7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Referenties

Dit zeggen onze klanten

Sinds onze start in 2004 hebben we voor talloze bedrijven en particulieren hang- en sluitwerk mogen verzorgen. We vinden het altijd fijn als onze klanten ons laten weten wat ze van onze diensten vonden. Zo kunnen wij onszelf niet alleen blijven verbeteren, maar kunt u ook zien hoe anderen ons beoordelen. Bekijk het hieronder!

Logo Google
4.9
152 Beoordelingen

Robbert Mink 3 weken geleden

Goed geholpen door Rick! In eerste instantie was hij niet telefonisch bereikbaar, kreeg hier netjes een berichtje over. Uiteindelijk heeft hij mij telefonisch verder kunnen helpen, zodat ik zelf de gebroken sleutel uit het slot kon halen. Erg hulpvaardig en oplossingsgericht!

Sjors van Heel 5 weken geleden

Volgens afspraak, alles snel geregeld en een nette prijs!

Ewoud B 5 weken geleden

Uitstekend geholpen door Rick. Slot wilde niet meer open, Rick heeft het met minimale schade gerepareerd. Aanrader!

Ad Rebel 8 weken geleden

Ik ben zeer te spreken over de vakkundige wijze waarop Rick Baan, slotenmaker LockTight, mij geholpen heeft om mij weer toegang te geven toen ik mijzelf per ongeluk buitengesloten had. Hij heeft de moeite genomen om mij zsm te helpen, met vooraf duidelijke afspraken over de kosten. Zonder verdere schade aan slot en deur is de toegang naar de woning weer mogelijk! Daarnaast goed advies over een aanpassing die ik zou kunnen doen om herhaling te voorkomen. Ik kan deze slotenmaker voor 100% aanbevelen! Hij heeft ook tot volle tevredenheid een tweetal sloten vervangen, geadviseerd over het politie keurmerk veilig wonen, aanpassingen hiertoe gerealiseerd en de aanvraag verzorgd. Prettige wijze van communiceren, adviseren en uitvoeren. Zeer aan te bevelen!!

Lees meer

Ruben De Wit 19 weken geleden

Slotenmaker LockTight is een hele fijne partij om het werk door uit te laten voeren. Ik heb met Rick meerdere malen contact gehad over meerdere sloten en hij was altijd snel met de juiste oplossingen vinden. Aanrader!

Carola Borgstein 24 weken geleden

Zeer goede en snelle services

Pascal Greuter 25 weken geleden

Snelle en kwalitatief hoogwaardige slotenmaker

Goffe-jan Mellema 25 weken geleden

Frank Blom 25 weken geleden

Erg tevreden over de snelle hulp en zeer vriendelijk personeel

Tim van Werkhoven 25 weken geleden

Rick heeft ons huis beveiligd volgens de PKVW-norm, waaronder driepuntsluitingen en bijbehorend beslag op twee bestaande deuren en anti-inbraakbalken bij de schuifpui. Hij is flexibel, duidelijk en snel in communicatie, denkt met je mee, en heeft ook uitmuntende nazorg geleverd. Ons huis kwam voor subsidie in aanmerking, maar er waren wat onduidelijkheden bij de aanvraag en ook daar heeft Rick ons erg bij geholpen. Top! We zoeken nu een schilder om alles netjes af te werken, hopelijk levert die ook dezelfde service als Rick :)

Lees meer

Stefan Miltenburg 25 weken geleden

'S morgens gebeld vanwege een defect aan een voordeurslot (mogelijk poging inbraak), vriendelijk en kundig te woord gestaan, prijsindicatie genoemd. Afspraak gemaakt in de middag. Mooi op tijd, netjes te werk gegaan, cilinder verwijderd en nieuwe geplaatst. Betaling per pin en prijs zoals vooraf afgesproken. Aanrader!

Lees meer

Jan van Zeijts 25 weken geleden

Voor twee opdrachten contact gehad met Rick. Hij is snel en helder in de communicatie, geeft vooraf een duidelijke & eerlijke prijsopgave en goede service staat bij hem hoog in het vaandel. Echt een aanrader.

Remco Brink 25 weken geleden

Binnen no-time had Rick een kapot slot vervangen. Heldere communicatie over wat er gedaan moest worden en super snelle service.

Dyon Verkruijssen 25 weken geleden

Wat een goede ervaring bij LockTight. Het moest er ooit eens van komen dat ik mijzelf buitensloot met de sleutel nog aan de andere kant van de deur. Binnen het uur was Rick aanwezig en heeft hij mij geholpen om weer binnen te komen. Rick is betrouwbaar en kundig in zijn vak. En was transparant aan de telefoon over bijvoorbeeld de geldende tarieven, afhankelijk hoe hij het zou aantreffen. De prijs die hij vroeg is niet goedkoop, maar wel marktconform. Zit je dus ooit eens met een accuut slotenprobleem, bel LockTight dan op voor een snelle en goede dienstverlening!

Lees meer