7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Particulier

Elektrische sloten

Een elektrisch slot is vergelijkbaar met een regulier cilinderslot. Waar een regulier cilinderslot mechanisch werkt, is de cilinder bij een elektrisch slot – zoals de naam al zegt – elektrisch of slim. U opent het slot dan ook niet met een normale sleutel, maar bijvoorbeeld met uw smartphone, een tag of een RFID-kaart. Sleutels zijn dus verleden tijd. Bovendien bepaalt u zelf wie u toegang geeft en wie niet. Dit stelt u snel en eenvoudig in. Onze slotenmaker komt graag naar u toe om uw woning te voorzien van slimme elektrische sloten.

Vrijblijvend advies
Digitaal sluitsysteem LockTight

7 dagen in de week bereikbaar

Erkend Politiekeurmerk

Maatwerk voor bedrijven

Elektrische sloten

Geschikt voor binnen en buiten

We kunnen elektrische deursloten zowel op binnen- als buitendeuren plaatsen. In de meeste gevallen zal het om de voor- en/of achterdeur van uw woning gaan. Naast uw huisgenoten kunt u bijvoorbeeld ook uw huishoudhulp, familie of vrienden toegang geven. Indien nodig kunt u ook (een deel van) uw binnendeuren laten voorzien van elektrische sloten. Denk bijvoorbeeld aan uw thuiskantoor, zodat er niemand zonder toestemming naar binnen kan.

Elektrische sloten voor binnen en buiten
Politiekeurmerk Veilig Wonen

SKG-keurmerk

Elektrische sloten van hoge kwaliteit

Elektrische cilindersloten zijn veilig, modern en makkelijk in gebruik. Alle elektrische sloten die wij installeren zijn voorzien van het SKG-keurmerk. Een slot dat kwalitatief goed genoeg is om een aantal minuten om bestand te zijn tegen inbraak, komt in aanmerking voor een SKG-certificering en mag het SKG-keurmerk dragen. Een SKG-gecertificeerd slot is voorzien van één, twee of drie sterren. Hoe hoger het aantal sterren, hoe veiliger het slot. Als u meer wilt weten adviseren wij u graag over elektrische sloten die geschikt zijn voor uw situatie.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
152 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  Robbert Mink 3 weken geleden

  Goed geholpen door Rick! In eerste instantie was hij niet telefonisch bereikbaar, kreeg hier netjes een berichtje over. Uiteindelijk heeft hij mij telefonisch verder kunnen helpen, zodat ik zelf de gebroken sleutel uit het slot kon halen. Erg hulpvaardig en oplossingsgericht!

  Sjors van Heel 5 weken geleden

  Volgens afspraak, alles snel geregeld en een nette prijs!

  Ewoud B 5 weken geleden

  Uitstekend geholpen door Rick. Slot wilde niet meer open, Rick heeft het met minimale schade gerepareerd. Aanrader!

  Ad Rebel 8 weken geleden

  Ik ben zeer te spreken over de vakkundige wijze waarop Rick Baan, slotenmaker LockTight, mij geholpen heeft om mij weer toegang te geven toen ik mijzelf per ongeluk buitengesloten had. Hij heeft de moeite genomen om mij zsm te helpen, met vooraf duidelijke afspraken over de kosten. Zonder verdere schade aan slot en deur is de toegang naar de woning weer mogelijk! Daarnaast goed advies over een aanpassing die ik zou kunnen doen om herhaling te voorkomen. Ik kan deze slotenmaker voor 100% aanbevelen! Hij heeft ook tot volle tevredenheid een tweetal sloten vervangen, geadviseerd over het politie keurmerk veilig wonen, aanpassingen hiertoe gerealiseerd en de aanvraag verzorgd. Prettige wijze van communiceren, adviseren en uitvoeren. Zeer aan te bevelen!!

  Lees meer

  Ruben De Wit 19 weken geleden

  Slotenmaker LockTight is een hele fijne partij om het werk door uit te laten voeren. Ik heb met Rick meerdere malen contact gehad over meerdere sloten en hij was altijd snel met de juiste oplossingen vinden. Aanrader!

  Carola Borgstein 24 weken geleden

  Zeer goede en snelle services

  Pascal Greuter 25 weken geleden

  Snelle en kwalitatief hoogwaardige slotenmaker

  Goffe-jan Mellema 25 weken geleden

  Frank Blom 25 weken geleden

  Erg tevreden over de snelle hulp en zeer vriendelijk personeel

  Tim van Werkhoven 25 weken geleden

  Rick heeft ons huis beveiligd volgens de PKVW-norm, waaronder driepuntsluitingen en bijbehorend beslag op twee bestaande deuren en anti-inbraakbalken bij de schuifpui. Hij is flexibel, duidelijk en snel in communicatie, denkt met je mee, en heeft ook uitmuntende nazorg geleverd. Ons huis kwam voor subsidie in aanmerking, maar er waren wat onduidelijkheden bij de aanvraag en ook daar heeft Rick ons erg bij geholpen. Top! We zoeken nu een schilder om alles netjes af te werken, hopelijk levert die ook dezelfde service als Rick :)

  Lees meer

  Stefan Miltenburg 25 weken geleden

  'S morgens gebeld vanwege een defect aan een voordeurslot (mogelijk poging inbraak), vriendelijk en kundig te woord gestaan, prijsindicatie genoemd. Afspraak gemaakt in de middag. Mooi op tijd, netjes te werk gegaan, cilinder verwijderd en nieuwe geplaatst. Betaling per pin en prijs zoals vooraf afgesproken. Aanrader!

  Lees meer

  Jan van Zeijts 25 weken geleden

  Voor twee opdrachten contact gehad met Rick. Hij is snel en helder in de communicatie, geeft vooraf een duidelijke & eerlijke prijsopgave en goede service staat bij hem hoog in het vaandel. Echt een aanrader.