7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Slotenmaker Woerden

Slotenmaker nodig in Woerden? Woerden behoort tot het werkgebied van Slotenmaker LockTight. U kunt onder andere bij ons terecht voor het vervangen van uw sloten. Wij geven u advies op maat. Dat wil zeggen dat wij eerst vrijblijvend langskomen om de situatie te bekijken. Vaak hebben we zelfs al voldoende aan een foto per mail of WhatsApp. Daarnaast zijn wij 7 dagen per week bereikbaar voor noodsituaties in Woerden en omgeving.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
152 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  Sleutel verloren Woerden

  Bent u uw sleutel verloren of is uw sleutel afgebroken in het slot en staat u voor een dichte deur? Als slotenmaker staan wij 7 dagen per week voor u klaar in Woerden en omgeving. Wij helpen u met onze kennis en het juiste gereedschap. U staat binnen een mum van tijd weer binnen, zonder waarneembare schade aan uw deur. Bij vervanging van uw slot, om welke reden dan ook, staan wij voor u klaar. Een prijsopgave krijgt u vooraf.

  Nieuwe sloten Woerden

  Is er bij u ingebroken? Dit kan aardig wat narigheid met zich meebrengen. Het is zaak om een betrouwbare slotenmaker in te schakelen om de deur op een veilige manier te sluiten als noodoplossing. Daarnaast dienen sloten vervangen/gerepareerd te worden. Wij helpen u graag met een spoedafsluiting en de volledige herstelwerkzaamheden.

  Locktight-slotenmaken.jpeg

  Inbraakpreventie Woerden

  Woerden Noord, Oudeland en Meander, Staatsliedenkwartier, Kromwijk, Molenvliet: in welke wijk van Woerden u ook woont, inbrekers komen overal. Inbraakpreventie is daarom belangrijk. Met behulp van Slotenmaker LockTight houdt u in Woerden ongewenste bezoekers buiten de deur. Onze sloten zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Inbrekers zijn geen fan van hang- en sluitwerk dat hiervan is voorzien. U kunt dus met een gerust hart een paar dagen tussenuit.

  Mocht u onverhoopt toch het slachtoffer worden van een inbraak, dan kunt u vertrouwen op onze specialisten om de inbraakschade bij u in Woerden te herstellen. Inbraakschadeherstel is een complexe taak. Onze slotenmakers proberen de schrik en de mentale schade van de inbraak zoveel mogelijk in te dammen door de schade niet alleen te herstellen, maar ook door de sloten door heel het huis te vervangen. Met het vervangen van sloten, het repareren van de scharnieren en het installeren van kwalitatief hoogwaardige producten dragen wij ons steentje bij aan het vergeten van alle narigheid.

  Hang- en sluitwerk Woerden

  Alle sloten van Slotenmaker LockTight hebben het SKG-keurmerk, één van de eisen van het PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Als u een PKVW-certificaat wilt behalen dient uw huis te voldoen aan de gestelde eisen. Dit kunt u door een erkend preventieadviseur laten controleren. De preventieadviseur is werkzaam voor een PKVW-erkend bedrijf, ofwel een bedrijf dat in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, zoals LockTight.

  Cilindersloten

  Een cilinderslot is het traditionele slot dat we allemaal kennen. Het bestaat uit de cilinder waar de sleutel ingaat en de behuizing daaromheen. Samen vormen deze onderdelen het slot.

  Meerpuntssluiting

  Deuren en ramen worden met meerpuntsbeveiliging afgesloten op meerdere plaatsen. Deze sluiting beveiligt uw deur op ten minste drie plekken en is met één sleutel te bedienen.

  Elektrische sloten

  Onze slotenmaker kan ook elektrische sloten bij uw woning of pand in Woerden installeren. Met deze beveiliging kunt u zowel online als offline de toegang naar uw woning of pand controleren en regelen. Zo weet u zeker dat er niemand binnen komt die er niet hoort.

  Contact Slotenmaker Woerden

  Heeft u een slotenmaker in Woerden nodig? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u onze experts laten kijken naar uw hang- en sluitwerk? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag met uw vragen en wensen.

  Contact
  Slotenmaker Woerden