7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Wie zijn wij?

Over Slotenmaker LockTight

Iedereen moet zich veilig voelen. Niet alleen thuis, maar ook op het werk. Daar leveren we bij LockTight een belangrijke bijdrage aan. We zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met sloten, hang- en sluitwerk, inbraakpreventie en elektronische toegangsoplossingen. Na onze start in 2004 hebben we ons door de jaren heen opgewerkt tot een bekend en gewaardeerd bedrijf in de regio Utrecht.

We doen alles in eigen beheer en zijn daarom volledig onafhankelijk. Hierdoor heeft u altijd te maken met dezelfde persoon en wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd. Het leveren van kwaliteit gaat wat ons betreft altijd hand in hand met klantvriendelijkheid. Een klus is pas goed als u als klant met een tevreden gevoel kunt terugdenken aan onze samenwerking.

 

Wie zijn wij?

LockTight door de jaren heen

Bekijk wat we sinds onze start in 2004 allemaal hebben meegemaakt.

2024

In samenwerking met onze vaste marketingpartner lanceren we een nieuwe website die perfect bij LockTight past. We zijn klaar voor de toekomst!

2024
2022

Op de Veilig Wonen Dag van het PKVW wint LockTight-eigenaar Rick de grootste prijs van zijn carrière. LockTight is het beste Politiekeurmerk-bedrijf van 2022!

2022
2021

We richten ons op de elektronica binnen ons werk en slaan een brug tussen het timmerwerk en het elektronisch aansturen van sloten. We gaan samenwerkingen aan met installateurs en beveiligingsbedrijven.

2021
2017 Nieuwegein veilig met elkaar

We sluiten ons aan bij het Politiekeurmerk Veilig Wonen om ons te onderscheiden in de markt. Hierdoor mogen we voorlichtingsavonden verzorgen in samenwerking met de gemeente en politie.

2017
2017 Logo Locktight

Tijd voor een nieuwe naam en bijbehorend logo! We heten niet langer LockTight Slotenservice, maar Slotenmaker LockTight.

2017
2010 2010

Tot nu toe maakte eigenaar Rick onze website, maar met de opkomst van online marketing is het noodzakelijk dit uit te besteden aan professionals. Ook vernieuwen we ons logo.

2010
2005

Onze eerste marketingcampagne bij de Gouden Gids ging van start. Vanaf mei 2005 gingen alle remmen los en wisten klanten ons te vinden.

2005
2004 KVK Rick Locktight

Op 21 juni schrijft de 24-jarige Rick LockTight Slotenservice in bij de Kamer van Koophandel en op 1 november 2004 verstuurt hij zijn eerste factuur. Hij begint vanuit het schuurtje naast zijn appartement in Nieuwegein met als doel de hele regio van 24 uursservice te voorzien.

2004
2003 Rick amsterdam

Rick werkt in loondienst in een buitendienstfunctie en krijgt het idee om het roer in eigen handen te nemen. Hij krijgt de kans om in de leer te gaan bij de 2 beste slotenmakers in de regio Amsterdam.

2003

Onze partner

Loxup

Met trots zeggen wij dat we partners zijn van LOXUP, een online platform waar u terecht kunt voor alle ins en outs met betrekking tot de beveiliging van ramen en deuren! Dit initiatief heeft het doel om, samen met alle aangesloten slotenexperts, Nederland veiliger te maken.

LOXUP staat voor kwaliteit, service én betrouwbaarheid! Een betrouwbaar online platform begint met partners die streven naar kwaliteit en transparantie! Wij zijn dan ook met zorg geselecteerd. Zo werken wij met professionele gereedschappen en kwalitatief hang- & sluitwerk en zijn wij ook getraind door specialisten.

Meer weten?
Logo loxup

Slotenmaker LockTight

Politiekeurmerk

De beveiliging van uw huis of bedrijfspand is van groot belang om inbraak te voorkomen. Wij werken uitsluitend met hang- en sluitwerk dat voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Ons materiaal is stevig, duurzaam en van de hoogste kwaliteit.

De kans dat een gelegenheidsinbreker uw woning links laat liggen, is bovendien twee keer zo groot als uw sloten voldoen aan de eisen van het PKVW. Wij zijn erkend preventieadviseur voor het PKVW-certificaat, wat inhoudt dat wij u kunnen helpen om dit certificaat te bemachtigen.

Meer informatie

Slotenmaker LockTight

Voor wie werken we?

We verlenen onze diensten voor zowel bedrijven als particulieren. Voor bedrijven verzorgen we mechanische en digitale sluitplannen en toegangscontrole en voor particulieren zijn we actief op het gebied van inbraakbeveiliging, het vervangen van sloten en we bieden noodservice. Dit houdt in dat u elke dag van de week een beroep op ons kunt doen als u uzelf bijvoorbeeld per ongeluk hebt buitengesloten.

LockTight is gevestigd in Nieuwegein, maar voor particulieren werken we in de hele regio rondom Utrecht, zoals Houten, IJsselstein en Zeist. Voor zakelijke opdrachten kunt u vanuit heel Nederland een beroep op ons doen.

 

Contact opnemen

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
152 Beoordelingen
Rick locktight

    Stuur ons een bericht

    Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar