Elektrische sloten

Dé toekomst in beveiliging: simpel en duurzaam

LockTight

Op zoek naar de beste elektrische sloten?

Wij staan voor u klaar - van iLOQ tot Maasland Flexeria en ISEO Libra

Neem contact op
onderhoudscontract

Maatwerk

Een digitaal sluitsysteem dat bij uw bedrijf past

Merken

Betrouwbaar sluitwerk

Wij plaatsen uitsluitend A-merken

Advies

24/7 bereikbaar

Voor spoedgevallen

Elektrische sloten

Tegenwoordig bestaan er steeds slimmere manieren om uw huis of pand te beveiligen. Een van die manieren is het gebruik van elektrische sloten. Ook LockTight gaat mee in deze trend. Elektrische sloten zijn immers een stuk veiliger dan normale sloten. Zo kunt u bijvoorbeeld de toegang tot het slot ontnemen wanneer u de sleutel kwijt bent. Bovendien zijn elektrische sloten onderhoudsvrij en moeilijker te forceren. LockTight komt graag langs om ze te leveren en installeren.

Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Onze elektrische sloten

We nemen u mee in de verschillende opties van elektrische sloten. Ons aanbod is namelijk breder dan u denkt!

ILOQ

iLOQ produceert duurzame elektrische sluitsystemen. Wij bieden u twee van deze systemen: iLOQ S5 en iLOQ S50 NFC. De cilinder van iLOQ S 50 NFC haalt haar energie uit een NFC-telefoon. De cilinder van iLOQ S5 haalt pas haar energie uit de sleutel als je deze in de cilinder steekt. Dit is daarom ook de meest duurzame optie.

ISEO Libra

Een van de meest hightech beveiligingsopties op dit moment komt van ISEO. Met behulp van uw telefoon opent u de deur voor uzelf of uw gasten. Als u kiest voor ISEO Libra, wordt een cilinderknop op het slot geplaatst. Het slot kunt u ontgrendelen door uw mobiel voor de indicator te houden of de ARGO-app te gebruiken. Dit is de app waarmee u het sluitsysteem bedient. Zo kunt u gewoon vanuit uw stoel de deur openen.

Maasland Flexeria

Ook dit toegangssysteem valt met uw mobiel te bedienen. De elektrische sloten van Flexeria bieden daarnaast nog steeds de mogelijkheid om uw normale sleutel te gebruiken – handig voor degenen die hun mobiel niet willen of kúnnen gebruiken. Het beheer van het Cloud management platform van Flexeria is de eerste drie maanden gratis. Vervolgens kunt u de toegang met vijf jaar verlengen.

Elektrische sloten - ISEO Libra

Andere diensten

Naast het leveren en installeren van elektrische sloten doen wij nog veel meer. Zo biedt LockTight onder meer:

Contact

Bent u benieuwd naar onze elektrische sloten, wilt u meer weten of heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn 7 dagen, 24 uur beschikbaar, waardoor u ook voor noodgevallen in de regio Utrecht bij ons terecht kunt. Voor bedrijven zijn we zelfs in heel Nederland actief. U kunt uiteraard ook altijd bij ons langskomen in Nieuwegein. Ons team staat voor u klaar!

Elektrische Sloten

Op zoek naar de beste elektrische sloten?

Wij staan voor u klaar - van iLOQ tot Maasland Flexeria en ISEO Libra

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.