7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Particulier

Cilindersloten

Een cilinderslot bestaat uit twee delen: de cilinder en de behuizing daaromheen. De behuizing is het slot zelf. De cilinder die erin zit is in principe alleen te openen met de sleutel die bij het slot hoort. Voor het vervangen van cilindersloten kunt u verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld:

 • U bent uw sleutel kwijtgeraakt
 • De sleutel is afgebroken in het slot
 • Uw slot is kapot
 • U wilt veiligere sloten laten plaatsen
 • U bent verhuisd

Welke reden u ook heeft, wij adviseren u graag over uw situatie en komen naar u toe om de sloten te installeren. In Utrecht en de omliggende regio kunt u een beroep doen op onze services.

Vrijblijvend advies
Cilinderslot LockTight

7 dagen in de week bereikbaar

Erkend Politiekeurmerk

Maatwerk voor bedrijven

Snel en vakkundig

Noodservice vervanging cilindersloten

In sommige gevallen dwingt de situatie u ertoe een cilinderslot met spoed te laten vervangen. Bijvoorbeeld als u uw sleutel kwijt bent geraakt. Misschien hebben u en uw huisgenoten nog wel sleutels die op de sloten passen, maar wij adviseren om het slot te laten vervangen. De sleutel hoeft natuurlijk niet in verkeerde handen te zijn gevallen, maar als dat wel zo is wilt u zeker weten dat deze persoon niets met de sleutel kan.

Goede cilindersloten kunnen met het juiste onderhoud lang meegaan, maar wat als uw slot toch kapotgaat? Dan komen wij naar u toe! Ook als uw sleutel is afgebroken in het slot zijn wij zo snel mogelijk bij u om de deur te openen en er vervolgens een nieuw cilinderslot op te zetten. Schakel onze noodservice in en dan zit u er snel weer veilig bij.

Cilindersloten laten plaatsen

Voel u veilig

Cilindersloten laten plaatsen

Wilt u inbraken voorkomen en daarom veiligere cilindersloten laten plaatsen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat u inbrekers buiten de deur houdt. Wij adviseren bij een verhuizing altijd uw cilinders te vervangen. Misschien heeft u niet alle sleutels die in omloop zijn gekregen van de vorige bewoner. Wilt u 100 procent zekerheid hebben dat er niemand meer is met een sleutel? Dan kunt u ervoor kiezen om de sloten te laten vervangen. Geen enkele ongenode gast kan zichzelf dan nog toegang verschaffen.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
148 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  Ruben De Wit 6 weken geleden

  Slotenmaker LockTight is een hele fijne partij om het werk door uit te laten voeren. Ik heb met Rick meerdere malen contact gehad over meerdere sloten en hij was altijd snel met de juiste oplossingen vinden. Aanrader!

  Carola Borgstein 11 weken geleden

  Zeer goede en snelle services

  Pascal Greuter 12 weken geleden

  Snelle en kwalitatief hoogwaardige slotenmaker

  Goffe-jan Mellema 12 weken geleden

  Frank Blom 12 weken geleden

  Erg tevreden over de snelle hulp en zeer vriendelijk personeel

  Tim van Werkhoven 12 weken geleden

  Rick heeft ons huis beveiligd volgens de PKVW-norm, waaronder driepuntsluitingen en bijbehorend beslag op twee bestaande deuren en anti-inbraakbalken bij de schuifpui. Hij is flexibel, duidelijk en snel in communicatie, denkt met je mee, en heeft ook uitmuntende nazorg geleverd. Ons huis kwam voor subsidie in aanmerking, maar er waren wat onduidelijkheden bij de aanvraag en ook daar heeft Rick ons erg bij geholpen. Top! We zoeken nu een schilder om alles netjes af te werken, hopelijk levert die ook dezelfde service als Rick :)

  Lees meer

  Stefan Miltenburg 12 weken geleden

  'S morgens gebeld vanwege een defect aan een voordeurslot (mogelijk poging inbraak), vriendelijk en kundig te woord gestaan, prijsindicatie genoemd. Afspraak gemaakt in de middag. Mooi op tijd, netjes te werk gegaan, cilinder verwijderd en nieuwe geplaatst. Betaling per pin en prijs zoals vooraf afgesproken. Aanrader!

  Lees meer

  Jan van Zeijts 12 weken geleden

  Voor twee opdrachten contact gehad met Rick. Hij is snel en helder in de communicatie, geeft vooraf een duidelijke & eerlijke prijsopgave en goede service staat bij hem hoog in het vaandel. Echt een aanrader.

  Remco Brink 12 weken geleden

  Binnen no-time had Rick een kapot slot vervangen. Heldere communicatie over wat er gedaan moest worden en super snelle service.

  Dyon Verkruijssen 12 weken geleden

  Wat een goede ervaring bij LockTight. Het moest er ooit eens van komen dat ik mijzelf buitensloot met de sleutel nog aan de andere kant van de deur. Binnen het uur was Rick aanwezig en heeft hij mij geholpen om weer binnen te komen. Rick is betrouwbaar en kundig in zijn vak. En was transparant aan de telefoon over bijvoorbeeld de geldende tarieven, afhankelijk hoe hij het zou aantreffen. De prijs die hij vroeg is niet goedkoop, maar wel marktconform. Zit je dus ooit eens met een accuut slotenprobleem, bel LockTight dan op voor een snelle en goede dienstverlening!

  Lees meer