7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Particulier

Advies tijdens (ver)bouwproces

Gaat u uw woning verbouwen of laat u een nieuwe woning bouwen? Dan is het goed om ook na te denken over de veiligheid. Welke maatregelen zijn er nodig om inbrekers op afstand te houden? En hoe kunt u die (laten) implementeren? We snappen dat die vragen niet eenvoudig te beantwoorden zijn. Bij Slotenmaker LockTight hebben we jarenlange ervaring met inbraakbeveiliging. Wij voorzien u dan ook graag van concrete adviezen die we bovendien gelijk kunnen omzetten in actie.

Advies inwinnen
PArticulier advies

7 dagen in de week bereikbaar

Erkend Politiekeurmerk

Maatwerk voor bedrijven

De stappen

Hoe werkt het?

Als u advies wilt inwinnen voor het beveiligen van uw woning tijdens of na de bouw of het verbouwen kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan al in een vroeg stadium. We komen dan graag naar u toe om de huidige situatie te bekijken en een beeld te krijgen van de toekomstige situatie. Op basis daarvan brengen we een advies uit met betrekking tot inbraakbeveiliging. Het fijne is dat we deze adviezen ook zelf voor u in de praktijk kunnen brengen. U hoeft dus geen andere partij te benaderen om de maatregelen door te voeren.

Hoe werkt het?
Waarom advies inwinnen

Veiligheid op één

Waarom advies inwinnen?

Veiligheid is belangrijk. Iedereen moet zich veilig kunnen voelen in zijn of haar eigen huis. Neem inbraakbeveiliging dan ook serieus als u gaat (ver)bouwen. Doordat wij ons als vanaf 2004 bezighouden met inbraakbeveiliging, voor zowel particulieren als bedrijven, hebben we veel gespecialiseerde kennis in huis. U kunt dus rekenen op concrete en praktische adviezen. Uiteraard bepaalt u zelf wat u met de adviezen doet. Als wij ze voor u mogen doorvoeren gebruiken we kwalitatief hoogstaand materiaal. Ons hang- en sluitwerk is bijvoorbeeld allemaal voorzien van het SKG-keurmerk. Wilt u een stap verder gaan en een keurmerk behalen voor de veiligheid van uw woning? Als erkend PKVW-adviseur helpen we u graag om het Politiekeurmerk Veilig Wonen te bemachtigen. Als inbrekers die tegenkomen slaan ze uw woning maar al te graag over.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
148 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  Ruben De Wit 6 weken geleden

  Slotenmaker LockTight is een hele fijne partij om het werk door uit te laten voeren. Ik heb met Rick meerdere malen contact gehad over meerdere sloten en hij was altijd snel met de juiste oplossingen vinden. Aanrader!

  Carola Borgstein 11 weken geleden

  Zeer goede en snelle services

  Pascal Greuter 12 weken geleden

  Snelle en kwalitatief hoogwaardige slotenmaker

  Goffe-jan Mellema 12 weken geleden

  Frank Blom 12 weken geleden

  Erg tevreden over de snelle hulp en zeer vriendelijk personeel

  Tim van Werkhoven 12 weken geleden

  Rick heeft ons huis beveiligd volgens de PKVW-norm, waaronder driepuntsluitingen en bijbehorend beslag op twee bestaande deuren en anti-inbraakbalken bij de schuifpui. Hij is flexibel, duidelijk en snel in communicatie, denkt met je mee, en heeft ook uitmuntende nazorg geleverd. Ons huis kwam voor subsidie in aanmerking, maar er waren wat onduidelijkheden bij de aanvraag en ook daar heeft Rick ons erg bij geholpen. Top! We zoeken nu een schilder om alles netjes af te werken, hopelijk levert die ook dezelfde service als Rick :)

  Lees meer

  Stefan Miltenburg 12 weken geleden

  'S morgens gebeld vanwege een defect aan een voordeurslot (mogelijk poging inbraak), vriendelijk en kundig te woord gestaan, prijsindicatie genoemd. Afspraak gemaakt in de middag. Mooi op tijd, netjes te werk gegaan, cilinder verwijderd en nieuwe geplaatst. Betaling per pin en prijs zoals vooraf afgesproken. Aanrader!

  Lees meer

  Jan van Zeijts 12 weken geleden

  Voor twee opdrachten contact gehad met Rick. Hij is snel en helder in de communicatie, geeft vooraf een duidelijke & eerlijke prijsopgave en goede service staat bij hem hoog in het vaandel. Echt een aanrader.

  Remco Brink 12 weken geleden

  Binnen no-time had Rick een kapot slot vervangen. Heldere communicatie over wat er gedaan moest worden en super snelle service.

  Dyon Verkruijssen 12 weken geleden

  Wat een goede ervaring bij LockTight. Het moest er ooit eens van komen dat ik mijzelf buitensloot met de sleutel nog aan de andere kant van de deur. Binnen het uur was Rick aanwezig en heeft hij mij geholpen om weer binnen te komen. Rick is betrouwbaar en kundig in zijn vak. En was transparant aan de telefoon over bijvoorbeeld de geldende tarieven, afhankelijk hoe hij het zou aantreffen. De prijs die hij vroeg is niet goedkoop, maar wel marktconform. Zit je dus ooit eens met een accuut slotenprobleem, bel LockTight dan op voor een snelle en goede dienstverlening!

  Lees meer