7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven
Sluitsystemen Onderhoud en reparatie Ontruimingen

Zakelijk

Onderhoud, reparatie en VVE's

Als het op de beveiliging van uw bedrijf of organisatie aankomt is het belangrijk de benodigde aandacht aan onderhoud te schenken. Slotenmaker LockTight komt graag bij u langs om uw hang- en sluitwerk te controleren of de beveiliging van uw gebouw onder de loep te nemen. Er zijn klanten die één of twee keer per jaar een beroep op ons doen, zodat de sloten altijd naar behoren functioneren en de beveiliging gewaarborgd blijft. Noodzakelijke reparaties voeren we ter plaatse vlot en doeltreffend uit en wij geven u graag advies over de staat van uw hang- en sluitwerk.

Onderhoud en reparatie zakelijk

7 dagen in de week bereikbaar

Erkend Politiekeurmerk

Maatwerk voor bedrijven

Onderhoud LockTight

Uw sloten in goede conditie

Onderhoud

Waar een auto een waarschuwingslampje geeft als er onderhoud nodig is, is dit aan hang- en sluitwerk niet altijd te zien. Het is aan te raden om uw hang- en sluitwerk minimaal twee keer per jaar te laten onderhouden. Die onderhoudswerkzaamheden hoeven niet altijd ingrijpend te zijn. Zaken als het aandraaien van schroefjes, het schoonmaken van een mechanisme en smeermiddel aanbrengen zijn soms al genoeg. Dit zijn kleine dingen, maar ze zijn wel nodig. Na een onderhoudsbeurt van LockTight weet u zeker dat uw sloten voorlopig weer even meegaan.

Snel en doeltreffend

Reparatie

Als we bij uw bedrijf langskomen om het hang- en sluitwerk te controleren en onderhouden constateren we mogelijk dat er reparaties nodig zijn. Bijvoorbeeld doordat een slot deels of helemaal niet meer werkt. Die reparaties voeren we ter plekke snel en doeltreffend uit, zodat de veiligheid zo snel mogelijk weer gewaarborgd is. Als u interesse heeft in onze onderhouds- en reparatieservice kunt u altijd contact met ons opnemen.

Reparatie
Automatische deur

Hang- en sluitwerk in goede conditie

Onderhoud en reparatie voor VvE's

In appartementengebouwen is de VvE verantwoordelijk voor het hang- en sluitwerk. Bewoners en bezoekers maken er intensief gebruik van, waardoor sloten gemiddeld sneller kunnen slijten. Het is daarom belangrijk dat ze goed worden onderhouden. Dit voorkomt dat er sloten kapotgaan en vervangen moeten worden. Wij komen graag periodiek langs bij uw appartementencomplex om het benodigde onderhoud en eventuele reparaties te verrichten, zodat het hang- en sluitwerk zo lang mogelijk meegaat. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te plannen.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
151 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  Sjors van Heel 1 week geleden

  Volgens afspraak, alles snel geregeld en een nette prijs!

  Ewoud B 1 week geleden

  Uitstekend geholpen door Rick. Slot wilde niet meer open, Rick heeft het met minimale schade gerepareerd. Aanrader!

  Ad Rebel 5 weken geleden

  Ik ben zeer te spreken over de vakkundige wijze waarop Rick Baan, slotenmaker LockTight, mij geholpen heeft om mij weer toegang te geven toen ik mijzelf per ongeluk buitengesloten had. Hij heeft de moeite genomen om mij zsm te helpen, met vooraf duidelijke afspraken over de kosten. Zonder verdere schade aan slot en deur is de toegang naar de woning weer mogelijk! Daarnaast goed advies over een aanpassing die ik zou kunnen doen om herhaling te voorkomen. Ik kan deze slotenmaker voor 100% aanbevelen! Hij heeft ook tot volle tevredenheid een tweetal sloten vervangen, geadviseerd over het politie keurmerk veilig wonen, aanpassingen hiertoe gerealiseerd en de aanvraag verzorgd. Prettige wijze van communiceren, adviseren en uitvoeren. Zeer aan te bevelen!!

  Lees meer

  Ruben De Wit 15 weken geleden

  Slotenmaker LockTight is een hele fijne partij om het werk door uit te laten voeren. Ik heb met Rick meerdere malen contact gehad over meerdere sloten en hij was altijd snel met de juiste oplossingen vinden. Aanrader!

  Carola Borgstein 20 weken geleden

  Zeer goede en snelle services

  Pascal Greuter 21 weken geleden

  Snelle en kwalitatief hoogwaardige slotenmaker

  Goffe-jan Mellema 21 weken geleden

  Frank Blom 21 weken geleden

  Erg tevreden over de snelle hulp en zeer vriendelijk personeel

  Tim van Werkhoven 21 weken geleden

  Rick heeft ons huis beveiligd volgens de PKVW-norm, waaronder driepuntsluitingen en bijbehorend beslag op twee bestaande deuren en anti-inbraakbalken bij de schuifpui. Hij is flexibel, duidelijk en snel in communicatie, denkt met je mee, en heeft ook uitmuntende nazorg geleverd. Ons huis kwam voor subsidie in aanmerking, maar er waren wat onduidelijkheden bij de aanvraag en ook daar heeft Rick ons erg bij geholpen. Top! We zoeken nu een schilder om alles netjes af te werken, hopelijk levert die ook dezelfde service als Rick :)

  Lees meer

  Stefan Miltenburg 21 weken geleden

  'S morgens gebeld vanwege een defect aan een voordeurslot (mogelijk poging inbraak), vriendelijk en kundig te woord gestaan, prijsindicatie genoemd. Afspraak gemaakt in de middag. Mooi op tijd, netjes te werk gegaan, cilinder verwijderd en nieuwe geplaatst. Betaling per pin en prijs zoals vooraf afgesproken. Aanrader!

  Lees meer

  Jan van Zeijts 21 weken geleden

  Voor twee opdrachten contact gehad met Rick. Hij is snel en helder in de communicatie, geeft vooraf een duidelijke & eerlijke prijsopgave en goede service staat bij hem hoog in het vaandel. Echt een aanrader.

  Remco Brink 21 weken geleden

  Binnen no-time had Rick een kapot slot vervangen. Heldere communicatie over wat er gedaan moest worden en super snelle service.