7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Kerntrekbeveiliging

Wist u dat het mogelijk is om binnen 25 seconden binnen uw huis te komen zonder kerntrekbeveiliging?

Kerntrekken of cilindertrekken is momenteel één van de meest voorkomende inbraakmethodes. Bij deze methode wordt een schroef in het cilinder van uw slot gedraaid en met een speciaal gereedschap wordt er dusdanig veel kracht op het cilinder uitgeoefend dat deze breekt en uit het slot komt. Hierna is het slot eenvoudig te openen met een bouwsleutel of schroevendraaier. Ook een geoefende inbreker weet op deze manier binnen 25 seconden uw deur te openen. Met een Politie Keurmerk Veilig Wonen is de kans op een geslaagde inbraak bij u thuis met 90% vermindert.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
149 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  7 dagen in de week bereikbaar

  Erkend Politiekeurmerk

  Maatwerk voor bedrijven

  Inbraakpreventie

  Met kerntrekbeveiliging beschermt u uw woning tegen inbrekers die via kerntrekken proberen binnen te komen. Dit kan op twee manieren: door het cilinder te vervangen voor een cilinder met kerntrekbeveiliging óf door het beslag van uw slot te vervangen voor beslag met kerntrekbeveiliging. Dit laatste heeft vaak de voorkeur, omdat dit een duidelijk zichtbare verandering is en hierdoor een preventieve werking heeft. Spot een inbreker kerntrekken bij uw deur, dan zal hij zijn geluk waarschijnlijk ergens anders beproeven. Meer weten over kerntrekken, inbraakpreventie en hoe u uw woning hiertegen kunt beschermen? Bekijk deze video van de Anti inbraak Associatie.

  Slot met SKG keurmerk

  Alle sloten van LockTight zijn voorzien van een SKG keurmerk. SKG is de afkorting voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw, een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk test op kwaliteit. Om in aanmerking te komen voor een Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) dienen alle sloten in de woning dit keurmerk te hebben. Een erkend preventieadviseur kan uw woning controleren op de vereisten en een PKVW afgeven.

  Kerntrekbeveiliging Met Skg Keurmerk

  Politie Keurmerk Veilig Wonen

  Een Politie Keurmerk Veilig Wonen betekent dat de kans op een geslaagde inbraak bij u thuis met 90% vermindert. Er zijn een aantal vereisten waaraan moet worden voldaan om in aanmerking te komen:

  • Uw ramen en deuren hebben goedgekeurd hang-en-sluitwerk
  • Uw huis heeft verlichting bij de buitendeuren
  • U heeft zicht vanuit uw hal op iemand voor bij de deur staat
  • Uw huis heeft rookmelders op iedere etage en op de juiste plek

   

  Politiekeurmerk Bij Kerntrekbeveiliging

  Cilinderslot vervangen

  Advies op maat

  Bij Slotenmaker LockTight krijgt u altijd advies op maat. Onze monteur bekijkt bij u thuis, of op een foto die u via WhatsApp doorstuurt, de situatie en geeft vrijblijvend advies op maat. Bent u er van overtuigd dat een kerntrekbeveiliging ideaal is voor uw huis? Neem contact met ons op.