7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Slotenmaker IJsselstein

Op zoek naar een slotenmaker in IJsselstein? Slotenmaker LockTight staat in IJsselstein en omgeving bekend als de beste op het gebied van hang- en sluitwerk. We komen vrijblijvend langs om de situatie te bekijken en bieden advies op maat. Heeft u een noodgeval zoals buitensluiting of insluiting? Wij zijn in IJsselstein en omgeving 7 dagen per week bereikbaar voor noodgevallen. De monteur vertelt u tijdens het telefoongesprek binnen hoeveel minuten hij bij u is. Een prijsopgave krijgt u vooraf.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
148 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  Sleutel verloren IJsselstein

  Bent u uw sleutels verloren of is uw sleutel afgebroken in het slot en staat u daardoor voor een dichte deur? Onze slotenmaker staat 7 dagen per week voor u klaar, ook in IJsselstein. Met de juiste kennis en het beste gereedschap zorgen we ervoor dat u binnen een mum van tijd weer binnen staat, en dat zonder waarneembare schade!

  Nieuwe sloten IJsselstein

  Geen spoed, maar wel uw sloten vervangen, bijvoorbeeld omdat ze beschadigd zijn of aan vervanging toe zijn? Ook dat kan bij LockTight. Alle sloten die wij plaatsen zijn voorzien van het SKG-keurmerk. Er zijn verschillende systemen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor elektrische sloten of meerpuntsbeveiliging. Met dit systeem kunt u deuren en ramen op meerdere plekken afsluiten. Neem voor advies op maat contact op. Wij helpen u graag op weg.

  Inbraakpreventie IJsselstein

  Nieuwpoort, Groenvliet, Kasteelkwartier of IJsselveld: in welke wijk van IJsselstein u ook woont, inbrekers komen overal. Met de inbraakpreventie van Slotenmaker LockTight houdt u ongewenste bezoekers buiten de deur. Als uw huis voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen verlaagt u de kans op een geslaagde inbraak met 80%. Om voor dit keurmerk in aanmerking te komen dienen al uw sloten te gecertificeerd zijn met het SKG-keurmerk. Een kwalitatief hoogstaand slot dat een aantal minuten sterk genoeg is om bestand te zijn tegen inbraak komt in aanmerking voor een SKG-certificaat. Reden voor ons om alleen gebruik te maken van sloten met dit certificaat, want veiligheid staat altijd voorop.

  Sloten vervangen particulier

  Hang- en sluitwerk IJsselstein

  Er zijn verschillende sluitsystemen verkrijgbaar, die uw woning elk op een andere manier beschermen tegen inbrekers en ander ongewenst bezoek. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kerntrekbeveiliging en meerpuntsbeveiliging.

  Elektrische sloten
  Onze slotenmaker kan onder andere elektrische sloten bij uw woning of pand in IJsselstein installeren. Hiermee kunt u zowel online als offline de toegang tot uw woning of pand beheren. Zo weet u zeker dat er niemand binnen komt die er niet hoort.

  Meerpuntssluiting
  Deuren met een meerpuntssluiting gaan op ten minste drie plekken op slot in plaats van één. Dat maakt het voor inbrekers een flinke uitdaging om het slot open te breken.

  Slotenmaker in IJsselstein nodig?

  Slotenmaker LockTight is een ervaren slotenmaker die al meer dan 20 jaar werkzaam is in IJsselstein, voor zowel particulieren als bedrijven. Ook in omliggende dorpen zoals Lopik helpen we u graag verder! U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft of gebruik wilt maken van onze diensten.

  Contact
  Assistentie bij ontruiming