Slotenmaker Woerden

Slotenmaker Woerden
Slotenmaker Woerden? Woerden behoort tot ons werkgebied. Bij ons kunt u o.a. terecht voor het vervangen van uw slot/sloten. Wij geven u advies op maat, dat wil zeggen dat wij eerst vrijblijvend langs komen om de situatie te bekijken, maar vaak hebben wij aan een foto per mail of WhatsApp voldoende. Wij zijn 24/7  bereikbaar voor noodsituaties in Woerden en omgeving.

Sleutel verloren Woerden

Is uw sleutel in het slot afgebroken of bent u uw sleutel verloren en staat u voor een dichte deur? Wij van Slotenmaker LockTight staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Wij helpen u met onze kennis en het juiste gereedschap. U staat binnen een mum van tijd weer binnen, zonder waarneembare schade aan uw deur. Bij vervanging van uw slot, om welke reden dan ook, staan wij voor u klaar.

Nieuwe sloten Woerden

Is er bij u ingebroken? Dan kan dit aardig wat narigheid met zich meebrengen. Het is zaak om een betrouwbare slotenmaker in te schakelen om ten eerste de deur op een veilige manier te sluiten als noodoplossing. Daarnaast dienen sloten vervangen/gerepareerd te worden. Slotenmaker LockTight helpt u graag met een spoedafsluiting en volledige herstelwerkzaamheden.

Locktight slotenmaker

Inbraakpreventie Woerden

Woerden Noord, Oudeland en Meander, Staatsliedenkwartier, Kromwijk, Molenvliet: in welke wijk van Woerden u ook woont, inbrekers komen overal. Inbraakpreventie van Slotenmaker LockTight houdt ongewenste bezoekers buiten de deur. Onze sloten zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. U kunt dus met een gericht hart een paar dagen tussenuit. Inbrekers zijn geen fan van hang-en sluitwerk dat is goedgekeurd door het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Slotenmaker LockTight is een ervaren slotenmaker en werkt in Woerden en omgeving.

Mocht u onverhoopt toch het slachtoffer worden van een inbraak, dan kunt u vertrouwen op de specialisten van Locktight om de inbraakschade te herstellen in Woerden. Inbraakschade herstel is een complexe taak. Onze slotenmakers proberen de schrik en de mentale schade van de inbraak zoveel mogelijk in te dammen door de schade niet alleen te herstellen, maar ook door de sloten door heel het huis te vervangen en te herstellen. Met het vervangen van sloten, het repareren van de scharnieren en het installeren van kwalitatief hoogwaardige producten dragen wij ons steentje bij aan het vergeten van alle narigheid.

 

Slotenmaker Woerden Met Pkvw Politiekeurmerk

Hang- en sluitwerk Woerden

Alle sloten van Slotenmaker Locktight hebben het SKG keurmerk. Één van de eisen van het PKVW-certificaat (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Wilt u graag een PKVW-certificaat behalen dan dient uw huis te voldoen aan de gestelde eisen. Dit kunt u door een erkend preventieadviseur laten controleren. De preventieadviseur is werkzaam voor een PKVW erkend bedrijf, ofwel een bedrijf dat in het bezit is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, zoals LockTight. U kunt voor elk sluitsysteem op de markt bij ons terecht.

Slotenmaker Woerden Met Skg Keurmerk

Kerntrekbeveiliging

Bij een kerntrekbeveiliging wordt er een anti kerntrekcillinder geplaatst. Deze vorm van beveiliging is beveiligd tegen het uittrekken van de kern en hebben een extra sterke boorbeveiliging. Kerntrekbeveiliging vormt de basis voor onze inbraakpreventie dienst. Lees meer over kerntrekbeveiliging

Meerpuntsbeveiliging

Deuren en ramen worden door middel van een meerpuntsbeveiliging afgesloten op verschillende plaatsen. Deze sluiting beveiligd uw deur op ten minste drie plekken en wordt met 1 sleutel bediend.

Woont u in Woerden en heeft u een slotenmaker nodig voor het vervangen van uw sloten? Aarzal dan niet en neem direct contact met Slotenmaker LockTight op. Wij informeren u graag en vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden. Lees meer over meerpuntsbeveiliging

Elektronische beveiliging

Onze slotenmaker in Woerden installeert vanuit zijn deskundigheid zeer nauwgezet elektronische beveiliging bij uw woning of pand.  Wij hebben diverse mogelijkheden op gebied van elektronische beveiliging. Met deze beveiliging kunt u zowel online als offline de toegang naar uw woning of pand controleren en regelen. Zo weet u zeker, dat verkeerde personen nooit binnen zullen geraken. Lees meer over elektronische beveiliging

Contact Slotenmaker Woerden

Heeft u een slotenmaker in Woerden nodig? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u onze experts laten kijken naar uw hang- en sluitwerk? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag met uw vragen en wensen.

LockTight

Slotenmaker LockTight Woerden

Voor particulieren werken wij in Woerden. Sinds 2004 zijn wij de slotenmaker en staan wij bekend om ons betrouwbare advies.

Lees meer over Slotenmaker LockTight

Bent u op zoek naar een Slotenmaker in Woerden?

Laat u vrijblijvend adviseren door een professional

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

sluiten
Gratis thuischeck, hoe veilig is uw woning?

Wij komen vrijblijvend uw situatie bekijken.

Maak nu een afspraak