7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven
Noodservice Sloten vervangen Inbraakbeveiliging

Particulier

Sloten vervangen

De sloten van uw woning laten vervangen? Laat dat maar aan LockTight over! Al sinds 2004 houden wij ons dagelijks bezig met alles dat te maken heeft met hang- en sluitwerk, inbraakpreventie en elektronische toegangsoplossingen. Dat doen we geheel in eigen beheer. U kunt in diverse situaties een beroep op ons doen.

Soms is er spoed bij het vervangen van uw sloten, bijvoorbeeld omdat er is ingebroken of omdat uw sleutel is afgebroken in het slot. Voor dit soort gevallen kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen. Wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe. Ook als u veiligere sloten wilt laten plaatsen of over wilt stappen naar slimme elektrische sloten staan we voor u klaar.

Contact opnemen
Sloten vervangen particulier

7 dagen in de week bereikbaar

Erkend Politiekeurmerk

Maatwerk voor bedrijven

Cilinder-, elektrisch of meerpuntssluiting

Soorten sloten

Voor elke situatie is er een passend slot. We brengen uw situatie en wensen dan ook eerst in kaart, waarna we u van passend advies voorzien. Samen bepalen we vervolgens welke sloten we gaan plaatsen. Dit kunnen cilindersloten zijn, maar ook meerpuntssluitingen of elektrische sloten.

Een cilinderslot is het traditionele slot dat we allemaal kennen en dat voor iedereen vertrouwd is. Een meerpuntssluiting biedt extra beveiliging, omdat het een deur of raam niet op één, maar op meerdere punten tegelijk afsluit. Deze sloten kunnen inbrekers flink afschrikken. Wilt u moderniseren? Kies dan voor slimme elektrische sloten. U opent uw deuren dan voortaan met uw smartphone, tag of een RFID-kaart. Welke sloten u ook kiest, al onze producten zijn van hoge kwaliteit en bevorderen de veiligheid van uw woning.

Vrijblijvend advies
Rick van LockTight vervangt sloten

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
148 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  Ruben De Wit 6 weken geleden

  Slotenmaker LockTight is een hele fijne partij om het werk door uit te laten voeren. Ik heb met Rick meerdere malen contact gehad over meerdere sloten en hij was altijd snel met de juiste oplossingen vinden. Aanrader!

  Carola Borgstein 11 weken geleden

  Zeer goede en snelle services

  Pascal Greuter 12 weken geleden

  Snelle en kwalitatief hoogwaardige slotenmaker

  Goffe-jan Mellema 12 weken geleden

  Frank Blom 12 weken geleden

  Erg tevreden over de snelle hulp en zeer vriendelijk personeel

  Tim van Werkhoven 12 weken geleden

  Rick heeft ons huis beveiligd volgens de PKVW-norm, waaronder driepuntsluitingen en bijbehorend beslag op twee bestaande deuren en anti-inbraakbalken bij de schuifpui. Hij is flexibel, duidelijk en snel in communicatie, denkt met je mee, en heeft ook uitmuntende nazorg geleverd. Ons huis kwam voor subsidie in aanmerking, maar er waren wat onduidelijkheden bij de aanvraag en ook daar heeft Rick ons erg bij geholpen. Top! We zoeken nu een schilder om alles netjes af te werken, hopelijk levert die ook dezelfde service als Rick :)

  Lees meer

  Stefan Miltenburg 12 weken geleden

  'S morgens gebeld vanwege een defect aan een voordeurslot (mogelijk poging inbraak), vriendelijk en kundig te woord gestaan, prijsindicatie genoemd. Afspraak gemaakt in de middag. Mooi op tijd, netjes te werk gegaan, cilinder verwijderd en nieuwe geplaatst. Betaling per pin en prijs zoals vooraf afgesproken. Aanrader!

  Lees meer

  Jan van Zeijts 12 weken geleden

  Voor twee opdrachten contact gehad met Rick. Hij is snel en helder in de communicatie, geeft vooraf een duidelijke & eerlijke prijsopgave en goede service staat bij hem hoog in het vaandel. Echt een aanrader.

  Remco Brink 12 weken geleden

  Binnen no-time had Rick een kapot slot vervangen. Heldere communicatie over wat er gedaan moest worden en super snelle service.

  Dyon Verkruijssen 12 weken geleden

  Wat een goede ervaring bij LockTight. Het moest er ooit eens van komen dat ik mijzelf buitensloot met de sleutel nog aan de andere kant van de deur. Binnen het uur was Rick aanwezig en heeft hij mij geholpen om weer binnen te komen. Rick is betrouwbaar en kundig in zijn vak. En was transparant aan de telefoon over bijvoorbeeld de geldende tarieven, afhankelijk hoe hij het zou aantreffen. De prijs die hij vroeg is niet goedkoop, maar wel marktconform. Zit je dus ooit eens met een accuut slotenprobleem, bel LockTight dan op voor een snelle en goede dienstverlening!

  Lees meer