7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Particulier

Noodservice

U kunt LockTight in geval van nood 7 dagen per week bereiken. In onder andere deze situaties zijn wij zo snel mogelijk bij u om hulp te bieden:

 • U heeft uzelf per ongeluk buitengesloten
 • U bent uw sleutel kwijt en u komt uw huis niet meer in
 • Uw deur of raam kan na een inbraak niet meer open of dicht
 • Uw sleutel is afgebroken in het slot
 • Uw slot is kapot
 • U wilt uw sloten met spoed vervangen hebben
Contact opnemen
Particuliere noodservice

7 dagen in de week bereikbaar

Erkend Politiekeurmerk

Maatwerk voor bedrijven

LockTight helpt bij sleutels kwijt

LockTight helpt

Sleutels kwijt?

Het overkomt ons allemaal wel eens dat we onze sleutels kwijt zijn. U kunt natuurlijk zelf proberen binnen te komen, maar wij raden aan om een professional in te schakelen. Hiermee voorkomt u verdere problemen en schade aan uw deur of sluitwerk. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar als u uw sleutels kwijt bent. In Utrecht en omgeving proberen we binnen 30 minuten ter plaatse te zijn om ervoor te zorgen dat u weer naar binnen kunt, zonder dat we blijvende schade aanrichten.

Houd er rekening mee dat uw sleutel in verkeerde handen terecht kan zijn gekomen. Tenzij iemand uw sleutels bij u terugbrengt, is het vervangen van de sloten aan te bevelen. Zo kunt u inbraak voorkomen. Daarnaast eisen verschillende verzekeraars dat u de sloten binnen 24 uur vervangt als de vinder van uw sleutels uw adres niet kan achterhalen.

Ook in geval van opsluiting of insluiting, bijvoorbeeld omdat het slot van de toiletdeur niet meer opent, kunt u gebruik maken van onze service. Wij zijn zo snel mogelijk ter plekke om u uit uw benarde situatie te bevrijden.

Veiligheid voorop

Inbraakschadeherstel

Een inbraak heeft vaak een grote impact op uw privésituatie. Er is tenslotte iemand ongevraagd uw huis binnengetreden en heeft aan uw spullen gezeten. Een inbraak behoort dan ook tot de High Impact Crimes. Vaak is de emotionele schade groter dan de materiële schade. Maar ook de materiële schade moet opgelost worden en u moet u weer veilig kunnen voelen. Als er bij u is ingebroken kunt u 7 dagen per week een beroep op ons doen om de deur of het raam weer goed af te sluiten, zodat u met een gerust hart de nacht in kunt.

Na de spoedafsluiting ontvangt u van ons een prijsopgave om de noodoplossing om te zetten in een definitief nieuw slot (inclusief Politiekeurmerk) en de overige werkzaamheden voor inbraakschadeherstel. Inbraakschades worden in de meeste gevallen vergoed door uw verzekeraar. Zodra de verzekeraar akkoord geeft op onze prijsopgave voeren wij de herstelwerkzaamheden op korte termijn uit.

Noodservice

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
152 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  Robbert Mink 3 weken geleden

  Goed geholpen door Rick! In eerste instantie was hij niet telefonisch bereikbaar, kreeg hier netjes een berichtje over. Uiteindelijk heeft hij mij telefonisch verder kunnen helpen, zodat ik zelf de gebroken sleutel uit het slot kon halen. Erg hulpvaardig en oplossingsgericht!

  Sjors van Heel 5 weken geleden

  Volgens afspraak, alles snel geregeld en een nette prijs!

  Ewoud B 5 weken geleden

  Uitstekend geholpen door Rick. Slot wilde niet meer open, Rick heeft het met minimale schade gerepareerd. Aanrader!

  Ad Rebel 8 weken geleden

  Ik ben zeer te spreken over de vakkundige wijze waarop Rick Baan, slotenmaker LockTight, mij geholpen heeft om mij weer toegang te geven toen ik mijzelf per ongeluk buitengesloten had. Hij heeft de moeite genomen om mij zsm te helpen, met vooraf duidelijke afspraken over de kosten. Zonder verdere schade aan slot en deur is de toegang naar de woning weer mogelijk! Daarnaast goed advies over een aanpassing die ik zou kunnen doen om herhaling te voorkomen. Ik kan deze slotenmaker voor 100% aanbevelen! Hij heeft ook tot volle tevredenheid een tweetal sloten vervangen, geadviseerd over het politie keurmerk veilig wonen, aanpassingen hiertoe gerealiseerd en de aanvraag verzorgd. Prettige wijze van communiceren, adviseren en uitvoeren. Zeer aan te bevelen!!

  Lees meer

  Ruben De Wit 19 weken geleden

  Slotenmaker LockTight is een hele fijne partij om het werk door uit te laten voeren. Ik heb met Rick meerdere malen contact gehad over meerdere sloten en hij was altijd snel met de juiste oplossingen vinden. Aanrader!

  Carola Borgstein 24 weken geleden

  Zeer goede en snelle services

  Pascal Greuter 25 weken geleden

  Snelle en kwalitatief hoogwaardige slotenmaker

  Goffe-jan Mellema 25 weken geleden

  Frank Blom 25 weken geleden

  Erg tevreden over de snelle hulp en zeer vriendelijk personeel

  Tim van Werkhoven 25 weken geleden

  Rick heeft ons huis beveiligd volgens de PKVW-norm, waaronder driepuntsluitingen en bijbehorend beslag op twee bestaande deuren en anti-inbraakbalken bij de schuifpui. Hij is flexibel, duidelijk en snel in communicatie, denkt met je mee, en heeft ook uitmuntende nazorg geleverd. Ons huis kwam voor subsidie in aanmerking, maar er waren wat onduidelijkheden bij de aanvraag en ook daar heeft Rick ons erg bij geholpen. Top! We zoeken nu een schilder om alles netjes af te werken, hopelijk levert die ook dezelfde service als Rick :)

  Lees meer

  Stefan Miltenburg 25 weken geleden

  'S morgens gebeld vanwege een defect aan een voordeurslot (mogelijk poging inbraak), vriendelijk en kundig te woord gestaan, prijsindicatie genoemd. Afspraak gemaakt in de middag. Mooi op tijd, netjes te werk gegaan, cilinder verwijderd en nieuwe geplaatst. Betaling per pin en prijs zoals vooraf afgesproken. Aanrader!

  Lees meer

  Jan van Zeijts 25 weken geleden

  Voor twee opdrachten contact gehad met Rick. Hij is snel en helder in de communicatie, geeft vooraf een duidelijke & eerlijke prijsopgave en goede service staat bij hem hoog in het vaandel. Echt een aanrader.