Slotenmaker Lopik

Locktight slotenmaker

Een slotenmaker in Lopik nodig? Dan bent u bij LockTight aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor het vervangen van uw hang- en sluitwerk, voor inbraakpreventie en -schadeherstel én voor spoedgevallen. Hiervoor zijn wij 24/7 bereikbaar. Sleutels verloren of afgebroken in uw slot? Geen zorgen, LockTight is onderweg!

Sleutel verloren? Slotenmaker in Lopik!

Dus u staat voor een dichte deur en kan met geen enkele mogelijkheid meer naar binnen? Geen reservesleutel of een onbruikbaar slot, omdat de sleutel is afgebroken. Wat nu? Slotenmaker LockTight bellen! Wij bieden altijd een snelle en passende oplossing. Zodra u belt, stappen wij in de auto om u uit de brand te helpen. Dit lukt in de meeste gevallen binnen 30 minuten, mits zich geen uitzonderlijke situaties in het verkeer voordoen.

sleutel-gebroken

Nieuwe sloten Lopik

Zit de deur goed op slot? Mooi, dan kan de familie met een rustig gevoel gaan slapen. Maar wat als het slot niet meer naar behoren functioneert, stuk is of ontzet door een inbraakpoging? Bent u opzoek naar een slotenmaker in Lopik? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Alle sloten die wij aanbieden zijn gecertificeerd met het SKG keurmerk. Hiermee komt u in aanmerking voor het Politiekeurmerk veilig wonen (PKVW). Als uw huis is gecertificeerd met het PKVW keurmerk, verkleint u de kans op een geslaagde inbraak met 90%. Een kunt bij ons ook terecht voor diverse elektronische beveiligingssystemen.

Slotenmaker Lopik Met Politiekeurmerk

Inbraakpreventie Lopik

Of u nu in Lopik-Dorp, Graaf, Lopikerkapel, Uitweg, Jarsveld, Wielsekade of een andere wijk van Lopik woont: inbrekers komen overal. Het gaat er niet om hoe u woont, maar hoe gemakkelijk ze binnen kunnen komen. De juiste sloten schrikken ongewenste bezoekers vaak al af. Bovendien komt u met onze sloten, met het SKG keurmerk, in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen: nog een reden voor inbrekers om een deurtje verder te gaan! Woont u niet in Lopik maar in een omliggend dorp zoals Maarssen? Ook dan helpen wij u graag!

skg-keurmerk

Hang en sluitwerk

Kerntrekbeveiliging

Inbrekers gebruiken vaak een inbraakmethode die kerntrekken wordt genoemd. Hierbij wordt de cilinder in het slot uitgeboord en eruit getrokken. Met een anti-kerntrek cilinder drukt u dit gevaar de kop in. Momenteel is dit soort beveiliging een eis van het Politiekeurmerk Veilig Wonen voor nieuwbouwprojecten.

Meerpuntsbeveiliging

Een meerpuntssluiting sluit uw deur op meerdere punten, waardoor het voor een inbreker een hele klus wordt om binnen te komen. Alleen al de aanwezigheid van een dergelijk slot schrikt veel inbrekers direct af omdat het teveel tijd kost om binnen te komen. Het plaatsen van goed werkende meerpuntsbeveiliging vraagt de nodige kennis. Slotenmaker LockTight helpt u graag verder.

LockTight

Slotenmaker LockTight Lopik

Voor particulieren werken wij in Lopik. Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies.

Lees meer over Slotenmaker LockTight

Bent u op zoek naar een Slotenmaker in Lopik?

Laat u gratis adviseren door een professional

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak