de meeste inbrekers al af. Ook de meerpuntsbeveiliging is uitstekende inbraakpreventie.

Lees meer over meerpuntsbeveiliging

Elektronische beveiliging

Elektronische beveiliging werkt op afstand met apps. Wij, als slotenmaker in Utrecht, hebben onder andere de Ring Video Doorbell en de Google Nest. Met elektronische beveiliging ziet u op afstand wie er voor uw deur staat.

Lees meer over elektronische beveiliging

Slot met SKG keurmerk

Alle sloten van Slotenmaker Utrecht Locktight hebben het SKG keurmerk: één van de eisen van het PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Wilt u graag een PKVW-certificaat behalen dan dient uw huis te voldoen aan de gestelde eisen. Dit kunt u door een erkend preventieadviseur laten controleren. De preventieadviseur is werkzaam voor een PKVW erkend bedrijf, ofwel een bedrijf dat in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, dat betekent dat u bij LockTight terecht kunt!

Slotenmaker Utrecht Met Skg Keurmerk

Subsidie Utrecht

Indien u eigenaar én bewoner bent van een koopwoning kunt u in gemeente Utrecht een subsidie aanvragen voor het beveiligen van uw koopwoning volgens het PKVW (Politiekeurmerk veilig wonen). Het doel van deze regeling is om het aantal inbraken in de gemeente Utrecht te laten afnemen. Voor vereniging van eigenaren (VvE) is het mogelijk voor meerdere woningen tegelijk een subsidie aanvraag te doen. Een voorwaarde hiervan is dat 60% van de VvE bestaat uit eigenaar-bewoners. Klik hier voor meer informatie over subsidies in gemeente Utrecht.

Slotenmaker Utrecht Met Politiekeurmerk

Voorwaarden subsidie

  • Om in aanmerking te komen dient u zowel eigenaar als bewoner te zijn van de woning
  • Voor een aanvraag vanuit een VvE dient 60% eigenaar-bewoner te zijn
  • Voor woningen gebouwd voor 2000: 40% van de kosten met een maximum van €1.000,-
  • Voor woningen gebouwd in 2000 of later: 20% van de kosten met een maximum van €250,-
  • Subsidie geldt voor: maatregelen die u hebt laten uitvoeren, beoordeling en inspectie & uitgifte van het certificaat

Contact LockTight slotenmaker in Utrecht

Heeft u een slotenmaker in Utrecht nodig? Heeft u zichzelf buitengesloten of bent u uw sleutel kwijt? Neem dan contact op met LockTight. Wij staan binnen 30 minuten bij u op de stoep, mits het verkeer dit toelaat.

LockTight

Slotenmaker LockTight Utrecht

Voor particulieren werken wij in Utrecht. Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies.

Lees meer over Slotenmaker LockTight

Sleutel verloren in Utrecht?

Schakel LockTight in voor nieuw hang- en sluitwerk en beveilig uw huis!

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak

Contact opnemen