Slotenmaker Houten

Op zoek naar een slotenmaker in Houten of omgeving? Dan bent u bij LockTight aan het goede adres. Wij zorgen regelmatig voor nieuw hang- en sluitwerk, inbraakpreventie en schadeherstel in Houten. Dringend een slotenmaker nodig? Wij zijn 24/7 bereikbaar in Houten en omgeving. Belt u ons? Dan geeft de monteur direct door binnen hoeveel minuten hij bij u is.

Slotenmaker Houten Voorkom Inbraak

Nieuwe sloten - Slotenmaker Houten

Ook sloten moeten van tijd tot tijd worden vervangen. Misschien werken ze niet meer naar behoren, zijn ze oud en versleten of wellicht heeft u een beter systeem gezien waarmee u uw woning wilt beveiligen. U kunt bij onze slotenmaker in de buurt Houten terecht voor elk sluitsysteem op de markt. Of het nu gaat om kerntrekbeveiliging waarbij wij een anti-kerntrekcilinder plaatsen, een meerpuntsbeveiliging waarbij deuren of ramen op verschillende plaatsen afgesloten kunnen worden of elektronische beveiliging: wij kunnen u adviseren en de klus in no time klaren.

Lees meer over het vervangen van sloten

Inbraakschade herstel

Slachtoffer geworden van een inbraak en is er schade ontstaan? Zaak voor ons om na een inbraak de geforceerde deur of het raam weer goed af te sluiten, zodat u met een gerust hart de nacht in kunt. Na de spoedafsluiting ontvangt u van ons een prijsopgave om de schade compleet te herstellen. Zo behoort houtreparatie bijvoorbeeld ook tot onze services. Inbraakschades worden in de meeste gevallen vergoed door de verzekering.

Lees meer over inbraakschade herstel

Hang- en sluitwerk van slotenmaker Houten

Kerntrekbeveiliging Houten

Inbrekers gebruiken vaak een inbraakmethode die kerntrekken wordt genoemd. De cilinder wordt hierbij uitgeboord en uit het slot getrokken. Cilinders met een anti-kerntrekbeveiliging drukken het gevaar van inbraak in Houten de kop in.

Lees meer over kerntrekbeveiliging

Meerpuntsbeveiliging

Een meerpuntsslot sluit uw deur op meerdere punten, waardoor het voor een inbreker een hele klus wordt om binnen te komen. De aanwezigheid van een dergelijk slot, schrikt de meeste inbrekers al af.

Lees meer over meerpuntsbeveiliging

Slot met SKG keurmerk

Alle sloten van Slotenmaker Locktight hebben het SKG-keurmerk. Het SKG-keurmerk is een van de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Wilt u graag een PKVW-certificaat behalen? Dan dient uw huis te voldoen aan de gestelde eisen. Een erkend preventieadviseur controleert deze eisen. Hij is werkzaam voor een PKVW erkend bedrijf, ofwel een bedrijf dat in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, zoals LockTight.

SKG- keurmerk slotenmaker Houten Slotenmaker Houten Met Politiekeurmerk

 

Lees meer over het PKVW-certificaat

Elektronische sloten voor bedrijven

Niet alleen de particulieren in Houten kunnen onze slotenmaker inschakelen. Sterker nog, LockTight plaatst elektronische beveiliging en heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van elektronische sloten voor bedrijven. Om uw bedrijf zo goed mogelijk te beveiligen, kunt u gebruik maken van diverse nieuwe sloten. Zo kunnen wij elektronische sloten met badge opener plaatsen, maar ook sloten met een codeslot of kaartlezer. Op deze manier houdt u ongenode gasten buiten de deur. Bovendien kunt u zowel online als offline de rechten van de badge en kaarten aanpassen. Het is voordelig aan een codeslot, dat u de code tussentijds kunt aanpassen om de beveiliging continu up-to-date te houden.

Onze specialisten inschakelen?

Heeft u onze slotenmaker in Houten nodig voor een spoedgeval? Wilt u uw deuren voorzien van nieuwe sloten of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder aan een veiliger huis en een veiligere leefomgeving.

LockTight

Slotenmaker Houten

Slotenmaker LockTight, uit Nieuwegein is opgericht in 2004. Wij openen, vervangen en plaatsen sloten bij particulieren Houten. Wij staan bekend om ons persoonlijke benadering.

Lees meer over Slotenmaker LockTight

Op zoek naar een slotenmaker in Houten?

Laat u gratis adviseren door een professional

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak