7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Slotenmaker Houten

Op zoek naar een slotenmaker in Houten of omgeving? Slotenmaker LockTight zit in Nieuwegein, maar we zijn regelmatig in Houten te vinden voor nieuw hang- en sluitwerk, inbraakpreventie en schadeherstel. Dringend een slotenmaker nodig? Als u ons belt hoort u direct van de monteur binnen hoeveel minuten hij bij u is. Een prijsopgave krijgt u vooraf.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
151 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  Nieuwe sloten

  Sloten moeten goed onderhouden worden en vervangen worden als ze niet meer voldoen. Misschien werken ze niet meer naar behoren, zijn ze oud en versleten of wellicht heeft u een beter systeem gezien waarmee u uw woning wilt beveiligen. U kunt bij onze slotenmaker in de buurt van Houten terecht voor elk sluitsysteem op de markt. Of het nu gaat om kerntrekbeveiliging waarbij wij een anti-kerntrekcilinder plaatsen, een meerpuntsbeveiliging waarbij deuren of ramen op verschillende plaatsen afgesloten kunnen worden of slimme elektrische sloten: wij adviseren u en klaren de klus in no time.

  Meer over het vervangen van sloten

  Inbraakschade herstel

  Slachtoffer geworden van een inbraak en is er schade ontstaan? Zaak voor ons om na een inbraak de geforceerde deur of het raam weer goed af te sluiten, zodat u met een gerust hart de nacht in kunt. Na de spoedafsluiting ontvangt u van ons een prijsopgave om de schade te herstellen. Inbraakschades worden in de meeste gevallen vergoed door de verzekering. En wilt u na een inbraak nieuwe sloten laten plaatsen om u weer veilig te voelen? Ook dat verzorgen wij als slotenmaker graag bij u in Houten.

  Lees meer over inbraakschade herstel

  Sloten met meerpuntsbeveiliging

  Sloten met meerpuntsbeveiliging zijn zeer veilig. Een meerpuntssluiting sluit uw deur op meerdere punten. Voor u is dit slechts één eenvoudig handeling, maar voor een inbreker is het met een meerpuntssluiting een hele klus om binnen te komen. De aanwezigheid van een dergelijk slot, schrikt de meeste inbrekers al af.

  Sloten met SKG-keurmerk

  Alle sloten van Slotenmaker LockTight hebben het SKG-keurmerk. Het SKG-keurmerk is een van de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een PKVW-certificaat (Politiekeurmerk Veilig Wonen). Wilt u graag een PKVW-certificaat behalen? Dan dient uw huis te voldoen aan de gestelde eisen. Een erkend preventieadviseur controleert deze eisen. Hij is werkzaam voor een PKVW-erkend bedrijf, ofwel een bedrijf dat in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, zoals LockTight.

  Beste-PKVW-Bedrijf-zonder-Personeel-2022-scaled

  Elektronische sloten voor bedrijven

  Niet alleen particulieren in Houten kunnen onze slotenmaker inschakelen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van elektronische toegangsoplossingen voor bedrijven. Om uw bedrijf zo goed mogelijk te beveiligen, kunt u gebruik maken van diverse nieuwe sloten. Zo kunnen wij elektronische sloten met paslezer plaatsen, maar ook sloten met een codeslot of taglezer. Op deze manier houdt u ongenode gasten buiten de deur.

  Onze specialisten inschakelen?

  Heeft u onze slotenmaker in Houten nodig voor een spoedgeval? Wilt u uw deuren voorzien van nieuwe sloten of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag om uw huis veiliger te maken.

  Contact
  Slotenmaker-Houten