7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Particulier

Optimale veiligheid voor uw woning

Bij Slotenmaker LockTight zit u goed voor alles op het gebied van het vervangen van sloten en inbraakbeveiliging. Daarnaast bieden we ook noodservice, voor als er bijvoorbeeld bij u is ingebroken of als u uzelf per ongeluk heeft buitengesloten. Vanuit de hele regio Utrecht kunt u een beroep op ons doen. Vanuit onze vestiging in Nieuwegein komen we dan zo snel mogelijk naar u toe.

Vrijblijvend advies

7 dagen in de week bereikbaar

Erkend Politiekeurmerk

Maatwerk voor bedrijven

LockTight schiet te hulp

Noodservice

Voor noodgevallen kunt u ons 7 dagen per week inschakelen. Maar wat verstaan we onder een noodgeval? Denk bijvoorbeeld aan deze situaties:

  • U heeft uzelf per ongeluk buitengesloten
  • U bent uw sleutel kwijt en u komt uw huis niet meer in
  • Uw deur of raam kan na een inbraak niet meer open of dicht
  • Uw sleutel is afgebroken in het slot
  • Uw slot is kapot
  • U wilt uw sloten met spoed vervangen hebben

Bel ons om te laten weten wat er aan de hand is, dan krijgt u van de monteur gelijk een indicatie hoe snel hij bij u op locatie kan zijn.

Lees meer
Particuliere noodservice
Sloten vervangen particulier

Kwaliteit en snelheid

Sloten vervangen

Al sinds 2004 houden wij ons dagelijks bezig met alles dat te maken heeft met hang- en sluitwerk en inbraakpreventie. Dat doen we geheel in eigen beheer. Sloten vervangen maakt daar een belangrijk deel van uit.

Voor het vervangen van uw sloten kunt u verschillende redenen hebben. Soms heeft het spoed, bijvoorbeeld na een inbraak of omdat uw slot kapot is, Voor dit soort gevallen kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen. Wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe. Ook als u veiligere sloten wilt laten plaatsen of over wilt stappen naar slimme elektrische sloten staan we voor u klaar.

Lees meer

Veilig wonen

Inbraakbeveiliging

Wij verzorgen inbraakbeveiliging voor zowel particuliere woningen als bedrijfspanden. Dit doen we met kwalitatief hoogstaand hang- en sluitwerk.

Ook voor uw woning gaan we graag na welke maatregelen wenselijk zijn om de veiligheid te verhogen. We kunnen u bijvoorbeeld helpen om het Politiekeurmerk Veilig Wonen te behalen. Hiermee verlaagt u de kans op een geslaagde inbraak tot maar liefst 80 procent. Woont u in de gemeente Utrecht? Dan heeft u recht op subsidie.

Lees meer
Inbraakbeveiliging overzicht

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
151 Beoordelingen
Rick locktight

    Stuur ons een bericht

    Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar