7 dagen in de week bereikbaar
Erkend Politiekeurmerk
Maatwerk voor bedrijven

Particulier

Meerpuntssluitingen

Een meerpuntssluiting is – zoals de naam al zegt – een systeem waarmee u met één handeling uw deur, raam of kozijn op meerdere punten afsluit. Vaak is dit een 3-puntssluiting. Om de deur op slot te doen en van slot te halen heeft u slechts één handeling van de sleutel nodig. Een meerpuntssluiting is kortom de meest veilige en gebruiksvriendelijke manier om uw woning te beveiligen. Wij komen graag naar u toe voor de installatie. Onze monteur bekijkt op locatie of aan de hand van een foto via Whatsapp uw persoonlijke situatie en voorziet u van passend advies. Na de plaatsing van een meerpuntssluiting is de kans groot dat inbrekers aan uw huis voorbijgaan.

Vrijblijvend advies

7 dagen in de week bereikbaar

Erkend Politiekeurmerk

Maatwerk voor bedrijven

SKG en PKWV

Keurmerken voor meerpuntssluitingen

Alle meerpuntssluitingen van LockTight zijn voorzien van het SKG-keurmerk, wat staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Deze onafhankelijke instantie test hang- en sluitwerk op sterkte en duurzaamheid. Als een slot van voldoende kwaliteit is en een aantal minuten sterk genoeg is om bestand te zijn tegen inbraak, wordt het SKG gecertificeerd. Het slot mag dan het SKG-keurmerk dragen. Daarbinnen maken we nog onderscheid tussen één, twee en drie sterren. Hoe hoger het aantal sterren, hoe hoger de veiligheid van het slot.

Hang- en sluitwerk met een SKG-keurmerk is een vereiste voor het verkrijgen van een PKVW, ofwel het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Voldoet uw woning aan de eisen van een PKVW, dan verlaagt dat de kans met 80% op een geslaagde inbraak. Bovendien brengt het vaak ook nog eens verzekeringsvoordelen met zich mee. Met een meerpuntssluiting van LockTight zit u dus wel goed!

LockTight betrouwbaar
Installatie meerpuntssluiting

Precisiewerk

De installatie

Een meerpuntssluiting vraagt om een precieze installatie. Laat het plaatsen van een meerpuntssluiting dan ook altijd over aan professionals. Zo voorkomt u onnodige beschadigingen. Maar hoe gaan we te werk? We frezen de meerpuntssluiting in met behulp van diverse freesmallen en -machines. Dit maakt secure montage mogelijk, waardoor we alles haarscherp op elkaar kunnen afstellen. Met een speciale stofzuiger, die we aansluiten op de freesmachines, beperken we de stofoverlast tot een minimum. Na montage van een meerpuntsbeveiliging, ruimen we alles netjes op. Tot slot ontvangt u de sleutel(s), waarmee u met één draai alle punten van de sluiting openmaakt.

Direct contact

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Wij van Slotenmaker LockTight zijn werkzaam voor bedrijven in heel Nederland, daarnaast helpen wij ook particulieren.

4.9
148 Beoordelingen
Rick locktight

  Stuur ons een bericht

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

  Ruben De Wit 6 weken geleden

  Slotenmaker LockTight is een hele fijne partij om het werk door uit te laten voeren. Ik heb met Rick meerdere malen contact gehad over meerdere sloten en hij was altijd snel met de juiste oplossingen vinden. Aanrader!

  Carola Borgstein 11 weken geleden

  Zeer goede en snelle services

  Pascal Greuter 12 weken geleden

  Snelle en kwalitatief hoogwaardige slotenmaker

  Goffe-jan Mellema 12 weken geleden

  Frank Blom 12 weken geleden

  Erg tevreden over de snelle hulp en zeer vriendelijk personeel

  Tim van Werkhoven 12 weken geleden

  Rick heeft ons huis beveiligd volgens de PKVW-norm, waaronder driepuntsluitingen en bijbehorend beslag op twee bestaande deuren en anti-inbraakbalken bij de schuifpui. Hij is flexibel, duidelijk en snel in communicatie, denkt met je mee, en heeft ook uitmuntende nazorg geleverd. Ons huis kwam voor subsidie in aanmerking, maar er waren wat onduidelijkheden bij de aanvraag en ook daar heeft Rick ons erg bij geholpen. Top! We zoeken nu een schilder om alles netjes af te werken, hopelijk levert die ook dezelfde service als Rick :)

  Lees meer

  Stefan Miltenburg 12 weken geleden

  'S morgens gebeld vanwege een defect aan een voordeurslot (mogelijk poging inbraak), vriendelijk en kundig te woord gestaan, prijsindicatie genoemd. Afspraak gemaakt in de middag. Mooi op tijd, netjes te werk gegaan, cilinder verwijderd en nieuwe geplaatst. Betaling per pin en prijs zoals vooraf afgesproken. Aanrader!

  Lees meer

  Jan van Zeijts 12 weken geleden

  Voor twee opdrachten contact gehad met Rick. Hij is snel en helder in de communicatie, geeft vooraf een duidelijke & eerlijke prijsopgave en goede service staat bij hem hoog in het vaandel. Echt een aanrader.

  Remco Brink 12 weken geleden

  Binnen no-time had Rick een kapot slot vervangen. Heldere communicatie over wat er gedaan moest worden en super snelle service.

  Dyon Verkruijssen 12 weken geleden

  Wat een goede ervaring bij LockTight. Het moest er ooit eens van komen dat ik mijzelf buitensloot met de sleutel nog aan de andere kant van de deur. Binnen het uur was Rick aanwezig en heeft hij mij geholpen om weer binnen te komen. Rick is betrouwbaar en kundig in zijn vak. En was transparant aan de telefoon over bijvoorbeeld de geldende tarieven, afhankelijk hoe hij het zou aantreffen. De prijs die hij vroeg is niet goedkoop, maar wel marktconform. Zit je dus ooit eens met een accuut slotenprobleem, bel LockTight dan op voor een snelle en goede dienstverlening!

  Lees meer