7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Slotenmaker Lopik

Een slotenmaker in Lopik nodig? Bij LockTight kunt u terecht voor het vervangen van al uw hang- en sluitwerk, inbraakpreventie en -schadeherstel én voor spoedgevallen. Hiervoor zijn wij 7 dag per week bereikbaar. Sleutels verloren of afgebroken in uw slot? Geen zorgen, wij zijn onderweg!

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
149 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  Sleutel verloren? Slotenmaker in Lopik!

  Staat u voor een dichte deur en kunt u met geen enkele mogelijkheid meer naar binnen? Geen reservesleutel of een onbruikbaar slot, omdat de sleutel is afgebroken. Wat nu? Slotenmaker LockTight bellen! Wij bieden altijd een snelle en passende oplossing. Een prijsopgave krijgt u vooraf.

  Inbraakbeveiliging overzicht

  Nieuwe sloten Lopik

  Zitten alle deuren goed op slot? Dan kunt u met een rustig gevoel gaan slapen. Maar wat als het slot niet meer naar behoren functioneert, stuk is, of ontzet door een inbraakpoging? Bent u om een van deze redenen op zoek naar een slotenmaker in Lopik? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Alle sloten die wij aanbieden zijn gecertificeerd met het SKG-keurmerk. Hiermee komt u in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Als uw huis is gecertificeerd met het PKVW-keurmerk, verkleint u de kans op een geslaagde inbraak met 80%. Interesse in een elektronisch beveiligingssysteem? Ook die kunnen we voor u installeren.

  Inbraakpreventie Lopik

  Of u nu in Lopik zelf of in Cabauw of Graaf woont: inbrekers komen overal. Het gaat er niet om hoe u woont, maar hoe gemakkelijk ze binnen kunnen komen. De juiste sloten schrikken deze ongewenste bezoekers vaak al af. Bovendien komt u met onze sloten, met het SKG-keurmerk, in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen: nog een reden voor inbrekers om een deurtje verder te gaan. Woont u niet in Lopik maar in een omliggend dorp? Ook dan helpen wij u graag.

  Hang- en sluitwerk Lopik

  Er zijn verschillende sluitsystemen verkrijgbaar waarmee u uw woning kunt beveiligen tegen ongewenste bezoekers, zoals elektrische sloten en meerpuntssloten.

  Elektrische sloten
  Bij uw woning of pand in Lopik kan onze slotenmaker onder andere elektrische sloten installeren. Hiermee kunt u zowel online als offline de toegang tot uw woning of pand beheren. Zo weet u zeker dat er geen ongewenste bezoekers binnenkomen.

  Meerpuntssluiting
  Een meerpuntssluiting sluit uw deur op meerdere punten, waardoor het voor een inbreker een hele klus wordt om binnen te komen. Alleen al de aanwezigheid van een dergelijk slot schrikt veel inbrekers direct af, omdat het te veel tijd kost om het open te breken. Het plaatsen van goed werkende meerpuntssluitingen vraagt de nodige kennis. Wij helpen u graag verder.

  LockTight helpt bij sleutels kwijt

  Slotenmaker in Lopik nodig?

  Slotenmaker LockTight is een ervaren slotenmaker die al sinds 2004 werkzaam is in Lopik, voor zowel particulieren als bedrijven. Bij vragen of interesse in onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen!

  Contact