Slotenmaker in IJsselstein

Slotenmaker IJsselstein

Op zoek naar een slotenmaker in IJsselstein? Dan bent u bij Slotenmaker LockTight aan het juiste adres. Wij staan in IJsselstein en omgeving bekend als de beste op het gebied van hang-en sluitwerk.We komen vrijblijvend langs om de situatie te bekijken en bieden advies op maat. Noodgeval? Omdat u buitengesloten bent bijvoorbeeld. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor noodgevallen in IJsselstein en omgeving. De monteur vertelt u tijdens het telefoongesprek binnen hoeveel minuten hij exact bij u is.

Sleutel verloren IJsselstein

Bent u uw sleutels verloren of is uw sleutel in het slot afgebroken en staat u voor een dichte deur? Wij van Slotenmaker LockTight IJsselstein staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar. Met de juiste kennis en het beste gereedschap staat u binnen een mum van tijd weer binnen... en dat zonder waarneembare schade!

Nieuwe sloten IJsselstein

Geen spoed, maar wel uw sloten vervangen? Omdat ze beschadigd zijn of toe aan vervanging of omdat u een ander systeem voor uw sloten wilt. Ook dat kan bij LockTight. Alle sloten die wij aanbieden zijn voorzien van het SKG keurmerk. Er zijn verschillende systemen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor kerntrekbeveiliging, waarbij wij een anti-kerntrekcilinder plaatsen, of voor meerpuntsbeveiliging. Met dit systeem kunt u deuren en ramen op meerdere plekken afsluiten. Neem voor advies op maat contact op. Wij helpen u graag op weg.

slotenmaker-locktight IJsselstein

Inbraakpreventie IJsselstein

Nieuwpoort, Groenvliet, Kasteelkwartier, Europakwartier, Hazenveld en Overwaard: in welke wijk van IJsselstein u ook woont, inbrekers komen overal. Met de inbraakpreventie van Slotenmaker LockTight houdt u ongewenste bezoekers buiten de deur. Dit doen wij door alleen gebruik te maken van betrouwbare en geteste SKG producten. Dit is een onafhankelijke certificatie organisatie die sloten keurt tegen inbraak. Om in aanmerking te komen voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen, dienen alle sloten een SKG-certificaat te hebben. Kijk hier voor meer over onze inbraakpreventie en tips tegen inbrekers. Ook in omliggende dorpen zoals Lopik helpen we u graag verder!

Hang- en sluitwerk IJsselstein

Om in aanmerking te komen voor het Politiekeurmerk veilig wonen dienen al u sloten te zijn gecertificeerd met het SKG keurmerk. Wanneer uw huis voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen verlaagd u de kans op een geslaagde inbraak met 90%. Slotenmaker LockTight is een ervaren slotenmaker die al meer als 10 jaar werkzaam is in IJsselstein en omgeving.

Slotenmaker Ijsselstein Met Politiekeurmerk

Kerntrekbeveiliging

Een cilinder met een kerntrekbeveiliging voorkomt dat een inbreker een schroef in de cilinder kan schroeven om deze vervolgens samen met de kern uit het slot te trekken. Een kerntrek cilinder moet een trekkracht van 15 Kn kunnen weerstaan.

Meerpuntsbeveiliging

Deuren worden door middel van een meerpuntssluiting op ten minste 3 plekken beveiligd in plaats van 1. Hiermee vergrendelt u de deur optimaal in 1 handeling.

LockTight

Slotenmaker LockTight IJsselstein

Voor particulieren werken wij in IJsselstein. Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies.

Lees meer over Slotenmaker LockTight

Bent u op zoek naar een Slotenmaker in IJsselstein?

Laat u vrijblijvend adviseren door een professional

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak