Slotenmaker Houten

Slotenmaker Houten

Op zoek naar een slotenmaker in Houten of omgeving? Dan bent u bij Slotenmaker LockTight aan het goede adres. Wij zorgen regelmatig voor nieuw hang- en sluitwerk, inbraakpreventie en schadeherstel in Houten. Dringend een slotenmaker nodig? Omdat u voor een dichte deur staat bijvoorbeeld. Wij zijn 24/7 bereikbaar in Houten en omgeving . Belt u ons? Dan geeft de monteur direct door binnen hoeveel minuten hij bij u is.

Sleutel verloren Houten

Bent u uw sleutel verloren of is hij afgebroken in het slot en staat u voor een dichte deur? Paniek! En dan volgt meteen de volgende vraag: is uw huis nog wel veilig? Slotenmaker LockTight biedt een snelle en passende oplossing. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om u uit de brand te helpen. Met onze kennis en het juiste gereedschap staat u binnen een mum van tijd weer binnen, zonder waarneembare schade aan de deur.

Nieuwe sloten Houten

Ook sloten moeten van tijd tot tijd worden vervangen. Misschien werken ze niet meer naar behoren, zijn ze oud en versleten of wellicht heeft u een beter systeem gezien waarmee u uw woning wilt beveiligen. U kunt bij ons terecht voor elk sluitsysteem op de markt. Of het nu gaat om kerntrekbeveiliging, waarbij wij een anti-kerntrekcilinder plaatsen, meerpuntsbeveiliging waarbij deuren of ramen op verschillende plaatsen afgesloten kunnen worden, of elektronische beveiliging : wij kunnen u adviseren en de klus in no time klaren.

Lees meer over het vervangen van sloten

Inbraakpreventie Houten

Of u nu in Houten Noord West, Oudedorp, Oorden, Hoven, Gaarden, Erven of een andere wijk in Houten woont: inbrekers kijken niet naar hoe je woont, maar hoe makkelijk ze binnen kunnen komen. Een inbraak behoort tot de High Impact Crimes en vaak is de emotionele schade groter dat de materiële schade. Met een goed slot van Slotenmaker LockTight, kunt u er met een gerust hart een paar dagen tussenuit. Inbrekers zijn geen vrienden van hang-en sluitwerk dat is goedgekeurd door het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Inbraakschade herstel

Slachtoffer geworden van een inbraak en is er schade ontstaan? Zaak voor ons om na een inbraak de geforceerde deur of het raam weer goed af te sluiten, zodat u met een gerust hart de nacht in kunt. Na de spoedafsluiting ontvangt u van ons een prijsopgave om de schade compleet te herstellen. Zo behoort houtreparatie bijvoorbeeld ook tot onze services. Inbraakschades worden in de meeste gevallen vergoed door de verzekering.

Lees meer over inbraakschade herstel

Hang- en sluitwerk Houten

Kerntrek beveiliging

Inbrekers gebruiken vaak een inbraakmethode die kerntrekken wordt genoemd. De cilinder wordt hierbij uitgeboord en er uit getrokken. Cilinders met een anti-kerntrek beveiliging drukt u dat gevaar de kop in.

Lees meer over kerntrek beveiliging

Meerpuntsbeveiliging

Een meerpuntsslot sluit uw deur op meerdere punten, waardoor het voor een inbreker een hele klus wordt om binnen te komen. De aanwezigheid van een dergelijk slot, schikt de meeste inbrekers al af.

Lees meer over meerpuntsbeveiliging

Slot met SKG keurmerk

Alle sloten van Slotenmaker Locktight hebben het SKG keurmerk. Één van de eisen van het PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Wilt u graag een PKVW-certificaat behalen dan dient uw huis te voldoen aan de gestelde eisen. Dit kunt u door een erkend preventieadviseur laten controleren. De preventieadviseur is werkzaam voor een PKVW erkend bedrijf, ofwel een bedrijf dat in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, zoals Slotenmaker LockTight.

Lees meer over het PKVW-certificaat

Op zoek naar een slotenmaker in Houten?

Laat u gratis adviseren door een professional

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak