7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Particulier

Elektrische sloten

Een elektrisch slot is vergelijkbaar met een regulier cilinderslot. Waar een regulier cilinderslot mechanisch werkt, is de cilinder bij een elektrisch slot – zoals de naam al zegt – elektrisch of slim. U opent het slot dan ook niet met een normale sleutel, maar bijvoorbeeld met uw smartphone, een tag of een RFID-kaart. Sleutels zijn dus verleden tijd. Bovendien bepaalt u zelf wie u toegang geeft en wie niet. Dit stelt u snel en eenvoudig in. Onze slotenmaker komt graag naar u toe om uw woning te voorzien van slimme elektrische sloten.

Vrijblijvend advies
Digitaal sluitsysteem LockTight

7 dagen in de week bereikbaar

Erkend Politiekeurmerk

Maatwerk voor bedrijven

Elektrische sloten

Geschikt voor binnen en buiten

We kunnen elektrische deursloten zowel op binnen- als buitendeuren plaatsen. In de meeste gevallen zal het om de voor- en/of achterdeur van uw woning gaan. Naast uw huisgenoten kunt u bijvoorbeeld ook uw huishoudhulp, familie of vrienden toegang geven. Indien nodig kunt u ook (een deel van) uw binnendeuren laten voorzien van elektrische sloten. Denk bijvoorbeeld aan uw thuiskantoor, zodat er niemand zonder toestemming naar binnen kan.

Elektrische sloten voor binnen en buiten
Politiekeurmerk Veilig Wonen

SKG-keurmerk

Elektrische sloten van hoge kwaliteit

Elektrische cilindersloten zijn veilig, modern en makkelijk in gebruik. Alle elektrische sloten die wij installeren zijn voorzien van het SKG-keurmerk. Een slot dat kwalitatief goed genoeg is om een aantal minuten om bestand te zijn tegen inbraak, komt in aanmerking voor een SKG-certificering en mag het SKG-keurmerk dragen. Een SKG-gecertificeerd slot is voorzien van één, twee of drie sterren. Hoe hoger het aantal sterren, hoe veiliger het slot. Als u meer wilt weten adviseren wij u graag over elektrische sloten die geschikt zijn voor uw situatie.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
148 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  Ruben De Wit 6 weken geleden

  Slotenmaker LockTight is een hele fijne partij om het werk door uit te laten voeren. Ik heb met Rick meerdere malen contact gehad over meerdere sloten en hij was altijd snel met de juiste oplossingen vinden. Aanrader!

  Carola Borgstein 11 weken geleden

  Zeer goede en snelle services

  Pascal Greuter 12 weken geleden

  Snelle en kwalitatief hoogwaardige slotenmaker

  Goffe-jan Mellema 12 weken geleden

  Frank Blom 12 weken geleden

  Erg tevreden over de snelle hulp en zeer vriendelijk personeel

  Tim van Werkhoven 12 weken geleden

  Rick heeft ons huis beveiligd volgens de PKVW-norm, waaronder driepuntsluitingen en bijbehorend beslag op twee bestaande deuren en anti-inbraakbalken bij de schuifpui. Hij is flexibel, duidelijk en snel in communicatie, denkt met je mee, en heeft ook uitmuntende nazorg geleverd. Ons huis kwam voor subsidie in aanmerking, maar er waren wat onduidelijkheden bij de aanvraag en ook daar heeft Rick ons erg bij geholpen. Top! We zoeken nu een schilder om alles netjes af te werken, hopelijk levert die ook dezelfde service als Rick :)

  Lees meer

  Stefan Miltenburg 12 weken geleden

  'S morgens gebeld vanwege een defect aan een voordeurslot (mogelijk poging inbraak), vriendelijk en kundig te woord gestaan, prijsindicatie genoemd. Afspraak gemaakt in de middag. Mooi op tijd, netjes te werk gegaan, cilinder verwijderd en nieuwe geplaatst. Betaling per pin en prijs zoals vooraf afgesproken. Aanrader!

  Lees meer

  Jan van Zeijts 12 weken geleden

  Voor twee opdrachten contact gehad met Rick. Hij is snel en helder in de communicatie, geeft vooraf een duidelijke & eerlijke prijsopgave en goede service staat bij hem hoog in het vaandel. Echt een aanrader.

  Remco Brink 12 weken geleden

  Binnen no-time had Rick een kapot slot vervangen. Heldere communicatie over wat er gedaan moest worden en super snelle service.

  Dyon Verkruijssen 12 weken geleden

  Wat een goede ervaring bij LockTight. Het moest er ooit eens van komen dat ik mijzelf buitensloot met de sleutel nog aan de andere kant van de deur. Binnen het uur was Rick aanwezig en heeft hij mij geholpen om weer binnen te komen. Rick is betrouwbaar en kundig in zijn vak. En was transparant aan de telefoon over bijvoorbeeld de geldende tarieven, afhankelijk hoe hij het zou aantreffen. De prijs die hij vroeg is niet goedkoop, maar wel marktconform. Zit je dus ooit eens met een accuut slotenprobleem, bel LockTight dan op voor een snelle en goede dienstverlening!

  Lees meer