7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Slotenmaker Zeist

Slotenmaker LockTight is actief in de regio Zeist en omstreken. Dat maakt dat we graag voor u aan de slag gaan – of u nu voor gesloten deur staat of graag een nieuw en veiliger slotensysteem voor uw woning of bedrijfspand wilt. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, dus bij nood kunt u ons altijd bellen. Als u in Zeist woont, is onze slotenmaker vanuit onze vestiging in Nieuwegein vaak binnen een half uur bij u. Een prijsopgave krijgt u vooraf.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
152 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  Sloten vervangen Zeist

  Is uw sleutel afgebroken in het slot? Of wilt u uw sloten vervangen van uw woning in Zeist? Slotenmaker LockTight biedt een snelle en passende oplossing bij u in Zeist. Ook sloten moeten van tijd tot tijd vervangen worden, bijvoorbeeld omdat ze versleten zijn of niet meer naar behoren werken. Met het vervangen van het slot wordt vaak het vervangen van de cilinder bedoeld, zodat oude sleutels niet langer op het slot passen. U kunt ook kiezen voor een compleet nieuw (veiliger) systeem. Dit kan helpen om inbraak te voorkomen.

  Slotenmaker Zeist kan uw woning beter beveiligen

  Naast het vervangen van sloten helpen wij u ook bij inbraakpreventie. Een goed beveiligd huis is belangrijk om inbrekers buiten te houden. Wij denken graag met u mee en komen geheel vrijblijvend bij u langs om u te voorzien van advies op maat. Wij zijn een PKVW-erkend bedrijf. Hierdoor kunnen wij u helpen als u het PKVW-certificaat wilt bemachtigen. Tijdens het bezoek aan uw woning beoordelen we welke maatregelen we moeten nemen om te voldoen aan de eisen voor het certificaat. U ontvangt daarna een geheel vrijblijvende prijsopgave van ons. Met het Politiekeurmerk Veilig Wonen heeft de inbreker langer de tijd nodig om binnen te komen. De kans op een geslaagde inbraak vermindert dan wel tot 80%. Uw woning in Zeist goed beschermen tegen inbraak? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

   

  Sluitplan voor bedrijven in Zeist

  Een sluitplan is een goed doordachte aanpak van het beheren van toegang tot een gebouw of gebouwencomplex. Voor elke opening (kozijnen, deuren, et cetera) bepaalt onze slotenmaker welk soort of type slot het meest geschikt is. Tegenwoordig zijn slimme, elektrische sloten een veelvoorkomende optie. Die kunnen bediend worden met elektrisch device, zoals uw smartphone of met een pas of tag. Tijdens het opstellen van een sluitplan voor bedrijven in Zeist, houdt de slotenmaker rekening met elementen als:

  • Hiërarchie van toegang
  • Hoofdsleutel, sub-mastersleutels en individuele sleutels
  • Re-keying en wijzigingen
  Contact opnemen
  Sloten-vervangen-Zeist-nieuw

  Inbraakschadeherstel Zeist

  Slaat het noodlot toe en is er ingebroken bij u thuis of bij uw bedrijf? Slotenmaker LockTight staat in Zeist en omgeving 7 dagen per week voor u klaar. Een inbraak beschadigt het veiligheidsgevoel in uw eigen vertrouwde omgeving. Om de veiligheid zo snel mogelijk terug te brengen verzorgen wij inbraakschadeherstel bij u in Zeist. Wij zijn een volledig onafhankelijk bedrijf en hanteren korte communicatielijnen. Door gebruik te maken van één aanspreekpunt is onze werkwijze duidelijk, efficiënt en betrouwbaar.