7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Zakelijk

Ontruimingen

Waarom is het goed een slotenmaker in te schakelen om te assisteren bij een ontruiming? Een ontruiming of een beslaglegging is vaak het gevolg van (particulier) wanbeleid. Dat leidt ertoe dat de eigenaar van de te ontruimen woning of het te ontruimen gebouw niet wil dat deze ontruiming plaatsvindt. In sommige gevallen stelt hij of zij alles in het werk om de deuren gesloten te houden.

In dat geval is LockTight er om u te helpen. Wij breken de sloten op een vakkundige manier open, zodat er geen andere maatregelen nodig zijn om binnen te komen. Bovendien kunnen we direct na de assistentie bij de ontruiming de sloten vervangen door sloten met een Politiekeurmerk.

7 dagen in de week bereikbaar

Erkend Politiekeurmerk

Maatwerk voor bedrijven

Assistentie bij ontruiming

Snel en vakkundig

Assistent bij ontruiming

Slotenmaker LockTight assisteert regelmatig bij ontruimingen en beslagleggingen voor deurwaarders en incassobureaus in opdracht van woningbouwcorporaties, huiseigenaren, politie en justitie. Bij een ontruiming of beslaglegging dient altijd politie aanwezig te zijn. Zij zijn er voor de veiligheid van zowel de deurwaarder en zijn team als voor die van de gedupeerde.

Het team van een deurwaarder bestaat bij een ontruiming uit een groot aantal personen die allemaal afhankelijk zijn van hoe snel en vakkundig de deur wordt geopend. LockTight is in deze situatie dé specialist en assistent. Met onze ervaring en officiële technieken maken wij binnen no time een deur open. Hierdoor kan het pand veilig betreden worden zonder onnodige overlast voor de gedupeerde.

Totaaloplossing

Sloten vervangen na ontruiming

Als wij assisteren bij ontruimingen houden we er rekening mee dat het belangrijk is de kosten voor de gedupeerde zo laag mogelijk te houden. De deur moet zo snel mogelijk open, terwijl we onnodige schade zoveel mogelijk proberen te voorkomen. Na het openen en het vrijgeven van het pand door de politie vervangen we alle sloten. Zo heeft de gedupeerde geen toegang meer en kan de eigenaar van het pand deze weer in gebruik nemen.

LockTight biedt kortom een totaaloplossing bij ontruimingen voor alle partijen. We openen de deur zo snel mogelijk met zo min mogelijk schade en naderhand installeren we nieuwe sloten, zodat het pand weer in gebruik kan worden genomen. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Ontruiming sloten vervangen

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
149 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  Ad Rebel Minder dan een week geleden

  Ik ben zeer te spreken over de vakkundige wijze waarop Rick Baan, slotenmaker LockTight, mij geholpen heeft om mij weer toegang te geven toen ik mijzelf per ongeluk buitengesloten had. Hij heeft de moeite genomen om mij zsm te helpen, met vooraf duidelijke afspraken over de kosten. Zonder verdere schade aan slot en deur is de toegang naar de woning weer mogelijk! Daarnaast goed advies over een aanpassing die ik zou kunnen doen om herhaling te voorkomen. Ik kan deze slotenmaker voor 100% aanbevelen! Hij heeft ook tot volle tevredenheid een tweetal sloten vervangen, geadviseerd over het politie keurmerk veilig wonen, aanpassingen hiertoe gerealiseerd en de aanvraag verzorgd. Prettige wijze van communiceren, adviseren en uitvoeren. Zeer aan te bevelen!!

  Lees meer

  Ruben De Wit 10 weken geleden

  Slotenmaker LockTight is een hele fijne partij om het werk door uit te laten voeren. Ik heb met Rick meerdere malen contact gehad over meerdere sloten en hij was altijd snel met de juiste oplossingen vinden. Aanrader!

  Carola Borgstein 15 weken geleden

  Zeer goede en snelle services

  Pascal Greuter 17 weken geleden

  Snelle en kwalitatief hoogwaardige slotenmaker

  Goffe-jan Mellema 17 weken geleden

  Frank Blom 17 weken geleden

  Erg tevreden over de snelle hulp en zeer vriendelijk personeel

  Tim van Werkhoven 17 weken geleden

  Rick heeft ons huis beveiligd volgens de PKVW-norm, waaronder driepuntsluitingen en bijbehorend beslag op twee bestaande deuren en anti-inbraakbalken bij de schuifpui. Hij is flexibel, duidelijk en snel in communicatie, denkt met je mee, en heeft ook uitmuntende nazorg geleverd. Ons huis kwam voor subsidie in aanmerking, maar er waren wat onduidelijkheden bij de aanvraag en ook daar heeft Rick ons erg bij geholpen. Top! We zoeken nu een schilder om alles netjes af te werken, hopelijk levert die ook dezelfde service als Rick :)

  Lees meer

  Stefan Miltenburg 17 weken geleden

  'S morgens gebeld vanwege een defect aan een voordeurslot (mogelijk poging inbraak), vriendelijk en kundig te woord gestaan, prijsindicatie genoemd. Afspraak gemaakt in de middag. Mooi op tijd, netjes te werk gegaan, cilinder verwijderd en nieuwe geplaatst. Betaling per pin en prijs zoals vooraf afgesproken. Aanrader!

  Lees meer

  Jan van Zeijts 17 weken geleden

  Voor twee opdrachten contact gehad met Rick. Hij is snel en helder in de communicatie, geeft vooraf een duidelijke & eerlijke prijsopgave en goede service staat bij hem hoog in het vaandel. Echt een aanrader.

  Remco Brink 17 weken geleden

  Binnen no-time had Rick een kapot slot vervangen. Heldere communicatie over wat er gedaan moest worden en super snelle service.

  Dyon Verkruijssen 17 weken geleden

  Wat een goede ervaring bij LockTight. Het moest er ooit eens van komen dat ik mijzelf buitensloot met de sleutel nog aan de andere kant van de deur. Binnen het uur was Rick aanwezig en heeft hij mij geholpen om weer binnen te komen. Rick is betrouwbaar en kundig in zijn vak. En was transparant aan de telefoon over bijvoorbeeld de geldende tarieven, afhankelijk hoe hij het zou aantreffen. De prijs die hij vroeg is niet goedkoop, maar wel marktconform. Zit je dus ooit eens met een accuut slotenprobleem, bel LockTight dan op voor een snelle en goede dienstverlening!

  Lees meer