Slotenmaker LockTight de slotenmaker in omgeving Utrecht

Waarom kiest u voor Slotenmaker LockTight?

Betrouwbare service 24 uursservice

Een betrouwbare partner

Voor bedrijven door heel Nederland

A-merk hang en sluitwerk

De beste slotenmaker

Voor particulieren in omgeving Utrecht

Advies op maat

Persoonlijk advies op maat

24/7 telefonisch bereikbaar

Over Slotenmaker LockTight

Wie zijn wij?

Slotenmaker LockTight werd in 2004 gevestigd en heeft zich door de jaren heen opgewerkt tot een bekend en gewaardeerd bedrijf in de regio Utrecht.  Voor alles wat met sloten, hang-en sluitwerk en inbraakpreventie te maken heeft bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn volledig onafhankelijk en houden dus alles in eigen beheer. U heeft daarom altijd te maken met dezelfde persoon en wordt bij ons niet van het kastje naar de muur gestuurd.

Het leveren van kwaliteit gaat wat ons betreft altijd samen met klantvriendelijkheid. Een klus is pas goed als u als klant met een tevreden gevoel kunt terugdenken aan onze samenwerking.

Slotenmaker LockTight werkt altijd met de best mogelijke materialen en wij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar. Staat u voor een dichte deur of heeft u door onvoorziene omstandigheden per direct een noodsluiting nodig? Wij komen zo snel mogelijk bij u langs en laten u niet in de kou staan.

Slotenmaker Locktight omgeving Utrecht

Waar werkt Slotenmaker LockTight?

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Utrecht.

Ons bedrijf zelf is gevestigd in Nieuwegein, maar wij werken ook in Houten, IJsselstein, Zeist, en in Utrecht en omstreken zelf.

Voor bedrijven doen we er nog een schepje bovenop en kunnen wij uitkomst bieden door heel Nederland.

Al ons hang en sluitwerk is voorzien van betrouwbare keurmerken

De beveiliging van uw huis en eigendommen is van groot belang. Van gerommel met gebrekkig materiaal wordt niemand vrolijk en dat is dan ook ten zeerste af te raden. Slotenmaker LockTight werkt uitsluitend met hang-en sluitwerk dat voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Ons materiaal is stevig, duurzaam en van de hoogste kwaliteit en de kans dat een gelegenheidsinbreker uw woning links laat liggen, is twee keer zo groot als uw sloten voldoen aan de eisen van het PKVW.

Over ons

Heeft u nog vragen over Slotenmaker LockTight?

Dat kunnen wij ons voorstellen, bel gerust.

06 - 22 73 73 88

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Contact opnemen